חשבתם פעם לעבור

anat113

New member
חשבתם פעם לעבור

ללמוד בפנימיה
ולא בגלל שיש לכם בעיות בבית? אז בוא אני אספר לכם את הסיפור שלי מההתחלה. בחופש הגדול יצאתי למשלחת לחול ל3 שבועות וכמובן שהכרתי שם אנשים חדשים. בייניהם הייתה ילדה אחת בשם מיכל שלומדת בשדה בוקר (פנימייה) התחברנו והכל סבבה , והיא כל הזמן אמרה לי כמה שכדי לי לבוא לשם וכמה שזה מתאים לי. אני מאוד אוהבת לטייל... בכל עבר הזמן ועם הזמן שחכתי מזה, היום היא באה לבצפר כדי להציג את הבצפר ולהמליץ לעוד אנשים לבוא. חשבתי על זה זה נראה לי דיי מגניב, אבל אני לא יודעת, זה נשמע לי כזה לא נורמלי, ללמוד בפנימייה
וחוץ מזה לעזוב את החברים ואת המשפחה וכל התחביבים ..... אז בקיצור אני לא יודעת עם כדי לי או לא
ויש גם את הנקודה של החום בקיץ... (מי שלא יודע שדה בוקר זה במדבר..)
ענת

אני לא רואה את עצמי עוברת לפנימיה

אבל כל אחד והדעה שלו אם את ממש רוצה ואת תעברי לשם אני מאחלת לך את כל ההצלחה שתרצי
תמר שרוני

ponpon g

New member
אבל זה כמו בבית סוהר ../images/Emo10.gif

מה עם כל החברים מהבית ??? ומה עם ההורים ??? ועם מי אני אריב אם אחותי לא תהיה ליד ???

-TaintedLove-

New member
אני לא יודעת אם זה משנה

אבל חברה שלי ספרה לי שאחרי שבועיים שאתה עם אותם אנשים 24 שעות ביממה (ממשלפני הנסיעה הביתה) כולם כבר רבים ועצבניים על כולם. אז אם בא לך לריב, אין בעיה...

ponpon g

New member
נכון מאוד אפילו שאני חושבת שלפעמים

אפשר למצוא חבר ממש טוב שזה לא קורה

אלינור1

New member
אז ככה.......

אני חושבת שכדאי שתחשבי על זה בכובד ראש כי בכל מקרה לפנימייה יש חסרונות ............. את צריכה לשקול את החסרונות ואת היתרונות ולראות מה יש יותר, יתרונות או חסרונות? אני די מכירה את הפנימייה ויודעת שכל שבועיים חוזרים הבייתה לשישבת! אני לא חושבת שהייתי יכולה ללמוד בפנימייה כי זה רחוק מהחיים שאני מכירה ואני לא יודעת איך אני אשתלב שם וגם אין שם קולנוע, קניון, ודברים כאלה...... אז קיצר את צריכה לחשוב מה טוב בשבילך..........!

-TaintedLove-

New member
אני מסכימה

אחת החברות היותר טובות שלי עברה לפנימייה (ובמקרה לזו שבשדה בוקר), וזה אכן לא בנוי לכל האנשים. קודם כל, תראי אם ההורים שלך בכלל מסכימים שתעברי.... חוץ מזה, אני יודעת לפי הסיפורים שלה שזה ממש קשה. מדובר פה בגעוגועים רציניים. תחשבי שלמשל את כל החברות והחברים הממש טובים שישי לך תראי רק פעם בשבועיים שזה מ מ ש מעט... וגם אז יש את כל העניין של עבודות ולהיות עם המשפחה. זה גם הרבה נסיעות. יש עוד המון סיבות נגד. אבלך אם את ממש רוצה, אפשר למצוא גם 20 סיבות בעד... מוצאים חברים ממש מהר, את רחוקה מההורים, אם את אוהבת לטייל אז בכלל... ועוד ועוד ועוד.... אני עדיין טוענת שהשיקול הכי גדול זה אם אימאבא ירשו או לא.... (
) -לירון-

נועוש 17

New member
אני לא עבור לפנימיה.

