חשבתי שאני אתחמק ממכם

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

@@

New member
חשבתי שאני אתחמק ממכם

אבל זה בלתי נמנע, אני חייבת לספר לכם, מי ששם לב , אני פחות או יותר לא כ"כ הרבה פה ביומיים האחרונים, קשה לי ואני פשוט התביישתי לספר לכם, כי הסיפור שלי כבר בלי טעם וריח, ולא בא לי שאף אחד יטיף לי או יתן לי בראש, אז החלטתי לשמור את זה לעצמי, אבל אני חייבת לשתף אותכם, כי אתם החברים שלי (מצטערת על ההקדמה "הקצרה") יום שבת היה לישי (האקס שלי לכל אלו החדשים/ות) יום הולדת, אני לא התכוונתי להגיע ויותר מזה אפילו לא התכוונתי להתקשר ולאחל לו מזל טוב. במוצ"ש גל של טלפונים שטף אותי, אלו היו החברים שלו/שלי, התעקשו שאני אגיע למסיבה וביקשו שאת כל מה שיש ביני לבינו שאני אשאיר בצד ואגיע למסיבה כי אני צריכה להיות שם, כי אני חלק מהם. באמת שלא רציתי ללכת , התחבטתי בתוך עצמי כמה שעות, הגורל רצה והלכתי, כולם כבר היו שם ואני כרגיל נכנסת אחרונה, באיחור של שעה, כולם מקבלים את פניי כאילו אני זאת מלכת המסיבה, הוא לא יכל להסתכל עליי, היה מתח בינינו, היה ערב נחמד, שסיימנו ואט אט כל איש לדרכו, נשארנו רק אני והוא, ולאחר כמה דקות כבר הייתי בדירה שלו, אחרי שעה הלכתי, הוא התחנן שאני אשאר לישון אצלו, אני בטוחה שזה היה מתוך פחד שיקרה לי משהו (בכל זאת השעה הייה מאוחרת ויש לי נטייה להירדם על ההגה) הלכתי הביתה אבל לא לפני שאמרתי לו "שילכו לעזאזל כל החברים שלך, הביאו אותי בכוח לפה ועכשיו כל אחד בביתו ורק אני נשארת עם כל החרא", התנצלתי שהרסתי לו את הערב. ממוצ"ש ועד היום אני באפיסת כוחות, העיינים נעצמות לי, ואני בקושי מתפקדת, הוא לא יצר איתי קשר מאז, ת´אמת ידעתי שהוא לא יתקשר. אני מכירה אותו כ"כ טוב שידעתי את התוצאות מראש, זה היה משחק מכור. זהו, סיימתי להיום, אני רק מבקשת לא לצעוק עליי, כי את זה יש לי בשפע. האהבה היא עיוורת והשיגעון מלווה אותה, משפט כ"כ נכון אוהבת אותכם

jess ועוד

New member
מה שחשוב באמת הוא את

ואת לא יכולה להמשיך ולהרגיש חרא עם עצמך עשית מה שעשית הלכת אמרת את מה שאמרת ועכשיו את צריכה לצאת ולהמשיך הלאה שהוא ירגיש מה שהוא רוצה ויתבשל בעצמו אבל את לא צריכה את זה
תתחזקי ותרגישי טוב כי אני חושבת שבסך הכל היית בסדר גמור

