למה מה תעשה לי?
י יעקב השמש New member 31/3/13 #145 בהמה רעה העיקר מצטט לי את לייבוביץ מה זה עוזר שאתה חובב מין אלים וסדיסטי?
מ מכופף ונועץ New member 31/3/13 #147 אומרים בהמה גסה אני לא סדיסט ולא מפיק הנאה מכאב. אני חובב ריגושים. ובאמת בזמן שאת תתנשפי, נבטשת קשות ומזיעה, ליבוביץ לא יעזור לך.
אומרים בהמה גסה אני לא סדיסט ולא מפיק הנאה מכאב. אני חובב ריגושים. ובאמת בזמן שאת תתנשפי, נבטשת קשות ומזיעה, ליבוביץ לא יעזור לך.
מ מכופף ונועץ New member 31/3/13 #149 ררררררררררררררר. לגמרי. יעקב, תגיד. מה עם החברה האחרונה שלך? ההיא שצפרדע אכל לה את כל הגוף אבל יש לה יופי של פרצוף. היא באזור משהו?
ררררררררררררררר. לגמרי. יעקב, תגיד. מה עם החברה האחרונה שלך? ההיא שצפרדע אכל לה את כל הגוף אבל יש לה יופי של פרצוף. היא באזור משהו?
ק קייזר סוזי New member 31/3/13 #13 אלבום הנעורים* זה לצד האלבום השחור של מטאליקה. שפשוף נעים זה סרט. ואם אני אעשה נקיון בפורום, זה יהיה יותר מדי נקיון. את בטוחה שאת מוכנה לזה?
אלבום הנעורים* זה לצד האלבום השחור של מטאליקה. שפשוף נעים זה סרט. ואם אני אעשה נקיון בפורום, זה יהיה יותר מדי נקיון. את בטוחה שאת מוכנה לזה?
W wish2 New member 31/3/13 #82 נכון שאת אוהבת אותי בא לך מסיבת פיג'מות אצל ג'ייק? אני לוקחת מהילד את הפיג'מה עם הדובונים.