חשבתי על משהו

IDOffryn

New member
חשבתי על משהו

על סוף העונה השלישית.. אז ככה בסוף הנשף כשאנג´ל ובאפי רוקדים מתנגן ברקע השיר wild horses והנה שתי שורות מתוכו: Faith has been broken tears must be cried, Let´s do some living after we die והנה עוד שורה We´ll ride them someday והנה מה שפיית´ אמרה לבאפי לפני שהיא נפלה על המשאית פרק אחרי Shoulda been there, B, quite a ride נראה לכם שיש קשר או שזה סתם צירוף מקרים??

B a n j o

New member
הממממ..... יפה !

או שאתה צודק וג´וס מכניס אותה בהפוכות או שנהיינו פראנואידים רציניים פאראנויה זה לא דימיון אם באמת רודפים אחרייך !

הקולות רודפים אותך הא!?

אבל תחשבו על זה- בגלל באפי וכל הרמזים אנחנו נהינו אומת פלספנים... ממש פרנואים אנחנו מחפשים רמזים בכל דבר ומקום הא?!

ANGEL N

New member
את האמת לא ממש הבנתי...

למה פיית התכוונה כשהוא אמרה את המילים הארונות שלה בעונה השלישית?

היא התכוונה-

שבאפי לא תהפוך אליה כי היא לא כמוהה (רעה) והיא אמרה איך להרוג את הראש עיר- ע"H רגשות אנושים בעצם ולא ע"י קסם וכאלה כאילו שבאפי תוכל להשפיע עליו ע"י רגשות שלו-פיית´ שהיא כמו ביתו וכמובן עם נשק (חיידקים וחומוס)

Lady of Buffdom

New member
הכוונה

ב-Shoulda been there, B, quite a ride היא שפיית´ הייתה צריכה להיות שם (בטקס הסיום) כי זה הולך להיות משהו מיוחד.

ANGEL N

New member
אה עכשיו הבנתי...

כל הזמן חשבתי שהיא אומרת YOUSHOULDA BEEN ... כאילו שהיא התכוונה להגיד "היית צריכה להיות שם באפי..." ובעצם היא אמרה I כאילו אני פיית צריכה להיות שם בעתיד. אבל לי אישית נשמע כאילו היא מדברת על העבר בגלל הBEEN זה צורת הפרפקט לא?

ממתי בבאפי שומרים על דקדוק נכון?!

אבל זה פרפקט כדי להראות הייתי צריכה להיות שמה.. היא מדבר מהעתיד אחרי הטקס.. היא כבר עם "תבונה" כי היא מתה או משהוא כזה (תרדמת..)

smgfan

New member
ואני חשבתי שהיא התכוונה שבאפי הייתה

צריכה להגיע במובן הרגשי לאיפה שכל הרוצחים ופיית´ הגיעו... כי זה היה ממש כיף (quite a ride), אתם יודעים- כאילו משהו שלא כדאי לפספס... לא?

matanbu

New member
זה היופי בבאפי

תראו בזה מה שאתם רוצים, זה תלוי בכם. זה בכלל לא משנה מה יש מאחורי זה.

mscooter

New member
אם כבר מדברים.... הנה עוד אחד..

בשיר של שרה מקלקן Sarah McLachlan - Building A Mystery יש כמה שורות ובכלל רוב השיר נראה לי קשור איכשהו לאנג´ל: תקראו Building a Mystery Sarah Mclachlan You come out at night That´s when the energy comes And the dark side´s light And the vampires roam You strut your rasta wear And your suicide poem And a cross from a faith that died Before Jesus came You´re building a mystery You live in a church Where you sleep with voodoo dolls And you won´t give up the search For the ghosts in the halls You wear sandals in the snow And a smile that won´t wash away Can you look out the window Without your shadow getting in the way? You´re so beautiful With an edge and charm but so careful When I´m in your arms Cause you´re working Building a mystery Holding on and holding it in Yeah you´re working Building a mystery And choosing so carefully You woke up screaming aloud A prayer from your secret god You feed off our fears And hold back your tears, oh Give us a tantrum And a know it all grin Just when we need one When the evening´s thin You´re a beautiful A beautiful fucked up man You´re setting up your Razor wire shrine Cause you´re working Building a mystery Holding on and holding it in Yeah you´re working Building a mystery And choosing so carefully Ooh you´re working Building a mystery Holding on and holding it in Yeah you´re working Building a mystery And choosing so carefully Yeah you´re working Building a mystery Holding on and holding it in Yeah you´re working Building a mystery And choosing so carefully You´re building a mystery

לי נראה ששרה כותבת שירים רק לבאפי..

כאילו היא אומרת אהם בא לי לכתוב שיר.. אהם נראה פרק של באפי.. אהם נכתוב שיר סוחט דמעות לבאפי ואנג´ל... וככה נוצרים השירים המדהימים שלה:) ברוך הבא מתן

mscooter

New member
תודה... :)

ובאמת אני לא זוכר את השיר הזה מאף פרק (אבל עוד לא ראיתי את כולם
) פשוט הורדתי את כל השירים שמצאתי של שרה מקלקן

למעלה