חשבתי על זה ו..

חשבתי על זה ו..

אתם אומרים שבאודישנים לכוכב נולד 4 הנבחנים ישירו שירים של מירי?

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifהממ יש מצב../images/Emo15.gif

(עוד סיבה לראות..אפחד לא יכול לשיר "מירי מסיקה"
רק מירי מסיקה יכולה
*אלרגית לחובבנים*
) חח לאן הגענו פופולריות של זמן נמדדת בכמה שירים שלו שרים באודישנים של תוכנית ריאליטי

perrinat

New member
בטח כל מי ששר לא עבר ../images/Emo3.gif

אז זה בטוח יהיה באודישנים המצחיקים בתוכניות הראשונות

hilali1

New member
../images/Emo207.gif הסרט על כוכב נולד ישודר הערב

ב- 22:15 בערוץ 22. מה שהיה צריך להיות אתמול...

hilali1

New member
../images/Emo41.gifמירי אמרה ש:

היא לא חושבת שהיא הייתה מצליחה בכוכב נולד. ששם צריך על ההתחלה להיות טובים. להיות עם קול טוב. יפה. משהו כזה. ושאצלה זה לאט לאט. לאט לאט גילו אותה. אני חושבת שכאן בדיוק טמונה הבעיה בתוכנית הזו. התהליך שהם עוברים מאוד קצר, לעומת התהליך הארוך שעובר מי לא הגיע לתכנית ופרץ ובגדול. מצפים מהם מאוד מהר להציג תוצאות. אבל יש משהו בתהליך,בבנייה האיטית, בצמיחה הזו, שמביא לתוצאות אחרות. זו דעתי לפחות. כל דבר, שאתה עובד בשבילו קשה הוא בסופו של דבר מוצלח יותר

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif

דבר ראשון מיריייייי
חח איזה מאמי "אולי אני סתם מזיינת את השכל..סליחה מבלבלת את המוח"
זה מה שאני אוהבת בה
ובקשר למה שהיא וכ להשאר אמרו..וגם את אני חושבת שזה נכון
זה ממש בעייתי כל הקטע של ה"קיצור דרך" הזה אני אישית ממש לא אוהבת את כוכב נולד רק את נינט
כן זה נשמע מפגר אבל דווקא המאמי מקריית גת היא באמת חמודה ולמי שיצא לקרוא את הכתבה עליה ועל אביב גפן בידיעות אחרונות לפני איזה שבועיים..דיברו איתה על הדיסק והכל ורואים שהיא משקיעה את כל כולה וזה טוב שהיא מחכה ושהיא מתאמצת בשבילו ולא סתם מוציאה דיסק חודשיים לפני כל הקטע ששאר האנשים משם לוקחים את ההצלחה ואת ה"כוכבות" הרגעית שלהם וישר מנצלים אותם ישר מוציאים דיסק ישר מתחילים פרויקטים העיקר לא להיעלם והאמת שלדעתי כל היחס של הקהל אליהם וכל הסטאריות זה קצת צביעות..לוידעת למה..נו..לא אוהבת
וכל הקטע של ה"בנייה האיטית והצמיחה" זה באמת חשוב לא רק בגלל שהתוצאה נראית אחרת זה טוב גם לאמן עצמו הילדים שיוצאים מהתוכניות האלו לא מכירים את העולם הזה שהוא לא קל בכלל הם קיבלו את ה-3 חודשים שלהם והנהגו אליהם כמו מלכים ופתאום יוצאים החוצה והם צריכים להבין את כל הדברים שאנשים אחרים שעברו את כללל הטלאות כבר יודעים אם התאמצת בשביל הפרסום וההכרה (ואני לא אומרת שהמתמודדים לא מתאמצים..אבל זה אחרת
) זה נשאר ליותר זמן זה עושה יותר גלים וזה הרבה יותר כיף
(סליחה על החפירה
)

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחודשיים לפני=אחרי../images/Emo15.gif

(זו השעה
)

חח שכחת את הדבר הכי חשוב שהיא אמרה

"אולי אני סתם מזיינת בשכל... אהה מבלבלת במוח"

I מ י ר ב I

New member
לפי התוכנית אתמול-

מירי לא היתה עוברת בכלל כי היא לא מהפריפריה של המסכנים... היא הרי נולדה בהרצליה אז היא מליאנית...שטויות.

נסיכת pop

New member
וווא מה עשית מזה?:| כולה שביב

הלוואי שכל שכונות המצוקה בישראל היו נראות ככה.. לא היה דבר כזה קו העוני... זו פשוט שכונה של ברברים זה הכול
רק שם גרים מזרחים[מעדות המזרח] בשאר חלקי הרצליה זה ה"סטייליסטים"

למעלה