חשבתי על רעיון נחמד...

refish

New member
חשבתי על רעיון נחמד...

לעשות משחק עם שתי עכברים (שתי אייקונים של עכבר). כמו 2 ג'וסטיקים ב"במשחק מורטל קומבט" לא רעיון נחמד ?!?

refish

New member
יש אפשרות לעשות דבר כזה...

במקום התקן של ג'ויסטיק לעשות התקן של עכבר, לא בעיה לעשות את זה חיבור של הרכיב למחשב,צריך רק לדעת שכל חוט מגיב לתנועת הג'ויסטיק. דוגמה - לעכבר יש שתי גלגלים (עכבר רגיל) X,Y לגלגל X יש חוט השולח אותות לבקר... וגם לג'וסטיק עובד בצורה מכניט כל שהיא. אותם חוטים אלו מחברים לחיבור של ג'וסטיק. בקיצר עכבר עם חיבור של ג'וסטיק. לאחר מכן טוענים את הדרייבר של הג'וסטיק ע"י directX, ומגדרים אובייקט שזז ע"י הג'ויסטיק שהוא כמובן סימן של עכבר שאתה יצרת ע"י טעינת תמונה, ובנוסף יש לך את העכבר המקורי של המערכת. בתודה על הדגש בנושא רפי

freak2100

New member
אופס, התכוונתי "איך", לא "אין" ../images/Emo3.gif

סבבה, אפשר לעשות שני עכברים... אבל זה אומר שכל אחד יצטרך להתחיל להרכיב ולהלחים וזה... זה בעייה
וגם גלגל זה זכר, זה שני גלגלים!!! ונראה לי שזה יעניין אותך: http://blog.tapuz.co.il/nagid זה מישהו שעושה שטויות כאלה אבל ברמה גבוהה - גויסטי'ים, רובוטים ומה לא

someboddy

New member
לא הבכרח

אם אני לא טועה אפשר להגדיר את הדרייברים ככה שפשוט יחברו שני עכברי USB.

De-Panther

New member
הוא בנה שם משהו שאם|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הייתי יודע עליו באותה תקופה אז כנראה פרוייקט שרציתי לבנות באמת יכל היה לרוץ הבנאדם הזה ממש עושה דברים מדהימים!!

refish

New member
מורטל קומבט זה משחק קרב...

מורטל קומבט זה משחק קרב של שתי שחקנים שלכל אחד יש ג'ויסטיק, מבין? יש אפשרות לחשוב על משחק שלכל שחקן יש עכבר, גודמא לרעיון משחק נמלולים שיש 2 קבוצות שונות של נמלים (צבע כחול וצבע ירוק של נמלולים) והמנצח הוא מי שהיכניס יותר נמלים לשער. לא רעיון ???

למעלה