חשבתי על זה..

מכוער הוא לא, אני נאלצת להודות,

אבל אכן שחקן עלוב למדי. באמת שקשה לי להבין מה מוצאים בו. יכולות המשחק של ירודות להפליא, שלא לדבר על העובדה שהוא אפילו לא נראה כמו הארי של הספרים, רחוק מלהיות כזה. זה מציק:-\.

tamarhp

New member
יש לו עיניים כחולות..

ולהארי יש עיניים ירוקות!!!!! בעעע

Eos14

New member
../images/Emo29.gif זה באמת לא בסדר...

הוא יכל לשים עדשות צבע, אבל לאאא....

n u k e y

New member
הוא טוען שזה

עושה לו בעיות בעיניים.. פרימדונה
חח סתם.. אבל הוא באמת שחקן גרוע, יש לו בערך 2 הבעות פנים שהוא מחליף בינהן והוא אפילו לא עד כדי כך דומה להארי

אנה92

New member
מה הוא באמת אמר את זה?

טחח הוא מתפרנס מזה.. אבל הוא לא מכוער הוא חמוד והוא שחקן טוב אז אל תגידו שלא!

לא אוהב????

סתום
לא הוא לא, אבל הוא כן דומה להארי בטירוף חוץ מהעדשות, ותעזבו את המושי שלי!!!!

מאיפה בדיוק הוא דומה להארי?

מה עם השער? של רדקליף השער נקי ומסודר. ושל הארי בספר השער שלו מפוזר כמו טרול שהתחשמל ממופע רוק. ( הי אהבתי את זה.
) ויש עוד דברים, אבל אין לי זמן, חייב להתעתק מכאן מיד.

Eos14

New member
../images/Emo29.gif ובקשר לשיער...

השיער של דניאל לא שחור לגמרי, אלא מן חום כהה כזה... איך השיחה הזאת הגיעה לדמיון בין הארי לדניאל רדקליף...

אתם צוחקים עלי?

הבחור עוד שניה בלונדיני! יוצרי הסרט היקרים, מה ב"שיער שחור כלילה" לא הבנתם?

The T Shirt

New member
:-O לפטר - ומהר

מישהו שלא אוהב את הספרים ונמצא בסט... עוד מעט תגידו לי שהבמאי לא טרח לקרוא את הספרים כמו שצריך :)-O בעצם, אחד מהם באמת לא טרח לקרוא אותם..! לאן התדרדרנו?) הקיצר - הסרטים לא קשורים בכלל לספרים, הם לקחו שם שובר קופות, הוסיפו כמה אפקטים מיוחדים בסצינות שאפשר להציג בצורה הכי טובה (ולא בכלל ניסו להתמודד עם דברים בעייתים, אני מופתע שהם עשו משחק קווידיץ' בכלל) ויצרו מכונת כסף חדשה.

../images/Emo208.gif

אני רק רציתי לנצל"ש את עצמי ולשאול שאלה (ויקי, הגיע הזמן לחברתי ולשאלות קטנות חדשים!) בספר השישי, כשדמבי מטיל על הארי לברר את הזיכרון של סלגהורן, אז אם יש לו חשדות למה וולדי רצה ללמד התגוננות מפני כוחות האופל, ובכלל, קוסם ברמתו, לא יודע מזה הורק'?????? נשמע מאוד תמהוני לא???? עכשיו, אם הוא יודע, למה הוא הטיל את זה על הארי?? תגידו שכדי לראות בדיוק מה היה שם?? הרי דמבי מנחש ניחוש די מבוסס - סלגהורן ענה לו, ואז וולדי הלך מהמשרד, אומשו, והנה, זה קרוב למה שבאמת היה. לא הבנתי את זה.

כמובן שדמבי ידע מה זה

אבל מה שהוא לא ידע זה אם סלגהורן אמר לוולדי מה זה או לא..

למעלה