חשבתי על זה

חשבתי על זה

כמה שמועות יכולות לשנות אצכם/ן את דעתכן/ם על מישהו שרק הכרתם

שמועות

אני לא מקשיבה להן. מכירה מה שמועות יכולות לעשות ואיך פגוע. לא שומעת ולא מקשיה לשמועות נותנת אך ורק לתחושות הבטן שלי לעבוד. לא שופטת אף אחד - אף אחד לא שם אותי בעמדת דיין. מקבלת כל איש וכל אדם עפ"י מה שהוא.... ברגע שאפגע ממנו אישית, אדע מה לעשות עם זה. בכלל אני מתרחקת כמה שאפשר מרכילויות כמו מאש.

d n n a

New member
אהבתי!

מאמינה רק לעצמי ולתחושות שלי! כבר מזמן הבנתי שכמעט לכל אחד, במיוחד לגרושים, אפשר למצוא לפחות 2 אנשים שיגידו בדיוק ההפך על אותו אדם. לכן סומכת רק על עצמי!

ב ה י ר

New member
אני טוענת תמיד...

יש דברים בגו...חוץ מזה אצלי כולם חשודים עד שהוכח אחרת...

אהבתי את המשפט

מאוד מתאים לאופי העקרבי שלי "כולם חשודים עד שהוכח אחרת.."

בדד1

New member
ההבדל בין חשדן לתמים

שאצל התמים כולם חפים עד שהוכח אחרת אני מעדיף להיות תמים

r e d head

New member
נראה לי

שזה אנושי להיות מושפע משמועות וכמובן תלוי ממי הן מגיעות החוכמה אח"כ להיות מוכן ופתוח להתרשמות אישית

n o g a1

New member
ממש אבל ממש לא מעניין אותי

מה הוא חושב על ההיא וההיא חושבת על ההיא וההוא על ההיא. ממש אבל ממש לא מעניין ,מה הוא אמר עליה והיא עליו ועל ההוא ששם ועל ההיא שפה. כל אחד חושב ואומר על אחרים מה שבא לו , איך שהוא חווה את חווית המפגש עם אותו אדם. אדם מסוים יכול להיות מדהים לאחד ולהתגלות כמאד מכוער לאחר . אדם מסוים יכול להיות מדהים ונשאר ככזה רק שכל אחד חווה אותו אחרת. זוג עיניים לי , מוח אחד , לב אחד - סומכת על עצמי , על החוויה שלי. אם טועה , מסוגלת להכיל את עצמי. מר שמעותי רק משעשע אותי!

יעלילה1

New member
עם השנים והניסיון

אני מקשיבה לשמועה, אם מספרים לי אותה, אבל מסתכלת עליה בערבון מוגבל. יודעת כבר שיש הרבה צדדים למטבע והרבה פרספקטיבות להסתכל עליו

ע פ ר ל ה

New member
לא מקשיבה לשמועות

שמועות,הן שמועות במלוא מובן המילה. לכן,סומכת על האינטואיציה החזקה שלי,ומאפשרת לאדם להציג את עצמו באותנטיות שלו,מבלי לקטלג אותו מראש בגלל "עודף טוב לב" של זה או אחר.

"עודף טוב לב"

בדרך כלל זה הגורם לשמועתי לא?! אבל הענין שתמיד ישנו ספק ספק שמנקר ..כמו נבואה שמתגשמת.. את מחכה למשהו שעוד לא קרה ואולי בסוף הוא עוד יקרה..כי ככה אמרו לא?!

יעלילה1

New member
יש כל מיני שמועות, לא?

יש גם שמועות טובות. מה זה שמועות? לא העברת מסרים?

"טוב לא לא עולה כסף"

נדמה לי שזו החתימה של ההוא מלמעלה. כך שברור שיש גם שמועות טובות עליהן אף אחד לא מתווכח.

למעלה