חשבתם אולי?!

comics

New member
חשבתם אולי?!

תקשיבו למה אתם לא הופכים את הפורום לפורום בעל אתר משל עצמו?!(למשל כמו דימונס) אתר תפוז הוא אתר נחמד אבל הוא מגביל אותכם..... אז יש מצב שתעברו לאתר משל עצמכם?

גורבש

New member
לא.

זאת אומרת, אחרי ההצעה, חשבנו, והחלטנו שלא. במה בדיוק אתר תפוז מגביל אותנו ?

comics

New member
לא יודע הפורום הוא מרוכז מידי וכל ד

-בר שקשור למישחקי תפקידים ניכנס לאותו פורום (ממש ממש המון!!!) והודעות בכל נושא ניכנסות לאותו פורום יחיד ככה שאתה יכול לימצוא פה הודעות של"שלום,אני חדש!" והודעות של "אתמול הקבוצה שלי הרגה דרקון אדום משהו חזק רצח!!"אתה מבין צריך לחלק את זה פחות או יותר....כפיש?

DDN

New member
לא - לא צריך לחלק את זה

האמת? זה בדיוק מה שאני אוהב בפורום הזה. לא אומרים לי פה "על מה לדבר". זה קשור למשחקי תפקידים - יש לזה מקום אחד. לא מחלקים אותך. פחות מקומות להיכנס, לדפדף. יותר טוב. בשביל מה לסבך?

DDN

New member
למה זה טוב?

אני לא מרגיש מוגבל. ומי שכן רצה להתרחב הקים לעצמו אתרים (ע"ע התעשיה הגובלינית) כל היופי בפורום זה שהוא אחד, יחיד, פשוט, לא מסובך, לה-כ-ל

comics

New member
זה לא הופך את הפורום למסובך כלל..

וכלל זה רק יעזור לו פשוט ההודעות כאן כל כך לא קשורות אחת לשניה.... אגב מנהל פורום יקר מי זה החלטנו?!

DDN

New member
אתה רוצה ללכת למקום אחר

אף אחד לא עוצר אותך. מנהל הפורום הוא מנהל פורום של תפוז. הפורום הזה הוא פורום של תפוז. הקהילה היא קהילה של גולשי תפוז. ישנם מספיק אתרים. לא יאה לך - היה נעים להכיר. היה שלום.

comics

New member
תיספור עד עשר ותרגע....

זו הייתה רק הצעה......אתה יכול לעשות איתה מה שאתה רוצה....(למרות שאתה לא מנהל הפורום)

DDN

New member
אני מאוד רגוע

לעומת זאת, אני מאוד לא אוהב את הטון שלך. יש בו משהו מזלזל.

comics

New member
מיצטער עם הוא נישמע מזלזל עם הוא

באמת נישמע ככה אז סליחה... לא היתכוונתי לזלזל באף אחד....

Elenlos

New member
סתם שאלה...

מה הדחף הפתאומי הזה "ליעל" את הפורום הנחמד שלנו?! מה רע בו? אני אוהב אותו... דרך אגב... למה אתה לא מקים אתר משלך במקום לומר לאחרים להקים את האתר?!?! בלי להעליב אבל אני שונא שאנשים מייעצים לאחרים מה לעשות אבל לא עושים שום דבר לבד...

רמץ

New member
היי, לא צריך להתנפל...

אין פסול בלהציע... בכל אופן - גם אני אוהב את הפורום כמו שהוא עם כל המומחים והמתחילים וטווח הגילאים. אשמח אם ישאר בדיוק כמו שהוא.

comics

New member
או קיי הבנתי הרעיון ניפסל...

לא צריך להיתרגז וזו הייתה רק הצעה כל אחד יכול לינקות עמדה של כן או לא....(גם עם הוא זה שיקבע או זה שלא) ואני לא עושה את זה כי מה לי ולבניית פורומים?!

למעלה