חשבתי שיהיה את הפרק

Traped In A Box

New member
חשבתי שיהיה את הפרק

שמגלים לברוק, כי מה בעצם יהיה מחר? ורידג' וברידג'ט פשוט סוטים חולי נפש. או שבעצם צריך להגיד את זה לבראדלי? אני שונא את העלילה הזאת כמו לא יודע מה... רק אם טיילור לא הייתה מתה שום דבר כזה לא היה קורה... ובכלל היה יותר טוב. שיהיה כבר פרקים ישנים.

S c a r l e t t

New member
לא ראיתי...ואני מבינה שטוב שכך

אם כבר מחליטים בערוץ 2 לשדר פרקים ישנים אני לא מבינה למה הם לא משקיעים קצת מחשבה בזה, מה הטעם להראות פרקים מלפני שנה או שנתיים? למה לא את הפרקים הראשונים? או הרבה סיפורים מענינים שהיו באמצע? ע"ע טיילור במרוקו, טיילור ומורגן, לורן ואריק עם התאונת מטוס, שילה(!) ולא חסרות עלילות טובות.... ממש בזבוז זמן

לינה18

New member
גם לדעתי זה בזבוז זמן

כי את רוב הפרקים ששידרו כבר ראיתי. שישדרו משהו ישן!

NarihS

New member
זה היה פשוט דוחה!!!!!

גועל נפש!!!!!! אני לא מבינה איך אפשר להיות כזה מגעיל!!! להתאהב באחותך הקטנה??? להתאהב בבת של ארוסתך???? וואי לאיזה רמה כבר הגענו?? ועוד אנשים צועקים על ברוק, ושונאים אותה וכל זה, ולאחרים תמיד סולחים, תמיד! זה משגע אותי!!!! כל אחד פה עשה דברים הרבה יותר גרועים ממה שברוק עשתה! אז שכל אחד ישתוק! וואי נמאס לי מזה! איזה גועל נפש של אנשים! אני לא הייתי סולחת, לא לבריג'יט ולא לריג' על זה!! איזה גועל נפש, איזה דוחים!!!!!!! שמחה שהזמנים האלה עברו, ועכשיו שאני מסתכלת על זה, לברוק בכללללל לא מגיע מישהו כמו ריג'! היא צריכה מישהו שיאהב אותה באמת! ולא המטומטם הזה! דפוק לגמרי! יאלה שיהיה להם ילד ביחד ואז שתברח מהאיש המטורף הזה!

SupeRonit

New member
../images/Emo6.gif איך זה היה "דרמטי"

"הוי,לא.רק אל תזרוק אבן על המראה
"

SupeRonit

New member
כן,כנראה בגלל זה היא נשברה בעיגול

ולא התנפצה לרסיסים-הם בטח הדביקו אחר כך,את העיגול שנשבר.

SupeRonit

New member
זנ הבול../images/Emo93.gif הכי גדול בארץ

ברידג' מתבכיינת:"איך יכולתי לחשוק בארוסה של אימי
" אני לא שמעתי את ברוק אומרת:"איך יכולתי ל$יין את בעלה של בתי
" -אז CUT THE BULLSHIT

Traped In A Box

New member
מה שבאמת מעצבן שם

זה שכולם שם חוץ מסטפני ואז אריק, חושבים שזה נורא, או לא חושבים שזה נורא בכלל (מאסימו) בגלל שברידג'ט היא הבת של ברוק. אבל מה שמגעיל בזה זה שהם אחים. זה שהבת של ברוק מתאהבאת בחתן שלה זה מילא, זה אופרת סבון, אבל הוא אח שלה!! וברידג'ט הטיפשה הזאת מתבכיינת על מה שהיא עשתה לאמא שלה במקום ללכת לפסיכיאטר ולבית משוגעים.

ל י א ת 2

New member
לא רק זה

פעם רידג' גם היה אבא של ברידג'ט! אף אחד בכלל לא מתייחס לזה. מה הם חושבים, ששכחנו?

girlontop

New member
זאת הייתה אחת העלילות החולניות שהיו

יש דברים שאפילו באופרות סבון לא עושים. בוז גדול לבראדלי.

