חשבתי על זה ו...

SupermanZW

Well-known member
לשיטתך לא, לשיטתה כן

היא כתבה שהיהדות לפני הכל, היא לא הסבירה מה נכלל אצלה ב"הכל" ואם כוונתה באמת ל"הכל" כפי שאני מבין את המושג (הכל ללא יוצא מן הכלל) אז באמת היא תסכים לענות את עצמה למען היהדות אם תקלע למצב.

Young MC

New member
נו, בלעט

בכלל אני לא רשמתי את ההודעה, אני כולי כופר מובהק, אבל לא חשוב חח פשוט קצת צרם לי בעין שאוטומתית הסקת בשביל מישהו אחר שיהדות קודמת לאושר, אהבה, מימוש עצמי וכל אלה.. זה נראה כמו צרות עין

SupermanZW

Well-known member
היא כתבה "היהדות זה לפני הכל!"

מסקנתי סבירה מאוד לאור מה שכתבה.

Young MC

New member
רק אם לוקחים הכל בצורה מילולית מידי

Bmaya

New member
כן. כי...

מה שחשוב בבן זוג הוא אופיו ןלא דתו. מה שחשוב באיבר זה תיפקודו ולא עורלתו מה שחשוב שילדיי יהיו מאושרים בדרכם ובעיניין ההורים, הם כבר הסכימו עם הכל, ברצון או שלא, הם קיבלו את בעלי על אף היותו גוי ואת נכדם על אף עורלתו.

לא...

אני אדאג לא להיכנס למצב הזה. לילדים אני מאד מקווה שגם לא.אני יהודי גאה. ולא שאנחנו יותר שווים או משהו כזה פשוט-יהודי מתחתן עם יהודיה.

michelle2113

New member
בהחלט כן

אני לא חושבת שיש כל חשיבות לדת כשזה מגיע לקשרים בינאישיים כאלה או אחרים.

יכול להיות.. ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

לי היהדות נורא חשובה ואני לא אפסיק מנהגים (למרות שאני לא דתיה) אבל אני לא פוסלת אפשרות של להיות עם מישהו לא יהודי..העיקר שגם הילדים יהיו יהודים

לע56אט../images/Emo219.gif

האם אתם מוכנים להיות בני זוג של מישהו לא יהודי? שלא עשה ברית מילה?כן ההורים שלכם יסכימו לזה?לא,לא ממש אכפת לי D: [זה כמו שהם לא ירשו לי לעשות הליקס כשאני אהיה גדולה,לאשואלתאותם] האם אתם תסכימו לילדים שלכם להתחתן עם אנשים לא יהודיים?בהרור,אני אחלות בחלות של אמא. אהיה. אולי.

למעלה