חשבתם פעם על העתיד ?

taya

New member
חשבתם פעם על העתיד ?

מה יהיה מצב הרוק והמטאל בעוד עשר, עשרים, שלושים שנה ? נסו לחשוב על הרוק והמטאל בעוד חמישים שנה - כאשר אנחנו מניחים שאף להקה הפועלת היום לא תפעל יותר, והדור שייצר מוסיקה יהיה זקני הדור שלנו, בוגרי הדור הבא וצעירי הדור שאחריו. איך תראה מפת המוסיקה בעולם ? בישראל ? מי מהאומנים שאנחנו מכירים היום יהפכו לקלאסיקות ? מי ישכחו ? איך תצטייר התקופה בה אנו חיים עכשיו בעתיד ? מה ייכתב באנציקלופדיות המוסיקה על השנים 2001-95 ? איפה תהיו אתם ? האם יתברר שהמוסיקה היא אכן משהו חולף אצל חלקנו ? האם גם המסורים ביותר לבסוף ישימו את אוסף הדיסקים בבוידעם וישמעו רדיו ? איזה מאתנו יבחרו במוסיקה כדרך חיים ? אילו יהפכו למוסיקאים - יקימו להקה, ייצרו מוסיקה לפרנסתם ? באיזה שלב בחיים שלכם תפסיקו לחפש, תפסיקו להכיר ? מתי אודיוגלאקסי ( או כל תוכנה אחרת ) יפסיקו להיות ביתכם השני ? מתי תתעייפו מלחסוך כסף לדיסקים, מלהוריד שירים בכל שניה פנויה באינטרנט ? מתי תתיישבו לכם עם הלהקות שאתם כבר מכירים ותפסיקו להתקדם ? מה תהיה המוסיקה הפופלארית ? איזה תת-ז´אנרים ברוק ובמטאל ישרדו, ואיזה ייעלמו מן העולם ? איזה תת-ז´אנרים חדשים ייווצרו ? טאיה.

a_duck

New member
דיסקים...

אני אפסיק לחסוך כשהחברות יפסיקו להעלות מחרים כל שנה...ועוד יש להם תירוץ לזה "הרבה קונים דיסקים מזוייפים ולכן אנחנו צריכים להעלות מחירים בשביל פרסומות נגד זיוף דיסקים"...זה היה הדבר הכי עלוב ששמעתי בחיים שלי... עכשיו הסתכלתי על דיסק שקניתי בשנת 95 בערך והוא עלה 65 שקל...היום סינגל אפילו עולה יותר...ונראה לי בכלל שדיסקים של מטאל עולים יותר מטראנסים וכל אלה...

November rain

New member
וואו.... ../images/Emo2.gif

הרבה חומר למחשבה.... ועל זה אני אומר - נחייה ונראה...

a_duck

New member
עם קצת מזל לא נחיה עד אז...

או לפחות את/ה לא תחיי/ה...

November rain

New member
בעזרת השם... ../images/Emo16.gif

אני לא חושב שאני יפסיד הרבה אם אני לא יחייה עד אז...

G_Roni

New member
ואני אומר

נחייה ונמות נכון שזה נורא מעניין אותכם?

למעלה