חשבתי על משהו...

LINKIN PARK!!!

New member
חשבתי על משהו...

למי שאולי זוכר אותי, שלום. חשבתי אל משהו, בעצם לא חשבתי, זה סתם קפץ לי לראש. מי שיודע מה זה חולם צלול, וראה את הסרט מאטריקס, יכול להבין שזה בערך אותו דבר. בחלום צלול אתה יודע מה אתה עושה ואתה מרגיש דברים, ורואה דברים, ומריח דברים, אבל זה לא באמת, זה רק חלום. אולי, באמת יש כזה דבר מאטריקס?, מי יודע. חומר למחשבה.

Dreamweaver

New member
בדיוק מה שאני חשבתי...

זה הדבר בראשון שצץ לי בראש אחרי שראיתי את הסרט, די מזמן. עוד מעט יוצא 2- מעניין איך זה יתחבר לנושא.
גלעד Dreamweaver

ליוויתן

New member
אולי...

אבל אני חושבת שמטריקס מתייחס למציאות מדומה, כאשר בעזרת תוכנות מצליחים להכנס לכל מיני מצבים, המוח שם הגוף לא. בחלום לפחות גם אם נאמין שהוא אמיתי לא נינזק, לא כמו במטריקס שהם יכלו למות. אבל אולי יש באמת מטריקס ואגב יש פורום בנושא "מטריקס וקונספירציות" בנושא "על סדר היום" נורא נחמד שם, אפשר לפתח שם את הנושא ולראות מה הם חושבים עליו אני אנסה

IC4

New member
זו הבעיה באנשים חדשים בפורום ../images/Emo13.gif

למרות שאני לא יכול להתלונן שעוד מישהו חשב משהו כמוני , אז מה אם רשם זאת רק עכשיו וליוויתן כבר ניסינו פעם לפתח נושא הקבלה בין מטריקס לחצלול. ופעם ראשונה שאף עשיתי זאת , הזכרתי שמישהי בפורום הנוכחי רשמה שהיא חלמה חלום שהיא נופלת וכשהיא קמה היו לה סימנים כחולים מתחת לברכיים.... מענין , הלא כן ? ואז מועלית הסוגיה של מה קורה אם מתאבדים בחלום צלול... השערות יתקבלו בברכה. ולנושא אחר קצת- ניסיתי עכשיו ווילד , זה ממש מטרד קשה
אך אנסה בעתיד שוב ושוב עד שאצליח , או שיימאס לי אבסולוטית

דנה^^

New member
מתעוררים...

כבר כמה אנשים סיפרו שכשהם היו אמורים למות (ירו בהם, קפצו מבניין..) בחלום הם פשוט התעוררו..

למעלה