אז ככה
קודם כל לכל אחד טעם משלו. ובגלל שבדיוק אז(טוב, קצת לפני) התחלתי לראות את הסידרה אז כל עלילה בה ניראתה לי מעניינת, כולל זאת וכולל הרומן של ברוק ודיקן. גם זה היה קשר חולני, אבל זה לא ביטל את האפשרות שהעלילה תהיה מעניינת(בעיניי). בקשר לריג' ובריג'ית-זה פשוט היה מעניין בעיניי, זה הכול. גם לדעתי זה היה קצת חולני. אבל האמת היא שאולי הסיבה לכך שזה היה שונה בעיניי,מאשר בעיניכם, היא שלא ראיתי אותם בכלל בתור אחים. כשהתחלתי לראות, הסצנות הראשונות שהראו ביניהם היו אחרי שהיתגלה שהם לא אחים. חוץ מזה,גם הקשר של ג'קי ודיקן חולני, ובכל זאת יש כאן כמה שאומרים שהדיאלוגים ביניהם משעשעים. לדעתי העלילה של ג'קי ודיקן מעניינת, כך גם הרומן של ברוק ודיקן וכך גם הסיפור הקצר של ריג' ובריג'ית. בסופו של דבר, מה שאהבתי בעלילה הקצרה הזאת היה שהיא הראתה שברוק לא היחידה שמסוגת לעולל דבר מזעזע לבת שלה, העלילה הזאת הראתה שבריג'ית לא כל-כך מושלמת כמו שניסו להראות אותה קודם לעומת ברוק(ואת זה ממש לא אהבתי)- כדמות הבת המיסקנה והמלאכית שסובלת ממעשי אימה.אני אפילו אמרתי לעצמי אז שברוק שכבה עם דיקן כנקמה של זה שבעתיד בריג'ית תעז להיתאהב בריג'. ובסופו של דבר, הרי לא קרה בין ריג' לבריג'ית כלום(חוץ משתי נשיקות) וריג' כן ניפרד ממנה ונשאר עם ברוק. ועוד-לא היה מצב שהייתי אוהבת את זה אם היה קורה בין ריג' לבריג'ית משהו מעבר לשתי נשיקות, או שחס וחלילה הם היו נישארים להיות ביחד, כמו שהרבה צופים של הסידרה בארה"ב ביקשו במיכתבים שלהם למערכת(שקראתי באתר הרשמי של הסידרה.) ובנוסף לכל אלה, אני שמה לב שיש לי עניין מיוחד בעלילות הכי שערורייתיות שיש וזאת אכן היתה כזאת. ולרגע אל תחשבו שרציתי את ריג' עם בריג'ית. אני תמיד ארצה אותו רק עם ברוק.בסופו של דבר נורא שמחתי כשהעלילה הזאת ניגמרה, כי התחלתי לחשוש שהם ילכו בה רחוק מדיי. למזלי זה לא קרה וריג' הבין סוף-סוף שהוא אוהב רק את ברוק.