חשבתי שאני מחוסנת...

מצב
הנושא נעול.
חשבתי שאני מחוסנת...

חשבתי שאני מחוסנת...
ממרומי השנים הרבות של טיפולי פוריות, חשבתי ששום דבר כבר לא מזיז לי. רק תגידו לי איפה לשבת ואני מיד פותחת רגלים. לא מתרגשת ולא מתביישת. כלום. אז זהו, שזה ממש לא כך. אולי כלפי חוץ אני נראית אדישה אבל אחרי כל אולטראסאונד אני צריכה כמה שעות כדי להרגע. אני מרגישה מושפלת מהבדיקה הזאת ולא משנה כמה אדיב, רגיש ומתחשב יהיה הבודק. מזל שיש לי בקבוקון של רסקיו רמדי בתיק כי כמה טיפות ממנו עוזרות לי להרגיע את הדופק המהיר.

אני לא חושבת שאפשר להתרגל../images/Emo4.gif

חשבתי שאני מחוסנת...
ממרומי השנים הרבות של טיפולי פוריות, חשבתי ששום דבר כבר לא מזיז לי. רק תגידו לי איפה לשבת ואני מיד פותחת רגלים. לא מתרגשת ולא מתביישת. כלום. אז זהו, שזה ממש לא כך. אולי כלפי חוץ אני נראית אדישה אבל אחרי כל אולטראסאונד אני צריכה כמה שעות כדי להרגע. אני מרגישה מושפלת מהבדיקה הזאת ולא משנה כמה אדיב, רגיש ומתחשב יהיה הבודק. מזל שיש לי בקבוקון של רסקיו רמדי בתיק כי כמה טיפות ממנו עוזרות לי להרגיע את הדופק המהיר.
אני לא חושבת שאפשר להתרגל

בגלל זה אני אוהבת את השאיבות
הולכים לישון לפני שמתחילים וקמים אחרי, בדיוק כמו הפולניות

limor1975

New member
חנה חשבתי שזאת רק שריטה שלי...

אני לא חושבת שאפשר להתרגל

בגלל זה אני אוהבת את השאיבות
הולכים לישון לפני שמתחילים וקמים אחרי, בדיוק כמו הפולניות
חנה חשבתי שזאת רק שריטה שלי...
שבוע שעבר הלכתי לבדיקה שגרתית. תאמיני לי אם אני אגיד שאני
שעברתי IVF, הזרעות, צילום רחם ושאר הירקות התביישתי {עד עמקי נשמתי} שהרופא בדק והדליק את המנורה עם הפוקוס בדיוק על האיזור ההוא, הנסתר מעיני הרופאים כבר שנה ושלושה חודשים
וכשהוא שאל אם בדקו לי את החזה לאחרונה והציע לבדוק אותי רציתי שהאדמה תפתח את פיה.... הרגשתי כ"כ עירומה... עוד לא הספקתי לכסות את החלק התחתון והנה אני כבר עירומה גם בחלק העליון... תזכירי לי איך פעם באמת לא היה מרגש אותי לפסק לעיניי כל רופא {רק שאני אהיה בהריון
} ועכשיו זה כן מפריע
לימור

anguly

New member
אי אפשר ממש להתחסן

חשבתי שאני מחוסנת...
אי אפשר ממש להתחסן
זו בדיקה כל כך פולשנית, במקום כל כך איניטימי - אז מה הפלא שאת מרגישה ככה. אני עשיתי סוויץ' בראש - הסוויץ' כל כך חזק שאי אפשר לכבות אותו....אז הפוזה הזו שמורה רק לבדיקות אולטרסאונד ורופא נשים, לא יודעת עד מתי - אולי עד שאני ארגיש שאני לא צריכה יותר הגנה נפשית. ולאחרונה עשיתי חישוב כמה פעמים עברתי את הבדיקה הפולשנית הזו מאז שחזרתי לטיפולים, ונראה לי שבהערכה גסה מדובר בכ-70 פעם בשנה וחצי האחרונות.

פּוֹנְג

New member
כל כך כל כך מבינה.

