חשבתם על זה

shimonchik

New member
חשבתם על זה

שלהארי פוטר יש משקפיים למרות שאני בטוח שאפשר לעשות קסם שישפר את הראייה שלו והוא לא יצטרך משקפיים? אם יש קסמים שמצמיחים עצמות אני בטוח שיש קסמים שמשפרים ראייה!! תחשבו על זה!!

דובי[בת]

New member
יש בזה משהו

אתה צודק יש בזה משהו שלהארי פוטר יש משקפיים למרות שאני חושבת שיש יש קסמים שמחזיר את רייאה

Skiter

New member
מממממממ

כמו שהיה בדארקו דומנייס שהארי קיבל את הגוף שלו בחזרה ולא ראה כלום אז הרמיוני הציעה לו קסם ראייה והוא לא הסכים הוא הסכים רק לזמני כי זה חלק ממנו .... אז נראה לי שגם בספר הוא לא ירצה כי זה הוא הוא הארי פוטר עם המשקפיים לי יש משקפיים והמספר לא קטן כל כך ובכל מקרה זה חלק ממי שאנ וככה זה... אז ככה נאי חושב.. SKITER

Mentos

New member
נכון מאוד XDDX (גם ההודעה שמעל זו)

זה אומר הרבה על האופי או חלק ממה שאתה לי למשל יש שם... ארררג! לא חשוב! מי ששאל כבר יודע שאני אתבע את ההורים שלי יום אחד... *מסתכל לצדדים* ובכל זאת אני לא מתכוון לשנות אותו והארי לא רצה לסדר את הראיה שלו גם כי הוא לא רצה שכולם יתחילו להגיד ש"הארי פוטר טוב מדי בשביל משקפיים" או משהו בסגנון.... ועד נקודה למחשבה: אם דראקו הוא מג´יד והוא הצליח להאריך את ההשפעה של הפולימיצי אז למה הוא לא היה יכול להתנגד לזה שוולדמורט סיים את ההשפעה? זה בגלל שגם וולדמורט מג´יד גם נכון? אז אם וולדמורט מג´יד אז למה הוא צריך שרביט? -=MentoS=- -מרגיש מוזר-

ותזכרו-

שגם לדמבו ולמקגונגל יש משקפיים...! המממ...וכנראה גם ללופין...למרות שלא אמרו את זה בבירור, הוא כזה טיפוס דורש-משקפיים... ושימו לב שהארי הוא התלמיד היחיד שמוזכר שיש לו משקפיים! -ליאת-

einzuc

New member
את רומזת שעתידו של הארי...

הוא להיות מנהל/מורה בהוגוורסט, או סתם איש חכם מאוד? אני אישית חושבת שהוא יהיה הילאי או משהו כזה... -עינת-

דווקא לא...!

אני רומזת לזה שיש עוד אנשים עם משקפיים בהוגוורטס והם די חזקים...מה שאומר ש: 1) או שהם אוהבים משקפיים 2) או שאין כזה קסם..... אבל, כשחושבים על זה, הארי יכול להיות מורה...המפ... -ליאת-

o.h

New member
מורה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

מסכן הארי מה עשיתם ממנו מורה הוא אוהב קווידיץ´ אז הוא צריך להיות מחפש בקבוצה של אנגליה וכולם יהיהו שמחים, (במיוחד אני) אני אוהבת האפי אנדינגס ולדעתי אין כזה קסם כי גם לאבא של הארי היו משקפיים (נכון?) או<פ>יר

cc (סיסי)

New member
יש...

יש ניתוח (מציאותי בעולם שלנו) ליכול להסיר משקפיים, ואבל כמו כל ניתוח יש סכנה שתיהיה טעות והבןאדם יצא עיוור בטוח שש גם כספ כזה, אבל אול גם בכסמי ריפוי יש סכנה שאנשים לא יצאו מהם חיים?

למעלה