חשבתי על זה קצת...

hcarmiel

New member
אתה טועה

בקשר ל2. הוא לא השמיד את ההורקרוקס שבטבעת לפני שהוא השמיד את הטבעת.. כשהוא השמיד את הטבעת ההורקרוקס נהרס

hcarmiel

New member
כן

אין בעיה ללבוש אותה.. הורקרוקס לא עושה כלום... והוא ענד אותה כי זאת הייתה הדרך הכי טובה לשמור עליה.

hcarmiel

New member
מי שנוגע בו לא קורה לא כלום

כי כשרגולוס (שוב בהנחה שזה רגולוס) הוא עבר את המכשולים והפציעות שבדרך... לגעת בהורקרוקס עצמו אין בעיה... ואני לא זוכר בדיוק אבל יכול להיות שהסמל של סלית'רין בפנים ולכן רק אם הם היו מצליחים לפתוח אותו הם היו רואים

yoelel

New member
מי אמר שזה היה הקמיע?

יכול להיות שזה היה אחד אחר...

לדעתי

אחד ההורקרוקסים נמצא בתוך הארי, לכן הארי חייב להרוג את וולדמורט כדי לשרוד וההיפך. זה מה שגרם לנבואה להיות על הארי ולא על נוויל ולכן האחד לא יכול לחיות כשהשני חי... רק השערה.. חחח

דנקי

New member
אויש! תפנימי!!!! + תאורייה מדהימה!!

בספר השישי רולינג מקדישה על זה בערך 2-3 עמודים!! כשדמבי מנסה להסביר להארי שהנבואה לא מהווה שו משמעות!! הנבואה היא לא מה שקובעת!! וולדי בחר לעצמו את היריב!! הוא, הוא ולא אחר עשה את הארי כמסוכן, בעוד שהוא היה יכול להמשיך בפעולותיו הנוראות עד היום!! הנבואה ממש לא קשורה פה!! וולדי חשב שהנבואה מדברת עליו ועל הארי ,ולכך מיההר להרוג את הארי , כדי שלא יהווה לו בעיה כשיגדל, עכשיו, אם וולדמורט הנורא תוקף אותך, מה תעשה? תגיב! וזה מה שהארי עושה בעזרתם של דמבי, רון, הרמיוני וכל האחרים!! ובכך התחילה ה"מלחמה" בין וולדי, להארי, דווקא להארי!! תחזרי על הקטע הזה שדמבי מסביר להארי בספר השישי, לקראת החצי האחרון של הספר, ואז אולי תביני!! דמבי מסביר במפורש, וגם ככה לכן רולינג בחיים לא תוכל לתת לזה משמעות אחרת..!! וככה גם אין מצב שבעולם שהארי הוא הורק'!! בוא'נה! עליתי על תיאוריה מדהימה!! כי אם לילי שמרה על הארי בעזרת אהבה, היא לא יכולה כנראה להיות רצח בשביל הורק', ואבא של הארי כנראה לא קשור, ואז אין רצח מתאים, ואין דרך בכלל להפוך את הארי להורק', 99.99% שאין מצב!! וגם באותו קטע דמבי אמר שזה ממש לא רצוי ומקובל לשתול הורק' בבע"ח, או בנאדם, ובבנאדם זה ממ שקשה, לא רצוי ולפעמים בלתי אפשרי ממש!!! אז, כל הנסיבות הקטנות, הגדולות, ההגיוניות... *אנחה...* אני עכשיו בטוחה יותר מתמיד שהארי בחיים לא יכול להיות הורק'.. וזה גם יהיה סתום ולא הגיוני אם זה מה שג'וקר תעשה, כי גם אם כן, היא הורגת את הארי סתם, רק בגלל שהוא הצליח בכל המשימה שעליה מבוסס הספר- לנצח את וולדי בעיקר.. זה המטרה... וזה סתום... בלי עין רעה, טפו טפו טפו, רולינג לר סתומה והיא בחיים לא תעשה את זה.. בקיצור... זה התאוריה שלי... יאללה... חג שמח וערב טוב! תגיבו.. ( אני כמעט בטוחה שלא העלו את התאוריה הזאת, אז פליז אל תסקלו.. טוב? למרות שחשבתי עלייה תוך כדי כתיבה.. חחח.. )

../images/Emo153.gif

1.רולינג לא תתאר לנו בדיוק את הקמע אם הוא ההורקרוקס האמיתי 2.בטח יש עליו לחש חזק כדי שלא יהיה אפשר לפתוח אותו, ואם מישו בכל זאת פותח אותו הוא נפגע. חוצמז-וולדי לא ישתמש באותה הגנה לשני ההורקרוקסים

InBaR 85

New member
שנייה רגע....אולי הוא בנתיים

עשה עוד הורק'???

דנקי

New member
האמת? אנחנו כבר בספר השישי, ואם

רולינג תתחיל להקריץ לנו עוד הורקרוקסים, ועוד תסבוכת, או שהיא תכתוב ספר שמיני ותשיעי, או שהספר השביעי יהיה באורך של 35734759384759 עמודים... ושתי האפשרויות לא סבירות.. אז לא ממש נראה לי.. מה גם, שהספר השביעי צריך לסכם לנו את הכל, ולתת לנו את התשובות לה-כ-ל!! (רולינג אמרה שאין סוף פתוח ולכן אין מצב לעניינים לא סגורים...) אז ממש לא נראה לי.. וגם דמבי כמעט אף פעם לא טועה בהשערות שלו.. לא יודעת.. די הזוי.. אבל! יש חצי של רבע של שליש של חצי של שמינית של עשירית אחוזון קטנטן.. שיש חלק פיצי ממש שאמרת שהוא נכון... חחח..

yoelel

New member
אני אומר..

בואו נלך לבית של גילי ונאיים עלייה!

דנקי

New member
וואלה!!!!! גדוווול!! בואו!!! אני

רצינית!! בואו ניכנס לבית של גילי ונאיים עלייה!!! יאללה.. תקבעו יום תאריך ושעה!! אני אהיה שם!! אה.. ועוד משו.. רדו טיפונת למטה... כאילו דה שזה כזה בצחוק!!! חי חי חי ... *מרשעת*.. חחח..

למעלה