חשבתי שאני מחוסנת...
כל כך כל כך מבינה.
וחייבת להגיד שהפעמים היחידות שהבדיקות האלו הן סבירות עבורי זה כשאישה בודקת אותי, לא שזה קורה הרבה פעמים בטיפולים, אבל בעברי התמים הייתה לי רופאת נשים וזה היה הרבה יותר נורמלי. ושוב עולה השאלה הקשה איך זה שאין נשים בתחום.

Big Mama 1

New member
../images/Emo5.gifחנה

חשבתי שאני מחוסנת...
חנה
אני פשוט לא חושבת על זה. אוי ואבוי לי אם אני אעשה חשבון כמה US וגינאלים עברתי אמאלה!!
פשוט לא חושבת על זה.

tomat1

New member
מוכר כל כך

חשבתי שאני מחוסנת...
מוכר כל כך
כל כך מוכר, בתקופת הטיפולים הקודמת שלי, הלכתי לרופא שיניים ואחרי ששכבתי על הכיסא שלו היה לי כל כך מוזר שמה שצריך לפתוח זה את הפה

אף פעם לא מתרגלים לזה

חשבתי שאני מחוסנת...
אף פעם לא מתרגלים לזה
מה שמזכיר לי, שאחרי שעשיתי את ה-IVF הראשון שלי לקיתי בזיהום ואושפזתי. במיון קיבל אותי רופא צעיר שאמר לי שהוא מצטער, אבל הוא צריך לבדוק אותי. אני, בשיא הגבורה עניתי לו שזה בסדר, אני רגילה. הוא ענה לי "אין אישה שרגילה למצב הזה" וקנה את ליבי לעד. לגבי האולטראסאונד - לשמחתי, הטכנאיות הקבועות כבר מכירות אותי ויודעות שיותר קל אצלי לראות מהבטן ובכך נחסכת לי בדיקה בדרך כלל. לצערי, הטכנאיות הלא קבועות מתעקשות לחפור לי שם עד צאת נשמתי. אני כל פעם מפחדת שהקבועות בחופשה או חולות חס וחלילה. לא מתרגלים לזה אף פעם.

רוית ב

New member
לי יש שיטה....../images/Emo9.gif

חשבתי שאני מחוסנת...
לי יש שיטה....

קודם כל אני פיתחתי יחסים ממש אישיים וקרובים עם טכנאי ה US הראשי של קפלן, הוא יכול להיות סבא שלי אבל הוא כזה מקסים שממש אני לא חושבת על זה כזשהו מתעסק איתי חוצמזה תמיד אהבתי ש"באים אורחים" הומור הומור והומור כמה שיותר שחור ככה יותר טוב אחרת באמת מתמוטטים עברנו כל כך הרבה US , לפחות לא הפלצנו על הטכנאי כמו על המיילדת בלידה הראשונה נכון?? בבדיקות האלו אני תמיד חייבת להגיד או לעשות משהו שמזעזע את הנוכחים מצחוק ותמיד יש על מה כשלא מוצאים את השחלה - אז בטח שכחתי אותה באוטו, כשלא היו זקיקים הם פחדו מאחד הרופאים תמיד היו לי האנשות של איברים, וסיטואציות מצחיקות לדוג מהמציאות הכואבת הזו של IVF/ ואם היתה לי מועקה פתאום.. שזה נדיר מUS בשבלי - אמבט חם היה עוזר. בהצלחה בהמשך

ל"מזלי" הרב יש לי רופא קבוע

חשבתי שאני מחוסנת...
ד"ר לוויט המתוק שעושה לי US תמיד תמיד ואני מרגישה איתו חופשי ממש כמעט כמו עם אמיר
. רציני! אפילו בעבר הוא היה תמיד דואג לכסות אותי לפחות מהבטן ומטה בזמן הבדיקה וכמובן לצאת עד שאתפשט או אתלבש. והיום... ממש לא. אני מרגישה איתו אחלה. אבל בהחלט מבינה לליבך וללב כולנו כאן. תגידי. קלדרון לא עושה לך את הבדיקה באופן קבוע רק הוא?

עשה. אז מה?

