חשבתי על משהו...

Ivy Riddle

New member
חשבתי על משהו...

האמת על כלום, אבל תודו שזה תפס את העין שלכם
ובכן חופש חנוכה
נגמר סופית
והשירשור כאן הוא: מה עשיתם בחופש

Tinkerblack

New member
אני אני אני אני אני אני

ישנתי אצל גוני (חברה שלי ממחוייבות אישית) והלכנו לבית של ידיד שלה שההורים שלו לא היו בבית הלכתי יומיים לישון אצל ידיד שלי שהוא הבן אדםהכי מקסים בעולם מתה עליו היו לי שיעורים פרטיים בכל מיינ מקצועות מפגרים לא סובלת את זה היה לי מפגש פורום ורדפתי אחרי שלומי כדי לחבק אותו פלוס התאהבתי בנטע חחח קניתי מתנת יומולדדת לאובלושקה הייתי בקניון איילון אתמול ובדנזיין כדי לבחור חדרים חדשים לבית החדר אתמול בשתיים בלילה בערך נפגשתי עם ידיד אחר שלי חחח אממ זהו נראה לי

מיוני

New member
זה יהיה ארוך...../images/Emo107.gif

יום חמישי מעירים אותי בעשר בת דודה של בת דודה שלי נמצאת בגדרה(בעיר ליד) יש לה תחרות ג'ודו אז הלכתי לשם הכישרונית הצליחה להשתחל למבוגרים יותר ובגלל זה חיכינו סתם ככה שעתיים בסוף היא הוכיחה את כשרונותיה בכך שהפסידה ארבעה קרבות אבל קיבלה ארד.... חוזרים בארבע הביתה יש מירוץ הלפיד וקריוקי וחברים של אבא שלי מהלימודים באים לומר שלום יום שישי בעיקר לימודים וחוג קראטה יום שבת הסתלבטות מול הטלוויזיה ונסיעה לגבעתיים לבת דודה שלי שיש לה יום הולדת(יום אחריי) יום ראשון תחרות טקוואנדו הארצית הראשונה שלי מפחיד הגענו לשם בשמונה וחצי(זה היה בירושלים כלומר לקום בשש!) הבנים נשקלו רק בעשר המאמן אמר לי ולעוד אחת לנסות לישון כי יש לנו זמן-אבל לא ממש הצלחנו ב-12 שוקלים את הבנות אבל רק ב6 היה הקרב הראשון שלי ניצחתי אחד הפסדתי שני מדליית כסף יום שני אתם -עזריאלי חברים של אחותי מהשחייה בוינגייט יום שלישי בעיקרון כלום לנסות ללמוד ולהשלים שיעורים אהה וחברים סבא-סבתא ושכנה באים בערב יום רביעי יש לי אימון טקוואנדו בערב ללמוד למבחן בתנ"ך ולסיים שיעורים בגיאומטריה(בעעעע) קראתם עד לפה קבלו צל"ש

מיוני

New member
מעייף!!!../images/Emo107.gif

אנחנו כנראה מצטלמים היום למקומון פדיחות

אהמממ.... חופש כייפי.. ../images/Emo150.gif

טוב אז ככה זה הולך... יום חמישי אני מתעוררת... באחצ אני ולכת לקן שלי של השומר הצעיר בשיכוני המזרח... משם מגיע אוטובוס...(באיחור קל של שעה וקצת!!!!)... ואז נסעתי להרי אילת.. =] זאת הייתה נסיעה ארוכה וכשהגעתי לשם הייה ממש קרררררררר........ טוב... ביום שישי עד שני הלכנו לנו בהרי אילת... נהנתי מאוד...מסתבר שהלכנו משו כמו 55 קמ... פאק.. הנוף שם כזה מהמם... והייה ממש כייף לטפס על ההרים וזה... הבעייה היחידה שהייתה היא.... שזה הייה חמישה ימים.. ולא ראיתי את עופר מלא זמןןן... ואז ביום שני בערב אחרי שחזרתי מהטיול... אז יצאתי עם חברים שלי לפיצריה ואז לאחת החברות שלי הביתה.... ביום שלישי עופר בא אלי והייה כייף.... ואז הלכנו אל חברה שלי.. וכולם הכירו את עופר... והיום הייה לי קורס במתמטיקה מ 9 עד 12 ... ואחכ ... כאילו בארבע.. יש לי יום גיבוש בנות עם חברות שלי... ואנחנו נוסעות לקניון הזהב והולכות לארומה.. =] וזהו...

אמנם זה מאוחר כבר, ../images/Emo66.gif

אבל לא כדאי לכן ללכת לארומה בזהב. המלצרים שם מקנחים את האף ולא שוטפים אח"כ ידיים. פיכסה פיכסה. ממש מגעיל שם...

S p R i n T

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo56.gif

slallum

New member
הרבה..../images/Emo122.gif

יום אחד לפני החופש נסעתי לאריאל לפגוש מישהי ואז הלכתי לתל אביב לפגוש את רינה - ויהי בוקר ויהי ערב יום רביעי
יום אחרי זה נסעתי לראשון לציון לקנות כרטיסים להופעה של פול דיאנו (Iron Maiden) - חמישי יום אחרי זה הלכתי להופעה של פול דיאנו - שישי יום אחרי זה הלכתי לבית של צפונובנים בצפון תל אביב
לפחות היה אוכל טעים..
- שבת יום אחרי זה התחלתי לעשות עבודה בתנך ובהיסטוריה - ראשון יום אחרי זה הלכתי לעזריאלי להפגש עם פורום השבט(
), ואז עם פורום רוק (
) ואז עם פורום מיוז(
) וגם קניתי דיסק של Led Zeppelin - יום שני יום אחרי זה הלכתי לראשון לציון להפגש עם רינה ועם חברים שלה - יום שלישי והיום אני מהר מהר מסיים את העבודה בתנ"ך ואז באה אלינו דודה שלי מארה"ב ומביאה איתה הרבה דונאטס ו-Twix
ומחר אני לומד
לילה טוף..