אבל זה לא קשור שיש בעיות במשפחה, איזה כיתה את?

כן הי א בכיתה ט....

כולנו מתלבטים על התיכונים.... כבר אמרתי לה שתשאר...כי ...הכל! יש לה שלושה דברים שהיא רוצה שנה הבאה... ציור טיולים צופים וחברים...(אני מנחש..) עוגי

ובכן ענת ...../images/Emo36.gif

יש לי חברה כשהיא הייתה בגיל שלך ( עכשיו הית בת 18 וקצת והיא מתגייסת בעוד 5 ימים וואו !!! ) החליטה שהיא עוברת לפנימיה נכון פנימיה קצת שונה מזאת שאת מעוניינת בה - קציני ים - צבאי! אבל בכול זאת היא אהבה את הים ואת שיעורי הימאות שהעבירו לנו בבית הספר . ובכן אז עכשיו היא נורא נורא מצטערת שהיא הלכה לשם בגלל מלא סיבות : 1)היא לא יכלה לצאת כשאנחנו יצאנו ( הפנימיה הייתה די קרובה עלינו אבל לא משחררים ככה סתם !!! ) כתוצאה מזה היא התנתקה מרוב החברים שלנו דבר שנורא העציב אותה ואותנו . 2) נכון בפנימיה פוגשים הרבה חברות שהיו איתך כל השנים ... כך היא חשבה גם ואפילו היו לה בנות נורא נחמדות בתור שותפות לחדר אבל גם הן רבו ורבו די הרבה על כל שטות ( מי תתקלח ראשונה וכאלה ) ועם הזמן זה ממש לא נסבל . 3)היה לך פעם חבר מהכיתה שלך ????? ובכן זה עוד נחמד אתם לומדים ביחד חצי יום ואז נפרדים לבתים אבל פה אין לאן ללכת אז 23.5 שעות ביממה אתם יחד דבר שנמאס נורא במהירות , אין שום מיסתורין !!!! וגם אחרי תקופה מסוימת את לא רוצה אף אחד מבית הספר שלך ואז נוצרת בעיה חדשה איך להיות חברה של מישהו שלא מהפנימיה שלך - את הרי תראי אותו פעם פעמים בשבוע במקרה הטוב אז בקיצר ענת תחשבי על זה טוב טוב , זו החלטה נורא קשה ואישית מקווה שעזרתי לך אפילו במקצת יולי

anat113

New member
אתמול בארוחת ערב

סיפרתי לאחותי שאני חושבת על זה והיא ממש התלהבה מהרעיון היא אמרה שאני ממש מתאימה ושכדי לי ללכת לבדוק. ובקשר להורים שלי אמא שלי אמרה שהיא לא תשמח עם אני אלך, אבל עם זה מה שיעשה לי טוב אז היא תרשה לי... אבל ניראה לי שלאט לאט אני יורדת מהרעיון כי: - משפחה, אני משאירה את אמא שלי לבד, אבא שלי עובד בחול בא פעם בשלוש שבועות, האחים שלי גרים מחוץ לבית - היא תשתגע... חוץ מזה לחזור הבייתה פעם בשבועיים? לא ניראה לי שתיהיה לי בעיה עם געגועים, אבל בכל זאת מה מספיקים לעשות בשלוש ימים שאתה נמצ בבית? - צופים, אני ממש אוהבת את הצופים, וחבל לי לפרוש זה אחד התחביבים הכי גדולים שלי.. - חברים, יש לי פה את החברים הכי טובים עם מי אני אצליח לשמור על קשר מהנגב? בקיצור, לא ניראה לי לומרות שזה ממש מפתה, אני ממש אוהבת לטייל, ואני ממש אוהבת את הנגב ואני לא ממש ילדה שמחסור בקניונים יזיז לה, אני עוד צריכה לחשוב, אולי כן , אולי לא..... אולי אני אלך ליום פתוח ואז יחליט...
בכל מיקרה ענת

למעלה