חשבתם מה תהיה התוצאה

devid55

New member
חשבתם מה תהיה התוצאה

בס``ד האם צה``ל יתן למתנחלים לעשות את העבודה האם גם המתנחלים יכניסו מכוניות מתפוצצות לשטחי הרשות? האם גם מתנחלים יהיו כ``פצצה מהלכת? האם המתנחלים יבצעו תעבודה יותר טוב מצ``ל? עכב המדיניות שצה``ל מבציע

שרוף

New member
אין לי צל של ספק שאת המלחמה

הזאת בטירור אפשר לנצח רק בטירור נגדי. באף מקום לאורך ההיסטוריה לא ניצח צבא מסודר כוחות גרילה המסתייעים בתשתית מקומית אזרחית.ראה מקרה ויאטנאם צבא ארה``ב יצא חבול ומוכה ומושפל מהמלחמה הזאת כי האמריקאים לא היו מוכנים לבצע הרג אזרחים מסיבי במיוחד כשהמלחמה היא בעצם לא על אדמתם. במקרה שלנו הצבא נכנס לאינטיפאדה מוכן והפתיע את עראפת וכנופיית המרצחים שלו אבל היום המאזן השתנה כי לצבא מסודר קשה לעשות ספין מאה שמונים מעלות יום יום. פרס הגדיר זאת בצורה מצויינת אמנם בקונטקס אחר אבל מהמשמעות של דבריו שהמלחמה היא בין העם הפלשתיני לבין העם היהודי.מכאן אפשר להקיש שאת המלחמה הזאת ינצח העם ולא הצבא ויפסידו אלה שיספרו יותר גופות. יש בישראל הרבה אזרחים כמוני למשל שמסוגלים לפגוע בתהלוכות של רעולי הפנים בעזה ובשטחים מבלי לערב את הצבא ומבלי לסכן ולו נפש אחת בדיוק כירורגי. תאר לך איזה אימפאקט אדיר יהייה זה על האוכלוסיה של ערביי השטחים שמאה רעולי פנים מתאיידים בו במקום כטירור נגדי אזרחי ללא עזרת הצבא וללא סימני ההיכר של הצבא.אז תוכל מדינת ישראל לומר לעולם אלה אירגונים אזרחיים שפועלים בשטח אנו מנסים לעלות עליהם וכל הבלא בלא המסורתי בדיוק כמו שעראפת מתנהג. אני מבטיח לך שתוך שלושה חדשים הפלשתינים יבואו על ארבע ויבקשו שקט ולא אנחנו נבוא על ארבע ונבקש שקט.

המוסד

New member
באמת אין צורך ``בהרג מאסיבי``

אחרי הכל ``ייגמר`` לפלשתינאים מתישהו וברגע שישראל תנהל מדיניות נבונה ועקבית גם הבלאגנים איתם ייגמרו ואל דאגה ``האינתיפדה`` תדעך ושהערפל יתפזר כמו תמיד הערבים יצאו ``פראיירים`` ואז המושכות יהיו (שוב) בידינו

שרוף

New member
פה אתה טועה ההנחה שלי אומרת

שהאינטרס הפלשתיני הוא להמשיך בטירור בעצימות נמוכה להם יש את מה שלנו אין. הם יכולים להמשיך ככה עוד שנים הקזת דם מנוטרת. עראפת מושך בחוטים של החמאס והג`יהאד הם סרים למרותו.ובעוד שאנחנו הציבור הישראלי מסוכסך ומפולג והטירור רק מגביר את הפילוג ומשתק את החיים הנורמליים במדינה. ברגע שהפלשתינים יבינו שהטירור שלהם הוא בומרנג הפוגע לא רק ברכושם ובתנאי חייהם אלא גובה מהם קרבנות בנפש לא מהצבא אלא מטירור אזרחי הם יעפו את עראפת בעצמם לכל הרוחות ויזחלו על ארבע ויבקשו שקט. המושג עין תחת עין הוא בדיוק מה שערביי השטחים צריכים לקבל.עראפת משתמש באזרחים שקיבלו נשק חמאס וכד` לביצוע טירור זה מה שהוא יקבל בחזרה.\ה ישחרר את הממסד שלנו מאחריות ישירה לפיגועים ויאפשר לו מרחב תמרון כלפי אירופה וארה``ב. המושג ובתחבולות עשה לך מלחמה כנראה טוב אצל אויבינו ואנחנו עושים מלחמה בטמטום הולך וגובר.

המוסד

New member
לצערי ההנחה שלך לקויה

אך הראייה הכללית שלך נכונה הערבים מתרסקים כלכלית הם לא יוכלו להמשיך כך זמן רב ואם לא ניכנע להם יהיה אשר יהיה היריות והפיגועים יגמרו והנזק שלהם יהיה עצום כמובן שלא די בזה ויש לנגוס באיטיות אך בעקביות בסמכויות הרשות שמשום מה מזכירה לי את הסיפור של ה``גולם מפראג``

pachanga

New member
התוצאה לצערי נראה לי...

שלא יהיה אף פעם שלום! פאצ`נגה *חיי לילה*

למעלה