לינה18

New member
אני דווקא אהבתי את העלילה הזאת

כי לדעתי היא היתה מאוד מעניינת. למרות שעד היום אני לא מאמינה שריג' היה ממש מאוהב בבריג'ית. הוא אף פעם לא אמר את זה בפרוש. יש הבדל בין להגיד "אוהב" לבין להגיד "מאוהב". הוא אמנם אמר לה שיש לו רגשות כלפיה, אבל הוא אף פעם לא ממש הגדיר אותם. והוא נישק אותה רק פעם אחת-וגם זאת כדי לרפא אותה מרגשותיה אליו. נכון שהוא טעה, אבל בכל זאת. בפעם השניה ראיתי בפרוש שהיא נישקה אותו(בביג בר-כשאריק ראה.) בכל העלילה הזאת לא ממש יכולתי להאשים את ריג'.אבל מה, העלילה הזאת גרמה לי לשנוא את בריג'ית עוד יותר מקודם.

Traped In A Box

New member
חרם על לינה

אהבת את העלילה ברידג'ט\רידג'?!!! איכס1 מעניינת? סתם עלילה שכל פרק בה בא לך למות מרוב הטיפשות של ברידג'ט. אני מאוד אשמח אם תסבירי את עצמך בתקווה שתחזרי בך.

לינה18

New member
אז ככה

קודם כל לכל אחד טעם משלו. ובגלל שבדיוק אז(טוב, קצת לפני) התחלתי לראות את הסידרה אז כל עלילה בה ניראתה לי מעניינת, כולל זאת וכולל הרומן של ברוק ודיקן. גם זה היה קשר חולני, אבל זה לא ביטל את האפשרות שהעלילה תהיה מעניינת(בעיניי). בקשר לריג' ובריג'ית-זה פשוט היה מעניין בעיניי, זה הכול. גם לדעתי זה היה קצת חולני. אבל האמת היא שאולי הסיבה לכך שזה היה שונה בעיניי,מאשר בעיניכם, היא שלא ראיתי אותם בכלל בתור אחים. כשהתחלתי לראות, הסצנות הראשונות שהראו ביניהם היו אחרי שהיתגלה שהם לא אחים. חוץ מזה,גם הקשר של ג'קי ודיקן חולני, ובכל זאת יש כאן כמה שאומרים שהדיאלוגים ביניהם משעשעים. לדעתי העלילה של ג'קי ודיקן מעניינת, כך גם הרומן של ברוק ודיקן וכך גם הסיפור הקצר של ריג' ובריג'ית. בסופו של דבר, מה שאהבתי בעלילה הקצרה הזאת היה שהיא הראתה שברוק לא היחידה שמסוגת לעולל דבר מזעזע לבת שלה, העלילה הזאת הראתה שבריג'ית לא כל-כך מושלמת כמו שניסו להראות אותה קודם לעומת ברוק(ואת זה ממש לא אהבתי)- כדמות הבת המיסקנה והמלאכית שסובלת ממעשי אימה.אני אפילו אמרתי לעצמי אז שברוק שכבה עם דיקן כנקמה של זה שבעתיד בריג'ית תעז להיתאהב בריג'. ובסופו של דבר, הרי לא קרה בין ריג' לבריג'ית כלום(חוץ משתי נשיקות) וריג' כן ניפרד ממנה ונשאר עם ברוק. ועוד-לא היה מצב שהייתי אוהבת את זה אם היה קורה בין ריג' לבריג'ית משהו מעבר לשתי נשיקות, או שחס וחלילה הם היו נישארים להיות ביחד, כמו שהרבה צופים של הסידרה בארה"ב ביקשו במיכתבים שלהם למערכת(שקראתי באתר הרשמי של הסידרה.) ובנוסף לכל אלה, אני שמה לב שיש לי עניין מיוחד בעלילות הכי שערורייתיות שיש וזאת אכן היתה כזאת. ולרגע אל תחשבו שרציתי את ריג' עם בריג'ית. אני תמיד ארצה אותו רק עם ברוק.בסופו של דבר נורא שמחתי כשהעלילה הזאת ניגמרה, כי התחלתי לחשוש שהם ילכו בה רחוק מדיי. למזלי זה לא קרה וריג' הבין סוף-סוף שהוא אוהב רק את ברוק.

למעלה