חשבתי על זה

פלוטו24

New member
חשבתי על זה

ואמרתי לעצמי, נניח והיה מצב שבו טורי הייתה שרה שיר אחד בלבד מכל אלבום. במה הייתם בוחרים? יהיה דווקא נחמד לדעת אילו SET LIST יצאו בעקבות הבחירות שלכם. הנה שלי: LE - leather UTP - god BFP - blood roses FTCH - spark TVAB - datura SLG - enjoy the silence SW - pancake BK - general joy ADP - posee bonus אפשר לשחק עם זה בכל כך הרבה ואריציות, אבל זה מה שמתחשק לי כרגע...

רעוּת

New member
אתה איש אכזר ../images/Emo7.gif

אני לא אוהבת דילמות קיומיות כאלה |שומרתעלזכותהשתיקה|

רעוּת

New member
טוב, נשברתי ../images/Emo7.gif

אבל זה בטח ישתנה עוד 10 פעמים, אז קחו אותי בערבון מוגבל. LE- precious (אוף זה כ"כ קשה להחליט
) UTP- pretty good year BFP- hey jupiter FTCH- spark (או אולי iieee, אוי הדילמההההה) SLG - i dont like mondays SW- a sorta fairytale TBK- sweet the sting (נו מה, הוא כזה מפגר וחמוד!!) ADP- almost rosey די אובדני, לא?

הרשימה שלי

לא כותבת כאן בד"כ, אבל די התחשק לי...(יותר מעניין מש"ב בסטטיסטיקה) LE - Crucify UTP - Cornflake Girl BFP - Hey Jupiter FTCH - Jackie's strenght TVAB - Glory of the 80's SLG - Strange Little Girl SW - Sorta Fairytale אין לי את שני הדיסקים האחרונים.... וזה ממש קשה בכל מקרה כי זה חשוב על איזה סגנון הופעה חושבים - קצבי או איטי או שניהם. שבת שלום לכולם

זה נסיון לגרום לנו לבחור את השיר

האהוב עלינו מכל אלבום במסווה מתוחכם?
YKTR - Fire on The Side LE - Precious Things UTP - Yes Anastasia BFP - CALS FTCH - i i e e e TVAB - Sugar SLG - Enjoy the silence SW - A Sorta Fairytale TBK - Martha's Foolish Ginger ADP - Code Red

behappy

New member
אתה איש רשע.

LE - leather/ girl UTP - Yes anastasia BFP - lillte amsterdam/talula FTCH - spark/hotel TVAB - sugar SLG - time SW -I can't see New York/ pancake BK - The power of orange knickers!!!! ADP - מה שבא לה.

יו זה מרושע ברמות ../images/Emo7.gif

LE- Little Earthquakes UTP-Pretty Good Year BFP-Caught a Lite Sneeze FTCH-Cruel TVAB-Suede SLG- I Don't Like Mondays SW-Carbon TBK-Barons Of Suburbia ADP-Code Red חייבת לציין שהיה עינוי לבחור מBFP וFTCH.

../images/Emo178.gif../images/Emo7.gif

LE - גירל / סיילנט אול דיז' יירז'
/ LE [זה דיסק בלתי אפשרי לבחור ממנו. פשוט, לא, גאד.] UTP - אני חושבת שברב קולותיי אלך על cloud on my tongue... ואני לא מאמינה שלא בחרתי את כל האחרים
BFP - לא יודעת אם פרופשנל או טלולה. לא יודעת אהההה !!! נראה לי שאלמנה אם חייבים וזה ממש כואב.
FTCH - spark / IIEEE [אי אפשר לבחור!!! תסכימו איתי!!!] טוב, אולי IIEEE כי יש לו ביצועים מדהימים ו... אבל ספרק, ספרק!!! לא
אהה. אוף. טוב דיי, מכאן אני משתפרת
TVAB - glory of the 80's SLG - SLG SW - carbon !!!!!!!!!!!!!! BK - garlands ADP - smokey joe

ובבגרות ../images/Emo122.gif

LE - LE UTP - cloud on my tongue BFP - professional widdow FTCH - IIEEE TVAB - glory of the 80's SLG - SLG SW - carbon BK - garlands ADP - smokey joe

noosh

New member
קשה מדי

LE - וואי. הממ. אינ חושבת שאו Mother או Little Earthquakes. ופרשס ת'ינגס!!! לא מוותרת עליו, אבל שתעשה אותו טוב. UTP - טוב, זה ממש, ממש קשה. Pretty Good Year, או The Wrong Band BFP - בין Blood Roses ל-Hey, Jupiter. אני חושבת שאני אלך על בלאד, עם צ'מבלו, תודה
. FTCH - אני הולכת על Northern Lad TVAB - נראה לי ש-Juarez. או Spring Haze SLG - או Enjoy the Silence, או Time. אני כ"כ אוהבת את טיים... SW - או Sorta Fairytale או Pancake BK - אכן, General Joy ADP - לדעתי Code Red.

HorseTears

New member
ללא נושא

שתענה אותי ותשיר את כל הביקיפר, רק שתעשה את Siren ו Upside down.

Itay Simons

New member
המ

האמת שעוד לא שמעתי את כל מה שנוּש נתנה לי במסגרת הריסת חיי
גיבשתי דעה רק בנוגע ל-LE: ואבחר בGirl
או פרשס. המ.

Applebite

New member
חשבתי לפתוח שרשור כזה,

אבל לא רק עם שיר אחד מכל אלבום!! זה עינוי!!! אבל אני אתן לזה ירייה
LE - precious things / tear in your hand UTP - space dog BFP - caught a lite sneeze / professional widow FTCH - iieee / northern lad TVAB - glory of the 80's SW - virginia / i cant see new yourk TB - the beekeeper / general joy ADP - dark side of the sun / code red טוב, לא הצלחתי רק שיר אחד מכל אלבום. איזה חיבוטי נפש הלכו כאן...

פלוטו24

New member
../images/Emo98.gifחברה, איזה אמבוש!

המטרה של זה לא הייתה לענות אף אחד, למרות שאכן טמונים בזה סממנים של התלבטויות וייסורים, אבל זה לא אומר שזה אמיתי. ודווקא נוצרו סט ליסטים די מעניינים ויפים עד כה. ומי יודע? אולי ערב לפני ההופעה, טורי תיכנס לפורום ותתלהב מאחד מהם ואז תבצע אותו בהקדשה אישית לפורום תפוז...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"Orange Knickers נכון כתבת את השיר הזה על תפוז אנשים?" "יס יס, בט איי פלייד איט אין מילאנו!" טורי כזאת גמבה עם כובע. אני לא אוהבת אותה.

רעוּת

New member
ששש, היא תשמע אותך!!!

הכל בגללך ג'ירפה הכל בגללך אריה עכשיו מיץ פטל לעולם לא ייצא החוצה
מיץ פטל הוא ארנב!!!!!!!!!!!!!!

למעלה