mariana

New member
נשמה שלי

לא בוכים על החלב שנישפך, מה שעבר עבר, אבל אני מבקשת ממך דבר אחד, פשוט אל תגרמי למעשים האלה לחזור שוב, אני אומרת לך זאת אלף פעמים, את פשוט צריכה לוותר וכשאת תוותרי הוא ירגיש את זה וכשהוא ירגיש הוא לא ירצה לאבד אותך, את פשוט גורמת לו להנות מכל המצב הזה. את לא מתנתקת ממנו, מצטערת על הבוטות פשוט ניהית עלוקה וכשתרדי מזה והוא יראה שאת ממשיכה בחיים שלך ואלא הוא עדיין בחיים הצבועים שלו"כאילו" ממשיך הלאה, אז הוא יבין את הטעות שלו. אבל את יותר מדי מאמינה בכל הדברים האלה שאת יודעת על מה אני מדברת ולכן הם גורמים לך לצפות סתם. אני איך שהתחלתי עם זהעוד בזמן שהייתי עם אריאל הכל אצלינו התהפך, התחילו הפרידות והחזרות, ואז שוב ניכנסתי לזה, ואז שוב הייתי מצפה אבל את יודעת יותר טוב מכולם שקרה ההפך ממה שאמור לקרות. לכן אל תחכי תוותרי על זה והחיים שלך זה אך ורק את תכתיבי אותם לעצמך ולא אף אחד אחר חוץ מאלוקים. אוהבת ואם את יכלה להרים טלפון אני זמינה.

GALI02

New member
ריקוש../images/Emo140.gif

חמודה את רק בן אדם ומותר לך לעשות טעויות ולתת לרגש קצת להשתלט לפעמים. ואין לך שום סיבה להרגיש רע עם זה אלא פשוט לשכוח ממה שקרה ולהמשיך הלאה. ופעם הבאה תלמדי לא להכניס את עצמך לסיטואציות כאלו יותר. כי זה לא מגיע לך. ושוב אל תרגישי רע עם זה. ובשום אופן לא מגיעות לך מכות (רק כמה מכות קטנות בטוסיק
) אוהההבבבבבבבבבבת גילי ואגב, מה עם המפגש שדיברת עליו. נראה לי שהוא כבר היסטורייה... מקווה שלא.

shiraz2

New member
היי חמודה,

אני לגמרי מסכימה, האהבה היא עיוורת והיא מלווה בהמון שגעונות, בהמון דברים שאחרי מעשה ומחשבה אנו מבינים שאלו היו דברים האחרונים שרצינו לעשות, בהמון המון המון רגשות, התלבטויות ובחירות. וכמו שאת כתבת, את בחרת שלא להישאר לישון, ובעצם שלא לחדש את הקשר. אני לא ממש מכירה אותך,
אז אני לא יודעת מה את מרגישה כלפי אותו אקס, או מה הסיפור המלא, אבל את עשית את הבחירה שלך ואת צריכה להיות שלמה איתה. מישהו מאוד חכם אמר לי פעם....:
(אותו אחד שאני מאוהבת בו קשות), "לעולם אני לא מתחרט על מעשים שאני עושה". אני אימצתי את המשפט ומאז בכל פעם שאני עושה משהו שאני מתחרטת עליו או מרגישה איתו רע, אני מנסה לתקן אותו בדרך הטובה ביותר אבל לעולם אינני מתחרטת. תנסי לראות את הטוב שבדבר, האקס שלך הבין שלא בכל פעם שהוא ירצה גם את תרצי, שאת לא שייכת אליו, ואולי מי יודע אולי זה דווקא מה שמרגש אותו. אבל כמו שאמרתי מקודם.. אני לא מכירה את כל הסיפור אז קשה לעזור... בכל אופן חמודה, מקווה שתרגישי טוב, תזכרי שאין שום גבר בעולם ששווה את הדמעות והחרטות שלנו (
) אוהבת תמיד, שירז

@@

New member
תודה רבה לכולכם/ן

אני אוהבת אותכם/ן ושמחה שנפל בחלקי להכיר אותכם. אתם חברים אמיתיים.

golem

New member
ריקוש../images/Emo24.gif

לי דווקא יש נקודת מבט שונה ממה שחשבת... תמיד יש את הרצון הזה ללכת ולראות -> אולי אני יחזור לאקסת אולי כן יקרה משהו -> אבל את עברת את המבחן - הלכת לראות מה קורה איתך ואיתו, ידעת והבנת כנראה שזה לא בדיוק זה - קמת והלכת!!! אז מבחינתי נשמה שלי - כל הכבוד לך!!!!!!!!

