חשבתי שהפעם זה הצליח

שחר רז 31

New member
חשבתי שהפעם זה הצליח

אז שוב אותה אכזבה. בטא=3.50, מתי זה כבר יקרה? למה זה חייב להיות קשה. ניסיתי בתל השומר 3 טיפולים IVF אחר הסתיים בהריון כימי. עברתי לשולמן באופן פרטי, נראה שהכל הלך טוב, 9 ביציות מתוכן 8 עוברים. למה זה לא קורה? נורא מעצבן. הם יש מספר טיפולים סטטיסטי לנשות האנדו? האם זה מעל ל -5 או 6? קשה לי עם האכזבות, במיוחד שעדיין לא קיבלתי מחזור ואני סתם צריכה לשבת ולחכות לו. כדאי לעבור טיפול נוסף של מוקפאים? האם זה מיותר? האם שולמן נחשב בחירה טובה?

lee E

New member
שחר שלום.

אל תתיאשי. אין ספק שהטיפולים הם קשים אבל באמת ששלושה טיפולים שלא הצליחו לא מעידים על העתיד לבוא. גם מס' העוברים לא משנה. את צריכה אחד מנצח. לא מכירה את שולמן אבל נדמה לי שהוא אחד המומלצים. ולא לוותר על המוקפאים!! אמנם הסיכויים יותר נמוכים אבל בהחלט יש הצלחות!! לא יודעת מה הסטטיסטיקה לבנות אנדו'. בטח יענו לך על זה המומחיות לנושא כאן.

ר ו מ י ה

New member
מצטערת על השלילי ../images/Emo201.gif

הכאב של השלילי הוא כאב איום וחוסר הודאות נורא אף יותר. לצערי אין דרך לדעת מתי זה יקרה, אך במידה והנתונים שלך טובים- אחוז ההפריות יפות, העוברים טובים ואף הריון כימי בעברך הסיכויים להריון תקין טובים מאוד וזה בד"כ רק עניין של זמן. אני לא יודעת האם נעשה מחקר סטטיסטי על מס' טיפולים אצל נשות האנדו', אך אני מניחה שישנו שוני רב בנתונים היות וכל מקרה לגופו- יש שהרות ללא טיפולים, יש כאלו שנזקקות למספר רב או מועט של טיפולים ויש כאלה שבחורות באימוץ או תרומה. מידע בדבר הריונות וטיפולים של נשות הפורום יש במאמרי הפורום ואת מוזמנת לקרוא את הסיפורים האישיים שם. מוקפאים זה ממש לא מיותר- כפי שתוכלי לקרוא בסיפורי הפורום יש לפחות מקסימה קטנה אחת שנולדה כתוצאה מהחזרת מוקפאים. שולמן נחשב אחד הרופאים המומלצים ביותר- הן בשל הבנתו את המחלה והן בשל היותו רופא פריון סופר מקצועי. מחבקת חזק והלוואי וזהו השלילי האחרון אותו תחווי

lee E

New member
אהממ אהמממ רומיה...

יש יותר ממקסימה אחת שנולדה ממוקפאים. גם תאומי הארטיקים הגיעו מהפריזר.

שלום שחר ../images/Emo24.gif

קודם כל, נשמח מאד אם תציגי את עצמך... למה זה לא קורה? שאלה טובה. מבינה מאד את האכזבות ומחזיקה לך אצבעות חזק שתהפכי לאמא בקרוב
תוכלי להיכנס ולבדוק את סיפורי ההריונות.אגב, כפי שאת בטח יודעת יש כאן גם אימהות שהפכו אימהות לא רק בדרך של הריון ולידה..
שולמן נחשב לרופא מצוין. מוקפאים זה אף פעם לא מיותר, בכל עובר יש פוטנציאל חיים כביר, אל תשכחי את זה. בהצלחה

שחר רז 31

New member
תודה על התגובות

מאוד מעודד לקבל כבר תגובות. הקושי בתגובות של אנשים ורופאים שאף אחד לא באמת יודע מתי זה יקרה. ומתי באמת אפשר להגיד הפעם זה יקרה. קצת על עצמי, אני שחר בת 31 גיליתי אנדומטריוזיס לפני כשנתיים מאחר הספקתי לעבור שני ניתוחים אצל ד"ר סוריאנו, ניסיתי ספונטני גם לפי המלצתו, ולאחר הניתוח השני החלטתי שאם זה לא יקרה לאחר פעמיים אתחיל IVF, וכך באמת קרה. אני לא מהסובלות מכאבים, אני כמעט ולא מרגישה את המחלה ביום יום, אבל לפי הממצאים המחלה בדרגה 4 אצלי, מה שהבנתי שזה די חמור. כיום יש לי שתי ציסטות בשתי השחלות. בכל אופן אני מרגישה קצת יותר מעודדת מקודם, הספקתי לדבר עם חברות. מאחלת לכולכן חג שמח, בריאות וילדים לכל מי שרוצה.

למעלה