תקשיבו למה אתם לא הופכים את הפורום לפורום בעל אתר משל עצמו?!(למשל כמו דימונס) אתר תפוז הוא אתר נחמד אבל הוא מגביל אותכם..... אז יש מצב שתעברו לאתר משל עצמכם?
-בר שקשור למישחקי תפקידים ניכנס לאותו פורום (ממש ממש המון!!!) והודעות בכל נושא ניכנסות לאותו פורום יחיד ככה שאתה יכול לימצוא פה הודעות של"שלום,אני חדש!" והודעות של "אתמול הקבוצה שלי הרגה דרקון אדום משהו חזק רצח!!"אתה מבין צריך לחלק את זה פחות או יותר....כפיש?
האמת? זה בדיוק מה שאני אוהב בפורום הזה. לא אומרים לי פה "על מה לדבר". זה קשור למשחקי תפקידים - יש לזה מקום אחד. לא מחלקים אותך. פחות מקומות להיכנס, לדפדף. יותר טוב. בשביל מה לסבך?
אף אחד לא עוצר אותך. מנהל הפורום הוא מנהל פורום של תפוז. הפורום הזה הוא פורום של תפוז. הקהילה היא קהילה של גולשי תפוז. ישנם מספיק אתרים. לא יאה לך - היה נעים להכיר. היה שלום.
מה הדחף הפתאומי הזה "ליעל" את הפורום הנחמד שלנו?! מה רע בו? אני אוהב אותו... דרך אגב... למה אתה לא מקים אתר משלך במקום לומר לאחרים להקים את האתר?!?! בלי להעליב אבל אני שונא שאנשים מייעצים לאחרים מה לעשות אבל לא עושים שום דבר לבד...