@@

New member
עזרא, אמרתי לך שאני חולה עלייך???

אז הנה אני אומרת לך אני
חולה
עלייך תמיד יש לך את המילה שגורמת לי להרגיש טוב, שמעלה לי חיוך
על הפנים אני אוה
ת אותך

Queen Of Love

New member
A new Day Has Come../images/Emo42.gif

בובה, הספקתי רק עכשיו ל-
וזו תגובתי... המצב שלך עדיין רגיש, הרי שעוד לא התגברת על חברך לשעבר... פעלת מתוך רגשותייך, אני יכולה להבין אותך. אחרי הכל זה באמת מעצבן שאותם חברים שהזמינו אותך גרמו לך להרגיש בכלל לא נעים, וזו הייתה תגובתך. לפעמים אנשים עושים דברים ולא מתחשבים ברגשות של אחרים, הם גרמו לך סתם להרגיש רע, את בכלל לא רצית ללכת ובצדק, אז למה כל השיכנועים האלו היו טובים, אני ממש לא מבינה!? אני בתור חברה שלך לא הייתי משכנעת אותך ללכת למסיבת יום ההולדת של חברך לשעבר. ובכלל זו צריכה להיות החלטה רק שלך!! אז ככה שאם הייתי במצב שלך הייתי נוהגת אותו דבר. לא נראה לי שעשית איזו שהיא טעות אבל גם אם הרגשת לא טוב,שטעית, היית מספיק בחורה טובה לבוא ולהתנצל. את רגישה מאוד במיוחד בתקופה כזו לא נעימה, בסה"כ את עוברת סוג של משבר -פרידה. אפשר להבין אותך (אני מבינה אותך!!) לפחות מי שאוהב אותך צריך היה להבין. |
שלי : תבדקי מי באמת הם חברייך תתרחקי ממי שפוגע בך!..זה הדבר האחרון שאת צריכה עכשיו. (מניסיון) אז יום שבת לא היה היום הכי טוב שלך, אבל זה כבר מאחורייך אל תקדישי לזה הרבה מחשבה, לא בוכים על
שנשפך!! שולחת לך המון חיזוק ועידוד תמשיכי להיות חזקה כמו שאת בובה את עוד תעברי את זה וברגע שתכירי בחור מקסים את תשכחי מכל התקופה הלא נעימה הזו! מאחלת לך רק טוב מכל ה-
Queen Of Love

@@

New member
מלכת האהבה, תודה

מכל ה-
המון
, מילותייך אכן נכונות, אכן יום חדש, אבל בכל זאת זה צובט בלב, אני מאוד רוצה שגבר חדש יכנס לחיי רק בשביל לשכוח אותו , אבל כנראה שהרצון שלי לא מספיק חזק, ואני עדין חושבת ורוצה את האקס. לקוחת את מילותייך איתי ושולחת לך
גדולה, על זה שאת באמת
האה
ה אוהבת אותך

@@

New member
בוקר אור פושפושית

למה? שאלה טובה ויש לי גם תשובה אם כי היא לא כ"כ טובה. כשאני לא איתו אני מאוד חזקה, לא טלפונים ולא נפגשת איתו, אבל כשאני רואה אותו, אני מקבלת בום רציני ואני רואה רק את שנינו, מחכה להזדמנות, שנהיה יחד לבד, אם רק היה לי את הכוח לחשוב רק דקה אחת לפני המעשים שלי, אני חושבת שחיי היו נראים אחרת, יש לי עוד בעיה, אני לא מפיקה שום לקח ואפילו לא אחד קטן, מכל מעשיי. תודה ויום נפלא

כל העניין בחיים הוא להחליט...