TziMHoNoa

New member
אניאניאני../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

הממ.. מתי הוא התחיל
טופ ביום שני היה לנו מצעד לפידים.. אבל שליש גם היה בצפר.. אז רגע אע לוחשוב >< ביום שלישי רביעי סתומרת אתמול היום, הייתי צ'כה להיות בסמינר אבל אז הוא עבד לראשון שני ואז לשני שלישי ובסוף הוא התבטל
אבל זה עצוב
אז הלכתי לי למפגשים נו
ואתמול לספתאסבא
זהו

The Inspiration

New member
אוש זה ארוך ../images/Emo93.gif../images/Emo80.gif

לטס סי
ביום חמישי שעבר
לקחתי אוטובוס לקריון
אכלתי בארומה
, הסתובבתי עם אמא שלי
וחזרתי הבייתה
. ביום שישי לקחתי רכבת לתל אביב
ומשם אוטובוס לירושלים
עם החבר של אחותי
והלכנו שלושתינו לסרט
(משפחת סופר על
) הלכנו לישון אצלה
. ביום שבת הלכנו לטייל
, במשכנות שאננים
, הוא חזר הבייתה
ואני והיא הלכנו למסעדה
ושוב הלכתי לישון אצלה
. בבוקר הגיעו ההורים שלנו
, טיילנו בעיר העתיקה
, אכלנו שוב בארומה
אחותי הלכה לעבודה
ואני למדרחוב
. ביום שני נפגשתי עם
החברהכיטובהשלי
. ביום שלישי נסעתי לאיקאה
, למדרחוב בת"א
של מקום
ואחר כך היינו בעזרי
ואכלנו ב... נכון
ארומה
. והיום סתם ש"ב
.

faith2

New member
לא סיפרתי לכם?

יש לי פיצול אישיות! וזה ללא ספק הצד האפל שלי

Ivy Riddle

New member
אני מניחה שעכשיו אני עונה

אז ככה הכל התחיל מכך שביום רביעי הלכתי לסרט יומנה של בריגדט גונס 2 היה חביב אבל השני יותר יום חמישי למדתי ואז הלכתי לחברות שלי יום שישי נסעתי לעזראלי עם המשפחה וניפגשתי עם חברה שלי יום שבת לומדים בבוקר ובערב נוסעים לנס ציונה לבקר אנשים יום ראשון לומדים חצי בוקר ובצוהריים נוסעים לדיזנגוף סנטר יום שני- מפגש איתכם אנשים ואז מורה פרטי יום שלישי- למדתי ואז הלכתי לספרייה ובדרך קניתי סופגניות וראיתי בקולנוע הביתי שלי משפחת סופר על (כן הורדתי אותו) היום- למדתי כל היום וממש בדקות אלה אני צריכה להתארגן כי יש מסיבה לחברה שלי (למרות שהיה לה יום הולדת ממש ממזמן) וממש שאין לי כח ללכת כי קר בחוץ!

../images/Emo7.gif עשיתי המון בחופש הזה../images/Emo141.gif

אני רגילה לחופשים סתם רגילים שפשוט לא הולכים לבצפר אבל זה היה חופש מיוחד
זה התחיל ביום חמישי - ביומולדת שלי
קמתי עם בלונים וממתקים שאחותי החמוטה הכינה לי (
) ואז הלכתי לתחרות והפסדתי אבל בכל זאת קיבלתי גביע
ואז הגיע יום שישי ואבא שלי העיר אותי בקריאות: "את בעיתון! את בעיתון!" קמתי מיד וגיליתי שזה נכון(
) ואז הייתה התחרות של שירי והיא זכתה מקום 1! |ריספקט|
ואז הלכנו לקניון וחגגנו
ואז ביום שבת נשארנו בבית ונחנו או שזה היה משהו אחר(
) לא זוכרת
ביום ראשון הלכתי לרמת-גן בניסיון נואש למצוא בגדים (חולצה אחת! זה מה שמצאתי! אבל יפע
) ביום שני הייתי במפגאאאאש
וכל כך נהנתיייי
ביום שלישי הייתי בעוד תחרות והיה נחמט - ואז אחרי זה חברה שלי צלצלה אליי ואמרה לי לבוא איתה לאיזשהו אירוע, לא להיכנס רק לראות את שי גבסו שיופיע שם לרבע שעה ככה (היא חולה עליו פשוט) אז הלכנו... בסוף יצא שגם פגשתי אותו פנים מול פנים והתחבקתי איתו והצטלמתי איתו
היה מושלאם
והיום - הייתי בת"א במסע שופינג מפרך (באמת!) וקניתי מלא מלא דברים והיה כיףףף אבל כשחזרתי הביתה גיליתי שחסר לי מכנסססס
אוף ומחר חוזרים לבצפר ולא עשיתי שום דבר מהעבודות לחופש או השיעורים ו..ו...ו...זהו היה חופש כייפ

למעלה