אויש! תפנימי!!!! + תאורייה מדהימה!!
בספר השישי רולינג מקדישה על זה בערך 2-3 עמודים!! כשדמבי מנסה להסביר להארי שהנבואה לא מהווה שו משמעות!! הנבואה היא לא מה שקובעת!! וולדי בחר לעצמו את היריב!! הוא, הוא ולא אחר עשה את הארי כמסוכן, בעוד שהוא היה יכול להמשיך בפעולותיו הנוראות עד היום!! הנבואה ממש לא קשורה פה!! וולדי חשב שהנבואה מדברת עליו ועל הארי ,ולכך מיההר להרוג את הארי , כדי שלא יהווה לו בעיה כשיגדל, עכשיו, אם וולדמורט הנורא תוקף אותך, מה תעשה? תגיב! וזה מה שהארי עושה בעזרתם של דמבי, רון, הרמיוני וכל האחרים!! ובכך התחילה ה"מלחמה" בין וולדי, להארי, דווקא להארי!! תחזרי על הקטע הזה שדמבי מסביר להארי בספר השישי, לקראת החצי האחרון של הספר, ואז אולי תביני!! דמבי מסביר במפורש, וגם ככה לכן רולינג בחיים לא תוכל לתת לזה משמעות אחרת..!! וככה גם אין מצב שבעולם שהארי הוא הורק'!! בוא'נה! עליתי על תיאוריה מדהימה!! כי אם לילי שמרה על הארי בעזרת אהבה, היא לא יכולה כנראה להיות רצח בשביל הורק', ואבא של הארי כנראה לא קשור, ואז אין רצח מתאים, ואין דרך בכלל להפוך את הארי להורק', 99.99% שאין מצב!! וגם באותו קטע דמבי אמר שזה ממש לא רצוי ומקובל לשתול הורק' בבע"ח, או בנאדם, ובבנאדם זה ממ שקשה, לא רצוי ולפעמים בלתי אפשרי ממש!!! אז, כל הנסיבות הקטנות, הגדולות, ההגיוניות... *אנחה...* אני עכשיו בטוחה יותר מתמיד שהארי בחיים לא יכול להיות הורק'.. וזה גם יהיה סתום ולא הגיוני אם זה מה שג'וקר תעשה, כי גם אם כן, היא הורגת את הארי סתם, רק בגלל שהוא הצליח בכל המשימה שעליה מבוסס הספר- לנצח את וולדי בעיקר.. זה המטרה... וזה סתום... בלי עין רעה, טפו טפו טפו, רולינג לר סתומה והיא בחיים לא תעשה את זה.. בקיצור... זה התאוריה שלי... יאללה... חג שמח וערב טוב! תגיבו.. ( אני כמעט בטוחה שלא העלו את התאוריה הזאת, אז פליז אל תסקלו.. טוב? למרות שחשבתי עלייה תוך כדי כתיבה.. חחח.. )