חשבתי על משהוא...

edlessme

New member
חשבתי על משהוא...

אולי דנו על זה...אבל בכל אופן בא לי להעלות את זה... חשבתי לי במיקלחת (where i do some of my best thinking .. אגב... חישבתי שם למשל כמה כבשים צריך בשביל לעטוף את השמש (חוץ מהכפולה האחרונה...) על כל מיני דברים, ואז נפלתי על מיבטאים עקב ההודעה שם למטה בה רוג אמר שהוא מצליח לשטות באמריקאים (ביג דיל.. עם של טיפשים..).. קיצר... חשבתי... יש דבר כזה מבטא אמריקאי לדעתכם? כאילו.. מן הסתם כן.. כי מי אמר שזאת.. הדרך הנכונה.. אבל מצד שני לא... כי... יש בו מעיין ממוצע של כל המוזרויות של המיבטאים באנגלית... אז מה?

יש הרבה מבטאים אמריקניים

פחות או יותר לכל מדינה יש מבטא משלה וחלקם בלתי ניתנים להשוואה (קליפורני מול טקסני למשל)... אמריקה היא קיבוץ גלויות אמיתי, קיבוץ מבטאים ובדרך גם קיבוץ נען (לפחות סטטיסטית איפה יש יותר חברי נען - בנען או באמריקה
)

חשבתי שברוב המדינות המבטא זהה..

עד שהסתובבתי בירושלים ואיזה בוסטוני אחד זיהה אותי כניו-יורקית. אז כן, יש דבר כזה מבטא אמריקאי, ויש גם יותר מאחד.

לאן נעלמת? ../images/Emo12.gif

כל יום חמישי חיכיתי וחיכיתי ובכיתי ובכיתי ומי לא באה לפתוח את שרשור מילת המחץ? כבר התחלתי לחשוש שמשהו לא טוב קרה...

edlessme

New member
לא נכון....

יש מיני מבטאים בתוכו.. אבל אתה לא יכול נגיד, להגיד מה המבטא שיש לדנברייאני לעומת מליבואייני... כי יש מעיין מבטא אחד משוצף לכולם שם... ויש את השונים.. אבל רוב האמריקאים מדברים באותה דרך נטולת מבטא....

edlessme

New member
לא יכול כרגע...

אבל זה לאאאאאא מששששנננננהההההה.. נכון! יש מבטא טקסני... ויש מבטא בוסטוני... ויש המווווןןןןן מבטאים בתוך ארה"ב... אבלבוא לא נישכח שיש אחד, דומיננטי... שהוא הנטול מבטא... ובוא גם לא נישכח שפיספסתי 24!!!! גאד דמיט!!!!!! עכשיו רק הבנתי!!! אוף!!! נימאס לי לפספס פרקים1!!!!

edlessme

New member
לא יכול כרגע...

אבל זה לאאאאאא מששששנננננהההההה.. נכון! יש מבטא טקסני... ויש מבטא בוסטוני... ויש המווווןןןןן מבטאים בתוך ארה"ב... אבלבוא לא נישכח שיש אחד, דומיננטי... שהוא הנטול מבטא... ובוא גם לא נישכח שפיספסתי 24!!!! גאד דמיט!!!!!! עכשיו רק הבנתי!!! אוף!!! נימאס לי לפספס פרקים1!!!!

למעלה