נכון זה קשה זה אפילו קשה מאד אבל...... ברגע שהחלטת הכל קל יותר הנפש לא נאבקת בעצמה תחליטי מה את רוצה מעצמך לא ממנו לפי מה שנשמע לי זה נגמר אז תאספי את עצמך ותחליטי שהפרק הזה בחייך נגמר ומעכשיו את מתחילה פרק חדש בריא יותר מאושר יותר (רק כאב לב יש לך ממנו) קחי בחשבון שיהיה לך קצת קשה אבל זה יעבור ומבטיחה לך שיהיה יותר טוב.... מגיע לך לא?

@@

New member
פושפושית פישפשונית

מתוקה, תודה! את מילותייך אני יודעת בעל פה, ודואגת להעביר אותם או יותר נכון להחדיר אותן לראשם של המאוכזבים, כנראה שעליי זה לא עובד, אצלי זה יותר מורכב, אני נמצאת בטראנס אחריו, אבל אל תדאגי אני חושבת שלאט לאט אני אהיה בדרך הנכונה, הלוואי שיכולתי למתוח איזה בורג בראש והכל היה בסדר, אצלי זה ממש לא כך, אני שרויה בבעיה יותר גדולה. תודה רבה, אוהבת אותך פשפשה קטנה

ליאור 30

New member
אהלן ריקוש קודם כל קחי ../images/Emo24.gif

ריקי מה שלומך חמודה???????? ריקי אני רוצה להגיד לך משהו נכון שכל אחד ואחד מרגיש ויוצא מקשרים בכל מיני דרכים 1) יש מי שמסתכל קדימה ומשאיר את הכל מאחור ,, 2) ויש מי שממשיך להסתכל אחורה ולחכות לנס או משהו כזה ואז הם נשארים תקועים כמעט עד סוף חייהם ולא ממשיכים קדימה ולא משנה עם האיקס פוגע בהם או משחק בהם אבל הם ימשיכו לחכות לו עד סוף ימיהם אולי יקרה נס והוא יחזור אליהם ולא משנה עם זה יקרה בבית אבות העיקר לחכות,,, 3) ויש כאילו שמחכים תקופה ונותנים צ´אנס לאיקס בפעם אחרונה רק בגלל שהאהבה היא יותר חזקה מהכל אבל עם גבול וזמן מסויים ושהם רואים שהאיקס לא מתעניין ולא מגיב ואולי ההיפך בורח ומתנתק אז הם פשוט עושים חושבים עם עצמם ומחליטים להמשיך ולהסתכל קדימה ריקי אני מקווה שהבנת את הרמזים שלי לגבייך ומאחל לך מכל הלב שבאמת תשבי עם עצמך ותחשבי לאיזה סוג מהאנשים את רוצה להיות שייכת ותגיעי למסקנה האישית שלך ויותר מזה אני אגיד לך לא רק שהאיקס שלך משחק איתך גם החברים שלו משחקים איתך ברגשות שלך וזה מה שחבל מאוד והכי כואב הם יודעים מה את מרגישה ובמקום לעזור לך לצאת מזה הם מסבכים אותך בכוח מקווה שהבנת את מה שרציתי להסביר לך ולא תכעסי עלי אז קחי ממני עוד
חזק ממני ועם תרשי לי אני יוסיף ואתן לך עוד משהו
ולא על השפתיים רק על הלחי (מקווה שאחרי המשפט הזה את מחייכת ) אוהב אותך ליאור

@@

New member
ליאור בוקר נפלא

הבנתי את הרמז העבה, אני מקוטלגת לסעיף מס´ 2? אני חושבת שכן אין לי על מה לכעוס עלייך או על אף אחד אחר, הכל נאמר מתוך אהבה ואיכפתיות, אז תודה יקירי, רק חבל שאני מחליטה משהו ואחרי חודש-חודשיים ההחלטה פשוט מתאדה, אני מקבלת קצת תמיכה ועזרה ממישהו מדהים ומקסים שעוזר לי לראות את הדברים בצורה שונה, יש לו המון עבודה איתי, אבל אני בטוחה שנצליח, או יותר נכון שאני אצליח. תודה מכל הלב

למעלה