חשבתי על משהו..

SiM GirL

New member
חשבתי על משהו..

והנה יש לי משהו בראש: כל אחד כותב את הדעת שלו על כל האנשים מהישרדות-אני מתכוונת על כל השורדים לא המנחה והמפיקים! יאללה? הנה הרשימה שלי חכו רגע בשרשור להודעה הזאת אני יכתוב:

SiM GirL

New member
אז ככה:

רשימת השנואים והאהובים שלי מהשרדות 7: ליל-ככה ככה ברטון-איכסה שונאת ת'שחצן הזה שאומר "אני הכי חזק בקבוצה וגם רופרט קצת אבל אני הכי.." עלאק... ג'ון-לא סובלת את הקרציה על שתיים! טיוואנה-ככה ככה, היא יכולה להיות מעצבנת אבל לפעמים די נחמדה.. רופרט-חולה עליו בדם!!! חבל שסילקו אותו! שון-שונאת אותו. נקודה. טריש-היא יכולה להיות די נחמדה אבל ת'אמת שלה-היא השטן בהתגלמותו! יופי שהעיפו אותה מהישרדות! מישל-דווקא די חמודה, אז.. למה לא? דארה-היא נחמדה והכל ועד עכשיו לא עשתה שומדבר דפוק והיא שומרת על פרופיל נמוך אז... גם אותה אני אוהבת! סנדרה-חולה עליה! מאמי שלי את יכולה להצליח וחזק בהשרדות! את טובה בזה את יודעת איך לשרוד! כריסטה-נשמה!!! חולה עליך בדם! בדיוק כמו על רופרט וסנדרה ודארה וכל מי שאני חולה עליו...באסה שסילקו אותך! אוסטן-שחצן ועשה הרבה קטעים דפוקים כמו להתפשט בהעברת תותחים! שונאת אותו. סבאג' או איך שקוראים לו-אממ, כן דווקא אוהבת אותו, יש לו את התכונות לשרוד ולהוביל ו.. עד עכשיו גם לו לא היו קטעים דפוקים.. ריאן ש. (SKINNY RYAN)-אממ..היו לו כמה קטעים דפוקים אבל א בכוונתו (לא בכוונה הקטעים הדפוקים יצאו לו) כמו למשל ההפסדה באיזה משחק נראה לי באוצרות האלו..אז, חצי חצי ריאן הגדול-למרות שיש לו פרצוף מאוד מוזר והוא די שחצן אם אפשר להגיד, אני איתו חצי חצי. אם שכחתי מישהו תגידו לי ואני יכתוב!

שלי:

ליל - סתם כלבה! אני כ"כ שונא אותה! כל היום רק מתלוננת ובוכה כמה שקשה לה להצביע!! במקומה היו צריכים להחזיר את מישל!! מישל - ממש הייתה חמודה
איזה חבל שהעיפו אותה!! ממש לא הגיע לה לעוף!! כריסטה - מת עליה!! היא כ"כ חמודה!! חח!! ג'ון - שונא את הנחש הזה בדם!!!!!!
שיעוף כבר!! דארה- מלכה!! פשוט מלכה!!
היא(וסנדרה) היו הפייבוריטיות שלי כבר מהתחלה!! לדעתי היא צריכה לזכות במשחק!!! 3 חסינויות רצוף! כל הכבוד לה! סנדרה - עוד מלכה אחת במשחק!!
היא פשוט קורעעת אותי מצחוק כל פעם מחדש! ברטון|סדשג|- שונא אותו! בהתחלה עוד איכשהו הייתה לי כלפוי סימפטיה אבל אחרי שהוא התחיל לשתף עם הנחש פעולה ממש לא התחלתי לסבול אותו! סקיני ריאן - לא סבלתי אותו.. ריאן O - היה ממש בסדר! היה האהוב עלי מהבנים! ניקול - לא אכפת לי ממנה כ"כ בקושי הראו אותה! אוסטן - גאאד כמה ששנאתי את הבון אדם!! פשוט שחצן ודפוק! טיוואנה - ממש מצוניינת! רופרט
אף פעם לא אהבתי אותו.. שון - שמחתי כשהוא עף.. סווג' - הוא בסדר..

maya567

New member
דבר ראשון - כתבת את זה כבר בשרשור

אחר. דבר שני - זה לא צ'אט פה, ואת לא יכולה לצפות מאנשים לענות לך תוך פחות מ-10 דקות.

