חשבתי על זה...

חשבתי על זה...

אתמול שיחררתי לחלל החדר, את המושג נפוטיזם. כפי שידוע, נפוטיזם הוא העדפת קרובים ע``י אלה שהשלטון בידיהם (ע``ע ערך אריאל שרון ועומרי). אבל מה לעשות והמושג לא מפסיק להזכיר לי את ``הקטקטים`` (שמה את סיינפלד בכיס של הצ`יינג`). כולם בוודאי זוכרים את נפו שהוא בנו של ראש הכפר. ולשאלת המחקר: האם נפו, נקרא נפו, על שם המונח או שהמונח, נקרא על שם ה-נפו? ולשאלת המחקר המלווה: האם יוצרי הסידרה, שילבו אירוניה בבחירת שמות משתתפי הסדרה ואם כך, מה משמעות השם קוקולה? תא``י (שמנסה להתחבר רוחנית אל לוק, הובס, אפלטון ושאר מיני ירקות, בכדי לנסות ולהבין את גישתם לנושא).

שרון-ב-

New member
חתיכת נוסטלגיה תלתני

שמע הולכת לאמן את שרירי/קפיצי מוחי בעבודות יומיות זוטות וחסרת משמעות וכשאחזור אשתדל ``לחשוב על זה....`` בינתיים אני רק זוכרת את טיפטיפון המתוק :) יום טוב שרון שכל בוקר מתעוררת עם המחשבה ``מעניין מה האירי יביא לנו היום...``

נוסטלגיה, נוסטלגיה אבל...

עדיין אף אחד לא ענה לי. תא``י (שיושב וחושב היכן הוא טעה. והאם, הוא לא מפולפל דיו).

Jordan_b

New member
נפו

תלתן.. סביר להניח שאתה לא יודע עד כמה הדוגמה של עומרי שרון רלבנטית לנושא. אם תפעיל היטב את מוחך תיווכח לדעת עד כמה נפו דומה דמיון מדהים לעומרי שלנו.

ג`ורדן (קו קטנטן תחתון) בי היקר.

אני מאד מבקש לקרוא היטב את הודעותי בכלל והודעות האחרים בפרט, לפני מתן תגובה. לולא הייתי מבחין בדימיון המדאיג, בין עומרי שרון לנפו, ההייתי מציין זאת? ואני מצטט ``...(ע``ע ערך אריאל שרון ועמרי)`` תלתן אירי ירוק, 23.04.2001, 07:07, פורום פלירטוטי לשון. כשאתה אומר דומים, אתה מתכוון חיצונית? (אם תשאלו אותי, נפו הרבה יותר אטרקטיבי) תא``י (שנושך את שפתיו ונוהג בדיפלמטיות הנדרשת לתפקידו הרם)

Jordan_b

New member
נפו VS עומרי שרון

תלתן, אני תמיד קורא הודעותיך והודעות אחרים לפני מתן תשובה. יתכן רק שלא הבהרתי את עצמי נכונה.. מלבד הדמיון הנפוטיסטי(העדפת מקורבים כמו העדפתו של עומרי שרון) ישנו דמיון חיצוני מפחיד. נפו גדל גוף, בשרני בדיוק כמו עומרי. למרות שאם ראית ``טירונות``, אתה ודאי שואל את עצמך כל יום שעובר מדוע עמרי שרון משחק בתפקיד גוליבר. I rest my case

למעלה