חשבתי שאתם מומחים...

gilgul55

New member
חשבתי שאתם מומחים...

אתמול פרסמתי הודעה בפורום ובישתי שיסבירו לי על הבלוג. חשבתי שתוך כמה דקות, תהיינה לי מספר תשובוץ, אבל הופתעתי שנכנסתי הערב וגילתי שאף אחד לא התייחס. אז, אנא מכם.... זה מסקרן אותי מאד! תודה

שלינקה

New member
../images/Emo124.gif תשובת מומחה ../images/Emo132.gif

בלוג הוא יומן רשת. המילה "בלוג" נלמדה מהמילה blog בשפה האנגלית, שהיא קיצור של הביטוי Web Log - יומן רשת. בלוג משמש, למעשה, כעין טור אישי של הבלוגר (=בעל הבלוג) שבו הוא משתף את קהל הקוראים בהגיגיו. הגיגיו, למעשה, יכולים להיות כל דבר כמעט. החל מסדר יומו המפורט, וכלה בקישורים לאתרים מעניינים שהוא מצא ברשת. ישנם בלוגים העוסקים בנושא ספציפי אחד. כמו, למשל, בלוג המשקף את המצב הביטחוני בארץ, בלוג המסקר פרסומות, בלוג המבקר בלוגים אחרים וכיו"ב. את אופיו של הבלוג קובע הבלוגר, והוא זה שמחליט אם ועד כמה לחשוף את עצמו בבלוג. ישנם בלוגרים הכותבים בשם מלא, וישנם אחרים המסתתרים מאחורי ניקים (=כינויים) ושומרים על אנונימיותם. כל בלוג מורכב מכמה פוסטים (=פוסט הוא קטע, פרק בבלוג) כאשר כל פוסט נחשב כעדכון בבלוג. באופן כזה נשמרים גם הקטעים הקודמים שכתב הבלוגר. בדרך כלל תהיה לבלוג מערכת תגובות, שבאמצעותה יוכלו הקוראים להביע את דעתם ולהגיב על הנכתב בבלוג.

איה@

New member
תודה שלי ../images/Emo140.gif

תודה שאת עומדת על המשמר בפורום - ודואגת לו בימים ש-לי לא מתאפשר להכנס ובעיקר תודה - על התשובות וההתייחסות שלך למשתתפים כאן.
הלוואי וירבו כמוך - כי פורום = שיח והמבין יבין
איה.

למעלה