SiM GirL

New member
טוב אבל...

נו אז מה שכתבתי את זה בשרשור הקודם?! גם ככ זאת ההודעה הראשונה שלי היום! (אני מדברת על הודעות בלבד בלי שרשורים) וגם ככה-תרגיעי קצת ת'צמך שאני לא יחשוב שאת מנסה ומשתדלת לעצבן אותי! כי לפי מה שאני זוכרת-לא עשיתי לך כלום את זאת שבאת והתחלת להעיר לי על כל מילה ומילה שכתבתי! כאילו מה קרה העולם יתפוצץ אם אני כותבת ככה?!

gah

New member
לא מסכים....

צריך לרשום ת'צמך, כי אם את כבר הולכת על איך רושמים באמת אז צריך לרשום את עצמך, אם הילדה כבר רשמה ת' במקום את, הייתי אומר לה כבר שתתפרע עד הסוף ותרשום צמך במקום עצמך... קיצורו... מחר נגמרת לי הרגילה, משעמם לי ואין לי כוח לחזור לרמאללה.

הנה שלי!../images/Emo15.gif../images/Emo80.gif

ריאן.א. - מלך ריאן.ש. - שחיף גרוע סבאג' -מצוין! הוא היה הכי טוב שם! אני מתגעגעת...
אוסטן- חזק מבחוץ פחדן גרוע וחלש מבפנים כריסטה- בואו נגיד שיש יותר טובות ממנה.... היא הייתה בסדר! סנדרה- נאמנה ולא שקרנית אבל גם עצלנית ומתלהבת! דארה-
חולה עליה! הלוואי שהיא תנצח הכי מגיע לה פה מכולם תודו! מישל- חלשה מאוד! בכל המשימות של הכוח אפילו כריסטנ עזרה אז גם היא יכולה אין לי מושג למה היא בקושי עזרה... טריש- שקרנית מספר אחת! שון- מר תלונות! רופרט- הכי חזק שם חבל שהעיפו אותו... טי- חמודה אבל היא לא ממש עזרה בכל זאת הייתי רוצה שהיא תישאר. ג'ון- הוא הבעל של טריש במקרה? מסומם שכמותו ברטון- מניאק! יופי שהוא לא כרת ברית אחרת עם כל אחד מהאנשים שם. ליל- מניאקית בגללה העיפו את סבאג' עלאק היא ממורגן בוגדת... אם שחכתי מישהו להודיע לי בבקשה!

OrtaLee Ryan

New member
אפשר להצטרף?../images/Emo13.gif

ליל-שונאת אותה,למה היא חזרה!! דאמט!! בגללה העיפו את אנדרו!!
בוגדת!! ברטון-משחק אותה,מחזיק מעצמו יותר מידי לא אוהבת אותו. ג'ון-לא סובלת אותו!!!!!!! אידיוט! איך הוא הגיע עד לשלב הזה!!! טיוואנה-אממ חמודה..אין לי בעיה איתה.. רופרט-חבל שסילקו אותו!!! הוא היה איש טוב
שון-נחמד.. טריש-מעפנה..בוגדת! מישל-חמודה מאוד דארה-פשוט מלכה
חולה עליה!!! 3 פעמים חסינות ברצף!!!! אאאאאאאאאה! מדהימה. סנדרה-חמודה מאוד,יודעת לשחק את המשחק!!
כריסטה-היא פסדר..נחמדה.. אוסטן-אממ בשביל מה הוא בא להישרדות?! אנדרו-הוא היה הכי טוב במורגן!! פשוט מלך
ריאן ש. -לא סובלת אותו..איכסע. ריאן הגדול-היה אחלה, חבל שעיפו אותו!

