חשבתי על משהו...

חשבתי על משהו...

כולם אומרים שרולינג לא תחזיר את דמבלדור לחיים...כי זה לא מתאים לה. אבל זה לא החזרה לחיים אם הוא לא באמת מת, ולאלו שהולכים להגיד שזה אותו דבר...זה לא. כי לא תשכחו שגם פטיגרו רולינג גרמה לכולם לחשוב שהוא מת...וזה נראה הגיוני כזה אבל היו רמזים...וזה דומה למוות של דמבלדור. אז עדיין רולינג יכולה להחזיר את דמבלדור לחיים. Don't Give up Hope!

A Radcliffe

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

עמית, למה!? מה הוא קשור?! הא!? שכחו ממני... וויזלי:)

mjlk

New member
גם סיריוס לא מת../images/Emo118.gif

הוא רק מאותגר קיומית. חחח תקשיבו... כל הקטע הזה קצת לא נראה לי. יכול להיות שהיא תחזיר אותו... אבל זה נראה לי קצת מעפן אם היא תחזיר אותו....
ובקשר לסיריוס, גם הוא לא מת... אף אחד לא יודע מה עושה הפרגוד הזה.. יכול להיות שהוא פשוט כלוא בתוכו או משהו כזה... .... לא יודעת...

yoavj1

New member
אבל מה עם הירושה?

הרי אם הארי קיבל את הירושה, זה אומר שסיריוס מת, לא?

אוחחח זה שאלת $מיליון דולר$

למה הוא קיבל את הבית, את קריצר ואת הירושה$$$$??? היא אמרה כאן המון דברי שסותרים אחד את השני הנה: החדר המיסתורי: לונה אמרה שאמה נהרגה במעבדה והיא נמצאת מאחורי הפרגוד אבל היא מאמינה שהיא כן *בחיים* מכיוון שהיא שמעה לחשושים מאחורי הפרגוד יחד עם הארי בעוד השאר לא שמעו בכלל (הם חוו מוות אמיתי) למה יש להארי את הבית, הירושה והגמדון? אולי סיריוס חש שמלאך המוות מרחף מעל לראשו והוא התייעץ עם דמבלדור על התחושה הזאת ודמבי, אולי נתן לו איזה רעיון מסויים אם הוא "ימות" מה לעשות עם הדברים שיהיו אחריו כמו הבית הירושה והגמדון כלומר כישוף או קסם והיא בכוונה לא כתבה את זה.. הכל אפשרי ואל תהיו בטוחים ב100% על זה... לא, יש תחושה נורא חזקה שסיריוס כן בחיים אבל בצורה אחרת אולי הוא בכלל מופיע לא סתם אמרו 3 פעמים בספר השלישי, החמישי והשישי שאחרי שהולכים הם מופיעים בתוך הלב כשצריכים ומותירים אחריהם *טביעה* סימן של תחיית המתים...

כביכול כן...

אבל גם בחיים האמיתיים אפשר לזייף מוות ולקבל ירושה.. אבל כמו שאומרים שאין רצח בלי גופה.. ככה גם אין מוות בלי גופה.. ול זכור לי שראינו את הגופה של סיריוס ככה ש....

rds15

New member
יש הבדל בין לזייף מוות

לבין העובדה שקריצ'ר מציית להוראות של הארי, מה שלא היה קורה אם סיריוס היה בחיים[וטוב שהוא לא].

בוא נסכים

שקריצר הוא *חידה* מפני עצמה מדוע הוא מציית להארי לא זכור לנו בדיוק איך גמדון הבית מציית לאדון אחרי המוות של הבעלים שלו אני יוצאת מתוך הנחה שסיריוס הוא לא מת כי *אין גופה*. ובאותה הזדמנות שהעניין טחון עד שבקושי יש שאריות של זה גם דמבלדור לוטה בערפל בנוגע למוות

rds15

New member
קריצ'ר מציית להארי כי הוא עבר אליו

בירושה. ירושה מסיריוס, שמת. אם לא היתה הצוואה, קריצ'ר היה עובר לאדם הבא במשפחת בלק, בלטריקס.

yoavj1

New member
לפי הגישה הזו אפשר בעצם

לסגור את הפורום... ולדעתי סיריוס מת, מכיוון שקריצ'ר חייב לציית לבעלים החדש שלו, וזה אומר שהוא עבר. ובקשר לזה שאין גופה - גם את הגופה של לילי וג'יימס לא ראינו, אז מה?

בהחלט לפי הגישה הזאת נכון ../images/Emo10.gif

לא יהיה על מה לדבר (לא רוצה לחשוב על זה, זה עושה לי צמרמורת) אולי היא בכוונה לא מפרטת על הגופות כדאי לתת תחושה של "תחיית המתים"? ושוב היא נתנה רמז בספר החמישי על הפרגוד שהארי ולונה שמעו.... יש לי הרגשה שיהיה מישהו שיקום לחיים מי? הכל פתוח.

yoavj1

New member
בקשר לזה שהם שמעו,

אז מה? זה דבר קסום. וזה שלונה אומרת שאמא שלה עדיין חיה - זו לונה. היא אומרת גם שיש יתושים בלתי נראים [אני לא זוכר איך קוראים להם בדיוק...].

נכון.. ואולי בגלל זה כל הפרצות האלה

וכל הדברים הלא כל כך מובנים במוות שלו... כדי שאם וכאשר הוא יחזור זה לא יראה לנו כ"כ מוזר.. אם למשל היא הייתה מחזירה את סדריק לחיים זה כבר לא היה הגיוני כי ראינו את הגופה והכל..

mjlk

New member
גם את הגופה של דמבי ראינו../images/Emo118.gif

הארי החזיק לו את היד ובכה או משהו כזה... התאוריה הכי טובה ומעניינת ששמעתי בקשר לזה שדמבי לא מת, הייתה הקטע שהוא החליף את עצמו עם פוקס - כולנו יודעים שדמבי מעולה בשיוניי צורה (הוא היה מורה לשינויי צורה לפני שהוא היה מנהל) וזה יכול להיות רעיון גדול אם רולינג תשתמש בזה - למרות שעדיף שהוא פשוט ישאר מת - להחזיר מתים זה לא רעיון טוב..

אממממ האם הוא בדק לו דופק?!

חחח את סדריק הרג וולדמורט.. שהוא 100% רע... את דמבלדור הרג סנייפ שהוא 50% רע [פחות או יותר..] סדריק מת ישר "הוא שמע משהו כבד נופל על הקרקע לצידו; הכאב בצלקתו התגבר כל כך עד שהקיא..." בעוד שדמבלדור "מועף באויר: לחלקיק שנייה נדמה היה שהוא תלוי באוויר מתחת לגולגולת הזוהרת, ואז הוא צנח באיטיות, כמו בובת סמרטוטים גדולה, מעל לקצה החומה, מחוץ לתווך הראייה." קיצר יש הרבה דברים מסתוריים שמוות של דמבלדור [שאין לי כח להרחיב עליהם] שנותנים אפשרויות שונות לכך שדמבלדור לא מת..

למעלה