חשבתי על משהו..

tintong

New member
חשבתי על משהו..

המחשבה באה עליי דווקא במקלחת, ככה מתחת לתוש...ברגוע.. :) אל לנו "לפסול" אדם (ולהסיק מסקנות) לפי לוק ראשוני, יש מצב שנלמד להכיר את האדם (ז/נ) ונתאהב בו, נתאהב במי- שהוא, נתאהב בפנימיות שבו, ואז ..... הוא יראה לנו הכי מקסים, הכי חמוד, הכי יפה ...(נראה אותו/ה באור שונה) אני לא מכוון לכלום ! לא מיועד לאף אחד/ת ! ו- סליחה. ("הסליחה" היא בשבילי , כדי להמחיש לי .. טעיתי. למדתי עוד משהו .. היום. ) :)

א פרסקי

New member
נשמה ....

חשבת עלי באמבטיה.....
חחחחח אני מסכים אתך בכל מילה

tintong

New member
../images/Emo6.gif

לא חשבתי על הזוייה אחרת , חחחחחחחחחחחחחחחחחחח היא מהמהמת (תעבירי לי כמה דברים מהדיוטי פרי)

יפה לך

מאוד נכון! לפעמים טועים , יש לתת את ההזדמנות לכל אחד/ת באשר הוא....לא תמיד זה קל או אפשרי ... בלי שום קשר, הייתה שבת מדהימה, כן יירבו מפגשים כאלו.

tintong

New member
הזדמנות...

אפשר כן , ואפשר לא ! אבל "לפסול" אדם (ז/נ) לפי לוק/מבט ? אני למדתי עוד משהו..

ברחה לי התשובה:

בהיכרות מעמיקה עם בן אדם קל הרבה יותר להתאהב בו. רואים הרבה מעבר לחיצוניות שלו. לכן קשרים שנוצרים מתוך היכרות חברתית או קשרים מהעבודה הם בדרך כלל בעלי פטנציאל שונה וטוב יותר להפיכה לקשר מוצלח (אם שני בני הזוג ירצו בכך, כמובן). דייט הוא מצב לא נורמלי, שבו בעצם שני הצדדים בוחנים זה את זו וזו את זה, בצורה שהיא בעיקר חיצונית ושטחית. אז איפה ה'לא'? יש דברים שאתה רואה במי שעומד מולך ויודע מההתחלה ששום דבר רומנטי לא יתפתח פה. לפעמים אנחנו יכולים לשים את האצבע על דבר מסויים ולפעמים לא. אני יכולה להעיד על עצמי, שקשרים שהתחילו בשיחות ארוכות לפני המפגש הראשוני, הובילו אותי להתפשר המון על הצד החיצוני של האדם. מצד שני - דברים אחרים הם לא ברי התפשרות מבחינתי.

כאן צריך לעשות את ההבדל

בין קשר רומנטי לקשר חברותי בו לא משנה המין. לדעתי יש הבדל גדול בגישה :)

חשבתי שמדובר על קשר רומנטי בכל מקרה ../images/Emo13.gif

בקשר חברתי המראה החיצוני משפיע? כמעט שבכלל לא.

kleo patra

New member
הממ...

בטח מדובר על האמבטיה שלי..אבל בטוח לא עליי...
מענין..מענין...

tintong

New member
כתבתי..

שזה לא מכוון לאף אחד/ת.. אז למה בכוח לחפש אותו..
אמבטיה ? חחחחחחחחחחחחח וואלה היה הכול כלול

מתנחל לא מפונה ../images/Emo66.gif

כולל כל התנאים
מה שפועל לטובתי היא העובדה שגם בעלת הבית לא רוצה לפנות אותי

kleo patra

New member
הא...../images/Emo3.gif

הגיע הזמן סוף סוף לאייש את החדרים באנשים |שריף
היה כיףףף ף-

snoopy36

New member
כל מילה חצובה בסלע...

יפה אמרת-אמן סלה... ותכל'ס,ב"תוש" או בארוחה... במיטה עם... או במלתחה... מחשבות כאלו הן פשוט ברכה!!! ולא רק ממך אל... אלה בין כולנו-יצירי האל.. לא נפסול פן ניפסל!!! הלוק הראשוני מטעה לא פעם... ואנו פוסלים על הסף,פעם אחר פעם... סתם כי לא מתאים ולא בטעם... אז אכן מחשבות ברוכות אלו,יקירי... ולפני פסילה-נא הכר/הכירי... אחרת הניפסל-יבצע חרקירי....

טינגי

החיים הם בית-ספר אחד גדול ותמיד לומדים משהו. מה לעשות שברגע הראשון מה ש'מנחה' אותנו זה הלוק החיצוני וזה מה שיוצר את הרושם, אבל לא את השפיטה לגבי האדם בהיותו אדם.

tintong

New member
נכון,

ובדיוק מה שכתבתי/התכוונתי.. עלינו (לדעתי) לנסות לשנות את ה- "מה לעשות.....הלוק החיצוני ...יוצר את הרושם" אם ננסה להכיר את האדם.. אולי נגלה שהלוק החיצוני לא משהו/מטעה.. אבל הרושם שהאדם יותיר אחריו ... ישנה את "התמונה " ל- יפה/מקסימה יותר. עוד נגלה
:)

למעלה