חשבתי על משהוא ...+

חשבתי על משהוא ...+ ../images/Emo58.gif

רוב התמונות מורדות באתר מהאתר של היילי ולינל .. מה הסיפור שלהן? הן רוצות להשאר בכותרות אז הן נדבקות לכל מסיימת ומצטלמות איתה? הבחורה שהיום אמורה היתה להגיע לבית ובדיוק נגמר הפרק.. נדמה לי שזו סאמר.. הרי אמרו שהיא תחזור...

אין מצב.

לפני שהפרק נגמר, היה אפשר להבחין שזו אישה נמוכה ושמנמנה, עם בגד שלא מתאים לאיך שסאמר מתלבשת. אז לא ממש נראה לי.

GiRiLy

New member
גם לי נראה

נראה זאת סאמר רק מהסיבה שהם עושים את זה בהמשכים. ומעניין שלחלק מהבנות טקס הסיום הרבה יותר ארוך מאחרות

../images/Emo58.gif ו..לגבי טקס הסיום

אני חושבת שאין משהוא מיוחד שמתרחש בבית לכן הטקס נמרח מידי פעם. סאמר חוזרת מתי שהוא.. והבנתי שהעונה השלישית היא ברובה זוגות.. אז לא נראה לי ששם היא תפציע. או שכן.. מי יודע, עצוב היה לי להבין שאולי את העונה השלישית לא ישדרו.. למשהוא/ היא יש דיבור עם משהוא מערוץ 3? לברר את הפרט "השולי" הזה?

פיפיטה

New member
כן, גם לי נראה מוזר

כאילו הן נשארו חלק מהבנות בבית הן מתחברות עם כל אחת וגם הן הנשים שהכי הרבה באו למסיבות סיום ובסלנג הנערות כיום נדחפות כאלה!

הן באמת נדחפות!

אני חושבת שבגלל הנדחפות הזו .. הן צריכות לחזור לבית... כדי ללמוד לעבוד גם עם זה ו"להשתנות" חחחחח... מעבר לזה הם נאחזות בכל טיפת רייטינג שניתנה להן. להערכתי הם לא היו מספיק זמן בבית ולא ממש הישרישו בהן את הבעיות שלהן. לא עבדו איתן מספיק כי היו לחוצים לסיים את העונה הראשונה . (היה על זה דיון לדעתי בזמנו) המטרה שלהן ומה שהבנו בעצם לפני שהם סימו בעונה הראשונה זה ש: הן אמורות לחיות חיים נפרדים אחת מהשניה ולהפסיק עם האביוז ההדדי, אבל בעיקר לבנות משהו בלי להרגיש שהן בתחת אחת של השניה. אבל בכל זאת הן כל הזמן יחד. "קומפולסיב" קוראים לזה?!

../images/Emo58.gif החדשה

קוראים לה אליסון ולא סאמר סאמר חוזרת אבל לקראת סוף העונה אליסון היא חולת סרטן השד שכרתו לה את 2 השדים והיא עברה שחזור ולמרות הכל היא לא הצליחה להתאבל על כך אליסון היא מאוד מאוד שמחה ועושה הרבה רעש, והיא הגיעה למתחילות מחדש בכדי להתמודד עם הרגשות האמיתיים שלה על התמודדותה עם הסרטן ולפתח דימוי גוף יותר טוב ולבסוף, למצוא את האומץ לצאת לדייטים ולמצוא את האחד.

למעלה