Silly LoveSong

New member
ושלי.... ../images/Emo13.gif

1. ריאן א. - חמוד מאוד! אהבתי אותו. חבל שהעיפו אותו.. 2. ריאן ש. - לא היה לי מספיק זמן לגבש עליו דעה. 3. אוסטן - שנאתי אותו מהרגע הראשון. השנאה שלי גברה בפרק בו השקנאי בא לבקר אותם. אוסטן פשוט מחליא אותי. 4. טריש - שונאת אותה מאוד. ורק בגלל שהיא תיכננה מזימות מאחורי הגב של רופרט ועוד העזה לשחק אותה תמימה במועצת השבט. 5. מישל - היא נראתה לי פשוט חלשה באתגרים פיזיים ולא הוסיפה ממש לשבט. 6. ליל - מעצבנת אותי רצח!!!! עלק "אני אוהבת את רופרט", אבל לא איכפת לה להצביע נגדו, הא??? 7. טיוואנה - הייתה חביבה, אבל לא תרמה הרבה לשבט. עיצבן אותי שהיא הלכה עם ג'ון הנחש והצביעה נגד רופ. 8. ג'ון - בואו נאמר שאני נאבקת לשלוט בעצמי ולא לשבור את הטלוויזיה כל פעם כשאני רואה את החיוך המטומטם שלו על המסך. ג'ון הוא השורד הכי פחות ראוי לקבל כל כסף שהו. הוא המוח מאחורי כל המזימות והשחיתויות שהיו בשבט. לשרוף אותו חי!!! 9. ברטון - אדם חכם, למרות שהוא "נגרר" אחרי ג'ון וביצע כמה מזימות יחד איתו. וחבל שכך. 10. דארה - בהתחלה היא הייתה "בצד" כזה - לא לקחה חלק פעיל כל כך בשבט. אבל לקראית הסוף כשהיא ניצחה שלוש פעמים ברציפות התחלתי להעריך אותה קצת. חבל שהעיפו אותה. 11. ניקול - סתם גברת מפונקת שהגיע לה לעזוב! 12. אנדרו - מאוד מאוד אהבתי אותו! הוא לא עשה רע לשום דבר, הוא תמיד ניסה להיות המנהיג הכי טוב שהוא יכול. לא היה מגיע לו להיות מסולק. 13. שון - חחח הצחיק אותי שהוא היה אוכל הרבה. בעקרון הוא לא היה מועיל לשבט וכשהוא סולק - זה היה לטובתו של השבט. 14. סנדרה - אני מאוד אוהבת אותה. התחלתי להעריך אותה עוד יותר כשהיא זרקה את הדגים שרופרט דג. כל הכבוד! מבין כל השורדים שנשארו, היא הכי ראוייה לנצח. 15. כריסטה - אוהבת אבהתי מאוד. היא הייתה חמודה כזאת, שתמיד דברה אמת וניסתה לעשות כל מה שביכולתה כדי שלשבט יהיה טוב יותר. רופרט לא יכל לזכור בחברה לשבט טובה ממנה. 16. רופרט
- מה כבר אפשר לומר על רופ? הוא היה ה-שורד שעשה את העונה הזאת לעונה ששווה לצפות בה. הוא החזיק את השבט שלו על הרגליים בעזרת הספקה של דגים. רק בזכותו שבט דרייק ניצח 6 פעמים ברציפות בתחרויות השונות. הוא היה אדיב, כן, בעל מוטיבציה ומדהים ביותר. הוא סולק בגלל שכל מי שהצביע נגדו היה פחדן דפוק. מה אני אגיד על רופ? הייתי מתחתנת איתו ללא היסוס והיינו עוברים לגור באי נידח.

../images/Emo11.gifכבר יש שירשור כזה!

ונראלי שאת יודעת מזה..:| http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=407&msgid=36442199

למעלה