חשבתי על משהו

chen2408

New member
חשבתי על משהו

חשבתי על עצמי כאחת ששרה וכותבת - אני אף פעם לא כותבת שירים שמחים. וכך גם הדג נחש. שמתם לב שאין לדג נחש שיר שמח אחד? בכל שיר יש נגיעות פסימיות. זאת רק אני?

idanri

New member
אין שירים שמחים ומקפיצים?

לזוז לא פראיירים קליפורניה (זה מה שעולה לי כרגע לראש)

chen2408

New member
אף אחד

אבל הכוונה שלי לשמח זה אופטימי, והרבה שירים אופטימים אין לדעתי

chen2408

New member
לא פראיירים? בין הפחות שמחים שיש

אל תסתכל על המוזיקה, תסתכל על הליריקס. לא פראיירים זה ממש לא שיר שמח. נראה לי שרק קליפורניה זה שיר שמח גם במילים שלו

Funky Giraffe

New member
אני לא יודע מה איתכם (בעצם אני כן)

אבל אותי מה נעשה מכניס לבאסה עצבנית... בעיקר בגלל הטקסט

idanri

New member
לדעתי את קצת טועה...(בקשר

ללא פראיירים הליריקס).

chen2408

New member
למה?

תעבור על הליריקס, תראה שזה ממש לא שיר שמח. זה נכון שיש בו קצב טוב והוא מקפיץ אבל הוא לא אופטימי... לדוגמא, חלק מהשיר: הכל הולך מדחי אל דחי דמעה נוצרת מהעין, מתגלצ'ת על הלחי אני בוכה על הכל בוכה על כך שיכול היה להיות פה גדול יכלה להיות הרמוניה ...בלי להסתכל למציאות בפרצוף בלי להתקדם, רק לנסות לצוף להתנתק, לעשות הכל רק לא להידפק לעשות הכל רק לא להידפק

Slim Jim

New member
פסימי מאוד. אבל שמח זה לא תמיד אופ-

-טימי אני מבין את השיר, למרות כל החרא בליריקס, הקונטרסט הזה בין המלל ללחן זה מה שעושה את השיר. בעצם זה המסר. הכל חרא, אבל בוא נעשה מזה שמח. לא פריירים אמנם פסימי, אבל שמח מאוד. מקווה שהבנתם...

Slim Jim

New member
ושיר אופ' כמו שלום סאלאם פיס דווקא

לא שמייח במיוחד. אההה

Funky Giraffe

New member
המכונה של הגרוב (../images/Emo47.gif)

ג'רוזלם (השיר בגירסת בית"ר הרבה יותר פאסימי) לזוז מבסוט אחושילינג לא יודע זה מה שעולה לי בראש

Funky Giraffe

New member
ככה זה

אני חושב שהדג נחש מתייחסים למצב הקיים - כפי שהוא, לא מייפים ומקשטים אותו לצורך השיר... רוב השירים גם מביעים תקווה למרות הפאסימיות. (שלום סאלם פיס - שיהיה לכולנו בהצלחה...) אבל מבחינת המוסיקה - היא תמיד הייתה שמחה, עד שהם התחילו עם המינורים שלהם :<<< (חוץ מכמה יוצאים מן הכלל כמו יציב שדין הזכיר למשל..)

chen2408

New member
מסכימה איתך

אפשר לראות לדעתי בלוטוס את האופטימיות בסוף. הבית האחרון בלוטוס מכניס אותי לפרופורציות.

לא,לא רק את.

זה בגלל שיש מה להגיד כשהמצב רע.אם היה טוב,מה היה צריך לשפר? המחאות שלהם מגיעות דרך המוזיקה. ודווקא חשבתי על זה שב'בעזרת הג'אם' המנגינות (או שמא ביטים\מלודיות? חח הסתבכתי) נורא עצובות כאלו.

Funky Giraffe

New member
קבלי חידוד: הן לא עצובות!!!

הן מינוריות!!!!!!!!!!!!!!!!! בסולמות מינורים.... וזה מה שאני חופר לכם עליו בימים האחרונים! זו מגמה שרצה כבר 2 דיסקים ברצף והם לא מפסיקים לכתוב במינור.. מה נהיה?!

למעלה