ד"ר לוויט המתוק שעושה לי US תמיד תמיד ואני מרגישה איתו חופשי ממש כמעט כמו עם אמיר
. רציני! אפילו בעבר הוא היה תמיד דואג לכסות אותי לפחות מהבטן ומטה בזמן הבדיקה וכמובן לצאת עד שאתפשט או אתלבש. והיום... ממש לא. אני מרגישה איתו אחלה. אבל בהחלט מבינה לליבך וללב כולנו כאן. תגידי. קלדרון לא עושה לך את הבדיקה באופן קבוע רק הוא?
עשה. אז מה?
זה הופך את הארוע לנעים יותר?

לא ממש ../images/Emo4.gif אבל...

עשה. אז מה?
זה הופך את הארוע לנעים יותר?
לא ממש
אבל...
זה מה שנקרא: הרע במיעוטו. אני פשוט עושה את זה כי "צריך" ולא חושבת על זה יותר. פשוטו כמשמעו. אם אני אחשוב על ה"אירוע" לעומק אז בטוח שזה לא יעשה לי טוב ובטוח שזה לא יהיה לי נעים אבל משתדלת לעשות הכל למען מטרה ותו לא. מי יודע בכלל מה עושים לנו ומה קורה בעצם אחרי שמרדימים אותנו בשאיבה. פאדיחות
. בטוח מסתלבטים עלינו שחבל על הזמן. אבל שוב... לא חושבת על זה וזהו.

המחשבה הזו היתה לי כל היום בראש...

חשבתי שאני מחוסנת...
אחרי US נוסף היום, נסעתי וחשבתי על הסיטואציה שאנחנו חוות מספר פעמים בחודש, כמה שהיא מביכה ולא נעימה, במיוחד כשהספוט הזה מאיר לך בין הרגליים. למרות שתמיד הרופא המטפל שלי תמיד עושה לי את הUS ואת העניינים הנילווים (הזרעה, מעקב ההריון), עדיין החוויה הזו לא נעימה, למרות שהרופא שלי הוא איש מאוד נעים. לי מפריע שהוא לא מכסה את האיזור לפחות בפיסת נייר. זה מצחיק, אבל ניסיתי פעם לחשוב על מה הרופא או הטכנאי מרגיש כשמצעד של נשים עירומות ומפושקות עובר דרך המטמר שלו מדי יום... לפני שלושה שבועות עשיתי בדיקה כולל בדיקת חזה, וכמו שתיארו פה, זו היתה חוויה כ"כ מביכה, כ"כ לא נעימה - ועם זאת, אני מנסה להתנתק, לאמר לעצמי שזמן הבדיקה יחלוף, הרבה מאוד פעמים אני מהמהמת איזה שיר (כמו שאני תמיד עושה באירועים לא נעימים). גם אני השפרצתי שתי לחיצות מהרסקיו

פּוֹנְג

New member
למה אתן עושות בדיקת חזה אצל רופא

אחרי US נוסף היום, נסעתי וחשבתי על הסיטואציה שאנחנו חוות מספר פעמים בחודש, כמה שהיא מביכה ולא נעימה, במיוחד כשהספוט הזה מאיר לך בין הרגליים. למרות שתמיד הרופא המטפל שלי תמיד עושה לי את הUS ואת העניינים הנילווים (הזרעה, מעקב ההריון), עדיין החוויה הזו לא נעימה, למרות שהרופא שלי הוא איש מאוד נעים. לי מפריע שהוא לא מכסה את האיזור לפחות בפיסת נייר. זה מצחיק, אבל ניסיתי פעם לחשוב על מה הרופא או הטכנאי מרגיש כשמצעד של נשים עירומות ומפושקות עובר דרך המטמר שלו מדי יום... לפני שלושה שבועות עשיתי בדיקה כולל בדיקת חזה, וכמו שתיארו פה, זו היתה חוויה כ"כ מביכה, כ"כ לא נעימה - ועם זאת, אני מנסה להתנתק, לאמר לעצמי שזמן הבדיקה יחלוף, הרבה מאוד פעמים אני מהמהמת איזה שיר (כמו שאני תמיד עושה באירועים לא נעימים). גם אני השפרצתי שתי לחיצות מהרסקיו
הנשים? רופא נשים אינו כירורג עם כל הסיפורים האחרונים על הקשר בין סרטן השד וטיפולים אנחנו צריכות לעשות את הבדיקה אצל כירורג ולא להסתפק ברופא הנשים. בין אם יש או אין קשר, שווה ללכת לבדיקה אצל מומחה. וכשאני כותבת אנחנו אני מתכוונת גם לעצמי שמאוד נוח לי 'לשכוח' לקבוע תור כל הזמן.

