חשבתי על זה ....

טוב

New member
חשבתי על זה ....

בגלל שנכנס לכאן היום מישהו חדש, שהוא בדיוק בשלב של "לגלות" להורים. חשבתי, נראה לי שאין כאן אף אחד בפורום, שגלש בפורום לפני ואחרי השיחה עם ההורים. ז´תומרת, שעבר את השלב הזה ב"ליווי" הפורום. רוב האנשים שעולים לי לראש עשו את השיחה הזאת הרבה לפני הפורום, ועברו את השלב הקשה הזה ממש לבד. בעצם, אולי כוייפר עונה על הקריטריון, כי הוא סיפר לאשתו אחרי שכבר הכרנו. (נחשב, לא?) ולמה אני בכלל חושבת על זה? כי עלה בדעתי שאולי מי שמגיע לכאן ונשאר בקביעות, זה רק כאלה שהרבה אחרי התהליך. אולי אנחנו מפחידים את מי שמתלבט, או בתהליך. אני חושבת עכשיו שתציינו את מחפשת או את דידית כדוגמא נגדית, אבל איך שנראה לי גם שתיהן התחילו את התהליך הזה ממש מזמן, והידיעה שהן לא ממש דתיות היתה להן בראש עוד הרבה קודם. טוב, מה יש לכם להגיד? >ודרך אגב, אם עוד לא ציינתי, אני נורא מתגעגעת לכולכם...<

חיקה

New member
גם אני סיפרתי לאישתי הרבה אחרי

שגלשתי בפורום [אדם לשים לב]

אחר

New member
לא חושב ככה

קודם כל מוטלה הוא לא ממש חדש, ואם אני לא טועה הוא כבר כתב כאן פעמים מספר. אני לא חושב שאנחנו מפחידים את אלו שמתלבטים. נראה לי שיש לכך הסבר הרבה יותר פשוט: לרוב המתלבטים אין גישה לאינטרנט ודי סביר שיגיעו אלינו בעיקר אלו שכבר נחשפו לתענוגות העולם החופשי. אני לא אומר שלאף חרדי אין אינטרנט, אבל ברור שמספרם עדיין נדיר יחסית, ודאי של הצעירים ביניהם. לכמה מהחרדים לשעבר שבינינו אכן הייתה גישה חופשית לאינטרנט בטרם יצאו? נ.ב. באמת היית חסרה בפורום. "לחץ בעבודה"? נו, נו, היום זה גם כן בשורות טובות...

B a m b i

New member
אני באמצע לספר

וכשהעניינים יתבהרו יותר, אז אני ארחיב כאן.

לא נכון כל כך, אחותי....../images/Emo4.gif

לעולם לא הייתי יוצאת בשאלה אם לא אתם. אולי זה עבר לי בראש, אבל לא חשבתי לעשות כלום בנדון: לא היה לי אומץ, לא הייתה לי תמיכה ולא חשבתי שצריך לצאת בשאלה כי שטפו לי את המוח. אז כן , אתם יכולים לקחת את הקרדיט. מפחידים את המתלבטים? אני חושבת שצריך... התהליך הוא לא קל בכלל , ולא כל אחד יכול לעשות את זה. צריך ליידע סה"כ את המתלבטים מה צפוי להם... וגם: נראה לי שזה מראה שאנחנו לןא מסיונרים: מי שטוב לו והוא מחפש תשובות או סתם רע לו מסיבות אחרות (לא דת), לא נמליץ לו לצאת... ואני גאה בנו! <דידית בתבקשת להצטרף!>

למעלה