חשבתי על משהו...

Moondust

New member
חשבתי על משהו...../images/Emo41.gif

~אני? חושבת? ^_^~ לפני כמה זמן פתחתי שם משתמש חדש וניסיתי לעשות משהו כמו אירוח - רק עם רייסטלין. לא ממש הצליח, וכל השרשור הסתובב סביב זה שכתבתי MAJERE לא נכון... אבל זה בגלל ש RAISTLIN MAJERE היה תפוס (מי זה?) ונאלצתי לכתוב MAJARE. בקיצור, חשבתי שיהיה נחמד אם חברי הפורום יתנדבו לפתוח שמות משתמש חדשים, כל אחד דמות אחרת מרומח הדרקון, וכל אחד בתורו "יתארח" כאן. לדוגמה - מישהו יפתח שם משתמש LORD SOTH, יכתוב בכרטיסישי את הפרטים של סות' ויענה על שאלות כמו סות'. לדעתי זה יהיה נחמד. מה דעתכם?

אני מסכים!../images/Emo45.gif

אבל אני רייסטלין! ואני אמרתי ראשון אז אני תפסתי אותו ראשון! אני אני אני!

Geladriel

New member
אפשר לנסות

להיות סהר פז? יש פורום שבו קוראים לי gold_moon אז אתם יכולים להבין שזאת דמות שאני די אוהבת ואני מכירה אותה טוב... אפשר?

Magma99

New member
רעיון טוב

אני אהיה דלאמאר !! איפה רייסטלין אהובי??

רעיון נחמד מאוד

אני אהיה גדיל או טאניס(נותן את האפשרות להיות גדיל לאחרים שאני יודע שירצו).

Moondust

New member
אני הייתי רוצה להיות גדיל../images/Emo41.gif

ממילא לא הייתי טובה במיוחד בתור רייסט ולרייסטלין מאגר יש כבר ניק מוכן אז... אני אהיה הקנדר הקטן והנודניק.

Moondust

New member
מה?../images/Emo41.gif

מה עם גילתנאס, חלמיש, סער, מי-נהר... הם כבר לא מספיק טובים בשבילך?

לאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אל תיכנסו לכרטיס האישי של זה שכתב את ההודעה מעלי!!!!!!!!!!! זה אני בניק החדש בתור רייסטלין, אבל אל תסתכלו עוד בכרטיסישי, אני רוצה שזאת תהיה הפתעה! בכל-אופן, תענו לי על השאלה.

Ophel McNeil

New member
אוי, איזה חמוד! ../images/Emo9.gif../images/Emo117.gif

מותר לי להיות רייסטלין?

SaberTooth

New member
לא ../images/Emo11.gif.

אני לא רוצה שרייסטלין ימות באופן פתאומי באמצע האירוח. או שיקרו לו דברים הרבה יותר מזעזעים שרק את יכולה לחשוב עליהם
.

למעלה