חשבתם פעם מה קורה אם...

RollerBoy

New member
חשבתם פעם מה קורה אם...

מגלים שאתם זה אתם? אם מישהו שאתם מכירים מזהה? חח... מביך.

al-x

New member
אצלי זה פחות בעיה כי הבלוג שלי

משמש לי כסוג של פולחן אישיות, המקום בו אני סוגד לעצמי ומנסה לגרום לאחרים לסגוד לי |קריצה| סתם, אבל אני כותב בבלוג שלי בזהות מלאה וחברים רבים שלי גולשים בו, ומסתפר שגם מספר בני משפחה. הבעיה בכך היא שלפעמים יש דברים אישיים שאני לא יכול לכתוב, אבל אני לא יודע עד כמה זה משפיע, תמיד אני אמצא פורום כלשהו בשבל "פורקן רגשי", הבלוג הוא גם לדברים אחרים. מה שמציק זה למשל מישהו מזהה והוא מכיר אותך אבל לא אומר מי הוא
הבלוג שלי

ashmash

New member
קורה לפעמים, אבל זה לא נורא

שכנה שלי מלמטה גלשה לבלוג שלי באקראי וכתבה לי הודעת שלום - לא מזיק, לא נורא... אבל כי בדרך כלל הפוסטים שלי לא כל כך אישיים אלא יותר מחשבתיים או מספרים סיפורים משעשעים שקרו לי.

איה@

New member
יש לנו היסטוריה בנושא הזה.....

תיכף שלי תגיע ותספר לך על הנסיון שלה.

ashmash

New member
כן

אני לא כותב בצורה חופשית. אבל למעשה, גם שאני כותב על דף, אני לא כותב בצורה חופשית, אני אדם עצור...

LeeCooper69

New member
רוב הקוראים ביומן שלי מכירים אותי

אני לא מסתתר מאחורי שם משתמש. כולם יודעים שLeeCooper69 זה אני. חוצמזה שזה הולך בשיטה של "חבר מביא חבר". מישהו שמכיר אותי שולח את היומן לחבר וחוזר חלילה..... ככה המצב הגיע לזה שהמורים אצלינו והתלמידים אצלינו בבית הספר קוראים ביומן שלי. אפילו מבתי ספר אחרים באיזור שלי קוראים. *מזעזע*

לא צריכה לחשוב

כבר גילו אותו, וזה לא ממש הפיעה עלי. יש מישהי שבגלל שהיא גילתה אותו אני פשוט טיפה מצנזרת אותו יותר. אה, ואני גיליתי את הבלוג שלך. אבל אל תדאג, לא ממש התעמקתי בו, כי הוא קצת ארוך ואני הרבה עצלנית. אם אתה לא רוצה שאני אקרא בו פשוט תבקש.

למעלה