חשבתי על זה ו...

efratushke

New member
תופים?!?!?!?! ../images/Emo13.gif

טוב להויד פאופיל אפרת!!! את לא באמת טובה!!!

Bassיסט

New member
אמממ חומד...

אני לא חושב שתנועות עם הידיים יגרמו לאיזושהיא תוספת בדיסק עצמו חחחחחחחחחחח

כתמונית

New member
אפרת!

את יודעת לתופף רק כשאני עושה לך קצב עם הרגל! חחח!! סתם! את טובה! יותר ממני!(ברור יותר ממני... עילגה שכמותי.. עם קורדינציה של ילדה בת שנתיים) אבל אני לא בטוחה שאתה מודע לאיזה תהליך ארוך זה....(רון)

טרושקה

New member
היי גם אני מנגנת....

על העצבים! חח... בדיחת סבתא! איזה כיף לרשום את זה!

טרושקה

New member
חח לא הייתי אומרת ממש טוב

הייתי אומרת ממש. (נקודה) ושוב... מצחיקה את עצמי! מי שצחק שיצביע.... משאל עם... טה נה נה

Bassיסט

New member
תהליך ארוך של מה?

של הקלטות? יש לי בלי עיין הרע ניסיון בהקלטות (אחרי איזה 6,7 הקלטות בערך) וזה לא תהליך ארוך בכלל כל מה שצריך זה לחן, מילים, חברה שיודעים לנגן, כמה חזרות טובות ורציניות ואולפן. זה הכל

כתמונית

New member
תשמע....

מנסיוני.... ויש.. קצת.. טיפונת (יו! בהתנשאות.. אני לא אוהבת את זה) זה לא כזה פשוט! כי כשהולכים להקלטה דברים צריכים להיות מושלמים! באמת! כאילו אנחנו מנגנים את זה כבר שנים! דבר שאי אפשר להשיג בכמה חזרות גם אם הם ממש טובות! ואנשים מוכשרים אחוש!

Bassיסט

New member
אם האנשים מוכשרים אז ברור שאפשר

אם את רוצה דוגמא קלאסית תבקשי ממני באי סי קיו שאני אשלח לך תשיר מחזור שלנו שעשינו אותו על הלהקה ב3 שעות בלבד באולפן בלי להתאמן לפני זה

efratushke

New member
רון - אני מוכנה לנסות לתופף!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל אני רצינית..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Bassיסט

New member
יש לך מערכת?

ואני רציני את יודעת לתופף יענו מקצבים עם הפדל בס???

efratushke

New member
חדשות!!

היום תופפתי כהרגלי כמו מפגרת על המערכת (מתכוננים להרכב כוסיות שעולה כנראה עוד שבועיים בסמינר שלנו בשפיים) וכמה פאדיחות!! המורה שלי נכנס לחדר!!! ואני הפכתי להיות אדומה קמעא.. אבל!! המורה שלי (שהוא לא מתלהב מכלום!!!) - ממש התלהב ממני!!! ואפילו אמר לי ללכת לסדנת תיפוף שיש לנו בבצפר!!! יווווו!!! כתום, יא **** - ****** לך ת'צורה!!!! (.......יש דברים שהצניעות יפה להם..
)

כתמונית

New member
אפרת - את כשרון!!!!

מתה עליך!!! (אוי... כואבת לי היד...חחחח!!! סתם סתם!!) ומה הבעיה לסדר מערכת?! נגנוב את המגעילה של בית ספר! חח!! (מקסימום נבקש מששי תופים)

ברור, והוא פשוט יבוא ויתן...

סתם, הוא מלאך, אם תבקשו יפה הוא ישאיל לכן
חחחחחחחח עזבו אני עייפה ואני כותבת שטויות...

Bassיסט

New member
דרך אגב

בחדר מוזיקה כגון הגרוב ברעננה יש שם מערכת תופים כבר רק צריך להביא מצילות אבל אני בודק בקדימה יש שם חדר חזרות שיש שם גם תופים אז אני כניראה יקליט שם עם הלהקה שלי אז ניראה כבר מה הולך שם קדימה יותר זולים מהגרוב ברעננה אבל מן הסתם פחות איכותיים

למעלה