חשבתי על משהו

FaZuSh

New member
חשבתי על משהו

היום הייתה לנו שעת קריאה ובזמן שקראתי שוב את הארי פוטר (6) שמתי לב למשהו.. נכון כשנרקיסה נמצאת אצל סנייפ, הוא כל הזמן משקה אותה ביין, הוא אומר לה שהוא גם יודע מהמשימה של דראקו אבל הוא לא אומר מה המשימה ושותק כל פעם שהיא אומרת משהו כדי שהיא תמשיך לדבר, אולי הוא בכלל לא יודע על המשימה והוא סתם רוצה להוציא ממנה מידע על המשימה, הוכחה לכך שסנייפ עדיין טוב
מה אומרים?

eyalabodram

New member
זו השאלה המרכזית של כל הסיפור

אם סנייפ טוב או רע כבר 8 ספרים בסדרה ותשובות אין

FaZuSh

New member
זה איזה שהוא

רמז, לדעתי...אם הוא טוב או רע... אני חושבת שהוא טוב ושהוא יעזור להארי בסוף, או בקרס הסופי

כן../images/Emo3.gif../images/Emo210.gif

אבן החכמים חדר הסודות האסיר מאזקבאן גביע האש מסדר עוף החול חיות פלא והיכן למצוא אותן קווידיץ' לדורותיו (או משהו כזה
) והנסיך חצוי הדם

משהו טיפשי...

סנייפ מנהל רומן עם נרקיסה??????????????????????????????????????????? אני יודעת שזה קצת לא הגיוני אבל זה יהיה נחמד אם זה יהיה בשביעי... ואם הוא יתאהב באמבירדג' יהיה מצחיק...

sky44

New member
אני חושבת../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

שהוא כאילו החליש את המחשבה שלה כדי שהוא יוכל לעשות לה הלטת הכרה ולגלות את כל פרטי המשימה בלי להתאמץ בכלל. נראה לי שזה מה שהוא עושה כשהוא שותק ופונה לוילון אי שם ואז אומר שהוא יודע על התוכנית. (אבל כל עוד חפותו של סנייפ לא תוכח ברבים ע"י ג'ק"ר אני טוענת שהוא אשם והוא רצח את דמבי!
)

sky44

New member
אתה לא היחיד../images/Emo13.gif ../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

זה ברור שהוא מת...

הוא היה קוסם טוב... הוא לא היה עושה הורקרוקס או משהו כזה... תשלימו עם זה שהוא מת... כי אז דמבלדור היה יכול לחסל את וולדי ב-5 דקות... כדי לעניין 20...בקיצור זה כל העניין! דמבי מת ואין אף אחד שיכול לעזור להארי עכשיו!

יש עוד כמה אפשרויות../images/Emo210.gif

לאו דווקא הורקרוקס.. יש את התיאוריה עם שיקוי המוות החי, יש את אלה שאומרים שהשיקוי שהוא שתה הגן עליו ובגלל זה המוות שלו כביכול היה מוזר ויש כאלה שאומרים שסנייפ עשה לחש אילם.

butiful angel

New member
לא בטוחה

כי בסוף היא לא אמרה במפורש מה המשימה של דראקו והוא בכל זאת הסכים להתחייב בנדר הכובל.. למה שהוא יתחייב לעשות משהו במקום דראקו שהוא בכלל לא יודע מה זה המשהו הזה?< אבל זה לא קשור לאפשרות שאולי סנייפ טוב

black robe

New member
כי אולי, כמו שכתבו כבר מעליי../images/Emo63.gif

הוא ניסה להחליש אותה עם היין בשביל לעשות עליה ביאור הכרה... נראלי באמת שזה מה שהוא עשה.

למעלה