חשבתי על משהו...

באמת יתכן שזה מקצוע../images/Emo58.gif../images/Emo60.gif

חובה, או שהוא היה גמיש בנושא הזה כי לאור המצב כשוולדמורט חזר וכל זה, חשוב שכל אחד ידע כמה שיותר בנושא

KereN THE AngeL

New member
לא נשע יותר מדי הגיוני...

שסנייפ יהיה גמיש בנושא כלשהו. זה בטח בגלל התערבות של דמבלדור, כמו שאמרו מעלי.

דנקי

New member
../images/Emo58.gifאם לא גמרת ת'שישי....

אבל למה שהוא ירצה ללמד טוב??!?!? הוא אחד מעובדיו של וולדמורט, כאילו כזה!??!?!?!?!?!?!??

../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif../images/Emo60.gif

כלומר, אם הוא אכן במסווה בהווגוורטס והוא היה אומר 'המ, תלמידים, אם תהיתם למה אני לא מלמד אתכם כלום זה בגלל שאני עובד בשביל וולדמורט ובקרוב כולכם תהיו גופות קטנות ופשוקות איברים' זה היה קצת חושף, אתה לא חושב?

black robe

New member
זה אפילו לא קשור!../images/Emo58.gif../images/Emo63.gif

אם הוא מורה, הוא חייב ללמד טוב, גם אם הוא בצד של וולדמורט. וחוץ מזה, אנחנו עדיין לא יודעים בוודאות אם הוא בצד של המסדר או של וולדמורט. ולפי דעתי, הוא בצד של המסדר, אז הוא כן חייב ללמד טוב.

J Halliwell

New member
מופנה לכל מי שציין שזה מקצוע חובה..

לא יודע...זה לא ממש נראה לי הגיוני שזה מקצוע חובה...אם ככה למה שבכלל יהיה בו O.W.L זה לא הגיוני...אנשים פשוט היו לומדים את כל השבע שנים ונבחנים בסוף, לא? פשוט ככה אין משמעות לציון של הבחינה!!

לדעתי ../images/Emo58.gif

כשסנייפ לימד שיקויים הוא יכל היה להעמיד רף גבוה כי הוא ידע שמספיק אנשים יעמדו בו. אבל בהתגוננות מפני כוחות האופל עברו התלמידים חמישה מורים שונים, הוא לא יכול לדרוש מהם לאותם רמת ציונים - לא יהיו מספיק אנשים שיעמדו בה.

2 Mיכל

New member
מי עמד בה חוץ מהרמיוני../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

וממתי לסנייפ איכפת מרמת הכיתה? בספר השלישי לא הפריע לו ללמד על אנשי זאב... אני חושבת שזה פשוט התאים לספר ורולינג לא חשבה על הנושא. זה שאנחנו חוקרים כל פרט לעומק לא אומר שה-כ-ל בספר פנטזיה אמור להיות הגיוני (או עקבי, במקרה הזה
).

wissenly

New member
../images/Emo58.gifמקגונגל אמרה שדרישות הקבלה

של סלאגהרון נמוכות יותר ואפשר לגשת לשיקויים גם אם קיבלת הל"מ

N B I

New member
אפשר תרגום

למושגים באנגלית?:S מדובר בכשיפומטרי או שאני טועה?

sky44

New member
כנראה

שהוא לא רוצה את אותה רמה בשני המקצועות. לדעתו כדי ללמוד שיקויים צריך להיות גאון. וזה רק קס"מ בשיקויים.

N B I

New member
אוקיי

עכשיו שאני יודעת. התחלף המורה, הם כבר רכשו ציוד, ונרשמו. בית הספר לא יכול להעיף אותם אחרי שהם כבר התקבלו. ומה זה קשור שהוא קיבל ציון נמוך בשיקויים, אם הכיתה היא בכלל כיתת התגוננות, כשיש לו ציון גבוה כל שנות לימודיו במקצוע הזה..

black robe

New member
נראלי שדמבלדור הפעם../images/Emo58.gif../images/Emo63.gif

התערב ולא הרשה לסנייפ לא לקבל את האנשים שיש להם הל"מ בגלל שזה מקצוע מאוד חשוב , במיוחד בתקופה הזאת שוולדמורט חזר וכל אוכלי-המוות שלו... הם צריכים הרי לדעת להתגונן, וזה יהיה פשוט לא פייר אם סנייפ ירשה רק למי שקיבל קס"מ ללמוד DADA.

D o o S h a

New member
מישו יכול לתרגם את הביטויים שהוא

כתב לעברית בבקשה...? כדי שמי שלא קרא באנגלית (כמוני) יוכל גם להבין?

black robe

New member
OK...../images/Emo63.gif

N.E.W.T = כשיפומטרי. O = קס"מ. DADA = התגוננות מפני כוחות האופל.

למעלה