חשבתי שמן הסתם לעדכן.

kiticat

New member
חשבתי שמן הסתם לעדכן.

ביום שני הבא, בדיקת הנוגדנים שלי תחזור אז אני באמת אדע הרבה יותר. ביום שישי בצהריים הגעתי ל420, אחרי שהיה לי כל הזמן עד 390 במקרה הכי גרוע וזה עם הקלוגופז´. הפסיקו לי אותו וכבר מאתמול בבוקר התחלתי לקחת אינסולין. יש לי את המזרקים, יש לי את המחטים, ומכשיר שהתמזל מזלי לקבל- פרי סטייל. הצטיידתי באינסולין, ונראה כבר. אני עכשיו על 200-250, אבל אני רוצה לרדת כבר ל120...... השתחררתי היום מבית החולים ואני בסדר...

לזר

New member
הנה היגיע המומחה נכון

כל הכבוד לך ובהצלחה, איזה אינסולין קיבלת קיטיקאט? בריאותך תשתפר. בזהירות וחוכמה וגם תגיעי עד 100. שנה טובה

kiticat

New member
תודה!

הימולוג והימולין- שילוב של השניים. והם עדין לא יודעים אם זה סוג 2 או 1. את זה אני אדע רק בעוד שבוע. בנתיים, אני מחכה לאוכל שלי. ועוד משהו, ידוע שספורט משפיע, מחלות משפיעות, ומצבי רוח. המחזור שלי עלול להשפיע על רמות הסוכר? ד.א סכרת זה לא מחלה זולה....

מירי...

דבר ראשון אני מאחל לך המון המון המון בהצלחה, עם הזמן תביני שהסוכרת היא חלק ממך, נכון, היא לא מחלה זולה אבל מי שמטפל בה יודע שהיא גם לא מחלה קשה!!! בקשר למחזור- אין לי מושג, אישית הוא אף פעם לא גרם לשינוי דראסטי בערכים שלי... אבל הרופאה שלי תמיד שואלת אותי אם הוא סדיר ודברים כאלה...אני ממליצה לך פשוט ללכת לרופא/ה שמטפל/ת בך ולשאול אותו/ה!! ושוב- המון בהצלחה, אני מחזיקה לך את כול האצבעות שיש לי (גם ברגליים
) ואנחנו מצפים לעיכונים!!!

לזר

New member
כן קיטיקאט, חיובי

אמת לאמיתה. רמות הסוכר לא משתנות רק בגלל הפחמימות. כל מה שאמרת משחק תפקיד. בהצלחה ותשתדלי להגיד למשאבה.

לזר

New member
כדאי להמתין עבור המשאבה

בסוף החודש תראי משאבה שרק תרצי לקבל אותה. זו תיהיה המשאבה הקטנה בעולם, שמשקלה 50 גרם. אני מניח שזה יקרה אחרי החגים. התפריטים שלה על המסך יהיו בעברית...בשקט (שמה Dana קוריאנית)

לזר

New member
אני "מת" לספר לך על שוקולד

שהוא ממש איכותי ולא יעלה לך את רמת הסוכר. חפשי שוקולד, שבו מרכיב הקאקאו מעל 80%. רציתי לשלוח לכם בפורם חתיכה, אבל לא ניתן. הבאתי כמה בודדים מברצלונה מהסופר שם. רשום עליו 86% קאקאו. טעם נפלה וכאמור פנטסתי עבורך. עד כה לא נתתי לעיניין הזה משקל, אבל מאז, אמרתי שאני הולך להעמיק ידיעותי בנושא השוקולד. יש לי הרושם, שמדי פעם אפשר לקחת ביס נכבד לשיפור התדמית של הסוכרת אני חושש שהוא לא יכול להחזיק אותי על הרגליים שעה של הליכה.

kiticat

New member
אז תאכלי

קודם כל, כל השוקולד עצמו- כמו פסק זמן ללא סוכר, פשוט מדהים עד כמה שאין הבדל בין הרגיל. שנית כל, אם את רוצה שוקולד חלב תאכלי! אולי גילו אצלי סכרת, אבל אני לא מתכוונת לוותר על שום דבר, ולעזאזל אם אני רוצה גלידה, אני אוכל אותה. אני לא מתכוונת לוותר על עצמי. כי אם מעטות ההנאות שלי בחיים, והם באות ממזון- עד כמה מסכן שזה נשמע, אני לא מתכוונת לוותר. כל החיים מנתחים, מחשבים ו20 אלף מחטים ביום. וכל זה בא על דברים אחרים שאפשר לעשות. להנות. לחיות. מה הפואנטה בלחיות "חיים מלאים", אם חיים מלאים פירושם שיגרה מסריחה של בית ספר או עבודה, ואז הבייתה? תסלחו לי, אבל אי אפשר לחיות חיים מלאים. כי חיים מלאים זה ספונטניות, לעומת כל דקה שחייבת להיות מתוכננת בקפידה ובהשגחה מאין כמותה....

למעלה