בדיוק בגלל הסיבה האחרונה

הנשים? רופא נשים אינו כירורג עם כל הסיפורים האחרונים על הקשר בין סרטן השד וטיפולים אנחנו צריכות לעשות את הבדיקה אצל כירורג ולא להסתפק ברופא הנשים. בין אם יש או אין קשר, שווה ללכת לבדיקה אצל מומחה. וכשאני כותבת אנחנו אני מתכוונת גם לעצמי שמאוד נוח לי 'לשכוח' לקבוע תור כל הזמן.
בדיוק בגלל הסיבה האחרונה
ששנים לא עשיתי בדיקה אצל מומחה אז כבר ניצלתי את ההזדמנות ועשיתי את הבדיקה אצל רופא נשים. (כן, כן, אני מדחיקה את העובדה שרופא הנשים עצמו המליץ לי לעשות ממוגרפיה מגיל 35 בגלל היסטוריה משפחתית של סרטן השד..)

דגיתי

New member
חשוב לבדוק../images/Emo70.gif

בדיוק בגלל הסיבה האחרונה
ששנים לא עשיתי בדיקה אצל מומחה אז כבר ניצלתי את ההזדמנות ועשיתי את הבדיקה אצל רופא נשים. (כן, כן, אני מדחיקה את העובדה שרופא הנשים עצמו המליץ לי לעשות ממוגרפיה מגיל 35 בגלל היסטוריה משפחתית של סרטן השד..)
חשוב לבדוק

תגידי, השתגעת? אני בטוחה שאת מקפידה ללכת לביקורת אצל רופא שיניים, אז בדיקת שד זה לא מספיק חשוב
מתנצלת על הנזיפה, אבל אמי גילתה אצל עצמה סרטן שד בגיל צעיר במישוש ולמרות שהיתה הזנחה של הרופאים (לא שלחו תשובת ממוגרפיה בזמן), הצליחו לבצע כריתה חלקית. מאז אני רגישה לנושא. לשמחתי, כשהתחלתי טיפולים להפרייה בבילינסון (לפני שבוע), ד"ר פנקס שלח אותי לכירורג לבדיקת שד. כל הכבוד לו על ההתייחסות והמקצועיות. בחודש הבא גם אני אהיה בת 35 ואני בטוחה שאקפיד על בדיקות אלה. אז יאללה, לכי לקבוע תור.

טוב, רק עכשיו נהייתי בת 35

חשוב לבדוק

תגידי, השתגעת? אני בטוחה שאת מקפידה ללכת לביקורת אצל רופא שיניים, אז בדיקת שד זה לא מספיק חשוב
מתנצלת על הנזיפה, אבל אמי גילתה אצל עצמה סרטן שד בגיל צעיר במישוש ולמרות שהיתה הזנחה של הרופאים (לא שלחו תשובת ממוגרפיה בזמן), הצליחו לבצע כריתה חלקית. מאז אני רגישה לנושא. לשמחתי, כשהתחלתי טיפולים להפרייה בבילינסון (לפני שבוע), ד"ר פנקס שלח אותי לכירורג לבדיקת שד. כל הכבוד לו על ההתייחסות והמקצועיות. בחודש הבא גם אני אהיה בת 35 ואני בטוחה שאקפיד על בדיקות אלה. אז יאללה, לכי לקבוע תור.
טוב, רק עכשיו נהייתי בת 35
רק חודשיים עברו מאז אז יש לי תרוץ...

מצב
הנושא נעול.
למעלה