חשבתי על משהו...

חשבתי על משהו...

למה שלא יפתח פורום לשכבת י"א בנפרד? פורום של האתר של י"א? שיהיה בפיקוח של אחד מתלמידי י"א? ככה גם הפורום הזה יהפוך להיות פחות שכבתי ויותר בית ספרי. וגם ככה תוכלו לדאוג שלא יהיו אנונימים והודעות שלא נראות לכם ימחקו... אין בהצעה הזאת שום דבר נגד אחד מהצדדים... (קל מאוד לכל אחד מהצדדים לשייך את ההודעה הזאת לויכוחים שיש בפורום בזמן האחרון, לפני שאחד מהצדדים מנסה לעשות את זה, שיקרא שוב, ויבין שאין כאן כל כוונה לנסות להשתיק מישהו... יש כאן הצעה מאוד לגיטימית (לפי דעתי לפחות). אם אתם רוצים , תקבלו את ההצעה, לא רוצים? זאת בחירה שלכם).

אני לא בעד

למה שנעבור לפורום אחר? נהנו מהפורום הזה עד עכשיו וגם נמשיך להנות ממנו.

גרי רשף

New member
כבר הצעתי את זה לפני זמן מה..../images/Emo22.gif

רשמית יש לפורום הזה שלושה מנהלים: אני ועוד שני שמיניסטים. הבעיה שהם אינם נכנסים, עוד מעט הם מסיימים את התיכון, ואתם (י"א) הופכים לשכבה הבוגרת. אם יש מישהו שמוכן להצטרף לניהול בצורה רצינית- אין לי בעיה. היה רצוי שזה יהיה מישהו שמקובל על הרוב ואני אפנה לתפוז שיאשרו אותו (כל מנהל פורום טעון אישור של תפוז).

ל''מראה השקופה''-ולגרי

האמת היא שרישמית זה הפורום של כל בית הספר על זה אין וויכוח בכלל, אבל יצא ככה שכמעט כל מי שנכנס לפה הוא משכבת יא' ויש כאן כמו שאתם יודעים כבר הרבה אנשים קבועים. בקיצור הפורום הזה תפס חזק... יחד עם זאת מידי פעם צצים פה גם אנשים שהם לא מהשיכבה ואיןפה אף אחד שאומר להם לא להיות פה. זה בכלל לא מפריע להם והם גם ממש לא מפריעים לנו. אז מה הבעיה שזה ישאר כמו שזה? חוץ מזה..עידן גם ככה לא רוצה לעשות פורום באנדרגימל ככה שגם אם ירצו זה לא אפשרי.

IdanRe

New member
הכי טוב שנישאר כך.

אם נפתח פורום של שכבת י"א אז מי יהיה בפורום הזה? הפורום הזה יהפוך לכמעט נטוש וחבל... היה נחמד אם היו באים לכאן גם משכבות אחרות, אבל זה לא קורה. עדי: אני לא אמרתי שאני גם ככה לא רוצה לעשות פורום באנדרגימל, אני רק אמרתי שלא כדאי. לשכנע אותי אחרת אתם יכולים, אז זה כן אפשרי. אבל רק תחשבו מה יהיה עדיף לנו. אני אומר שעדין שנישאר כאן. גם זה פורום טוב וגם אנחנו מעסיקים את גרי כשמשעמם לו (אם בכלל). מה רע בזה?

למעלה