חשבתי על זה ו...

Bassיסט

New member
חשבתי על זה ו...

"ריבוק1" מנגן על קלידים (אבנר חודורוב" יש פה בנות שמנגנות על גיטרות וחליליות וכו וכו רציתי לדעת אם יש פה אנשים או נשים שמתופפים או מתופפות ואז אם יבוא לכם נוכל איכשהוא לעשות איזה שיר על רמה ולשלוח לדורבנים ע"י טל או משהוא. אז באמת תגידו לי אם אתם בעד או נגד ואם טל ירצה לנהל את זה או משהוא או מישהוא אחר שבסוכות כשיש לכולם חופש אז אפשר להרים את זה לפועל. השאלה היא אם יש אנשים שרוצים (אבל באמת) ואם יש פה מישהוא שיודע לתופף טוב (ולא להצטנע)...

1Reebok

New member
../images/Emo3.gif אני זוכר בניצנים מישהו שאל אותי

אם אני מנגן קלאסית או רוק. עניתי שאני מנגן דו רה מי פה סול לה סי דו
אני עדיין מתחיל.

efratushke

New member
אחרי פגישת מאמ"ה והגועל הנוראי

שיצא לי מהפה - אני שרה רק כשדורשים ממני.................. זאת אומרת שיצאתי לפנסיה מוקדמת לאחר הטראומה הזאת

Bassיסט

New member
אני מבין אבל תקשיבו...

זה לא סתם חלטורה אנחנו ננסה לשבת ולהקליט את זה באולפן מקצועי (אם ימצא כזה אהם קשרים... אהם.. טל... ירדן...) ונשלח את זה לדורבנים עצמם. וככה לא תהיה להם רק פגישת "מעריצים" אלא גם הוכחה חותכת לקשר ז"א תחשבו על זה: הם כותבים לנו שירים ואנחנו יכולים לכתוב עבורם שיר. ואם הוא יהיה ברמה מטורפת אוליי אוליי זה יזכה אפילו אפילו אפילו.. להיכנס לדיסק החדש אוליי..

papal

New member
שעת אולפן עולה טונות כסף

וקשה לי להאמין שנמצא מתנדב לת את זה חינם חופשי מה שכן אתה way over על מה אתה מדבר גבר? זה לא - בוא ניפגש ונקליט זה פאקינג תהליך ארוך......

Bassיסט

New member
אז זהוא שלא!!!

דבר ראשון אף אחד לא אמר "בואו נקליט משהוא שיהיה שווה ברמה של להפיץ לרדיו" אפשר לעשות דמו של מה שאנחנו מנגנים.כל שעת דמו ב-גרוב ברעננה עולה 10 דולר פלוס עשר דולר לאולפן שבאמת עורך את זה עכשיו תזכור שאמרתי שאפשר לעשות את זה בסוכות שאז יש זמן לעשות חזרות לזה. אבל שוב זה עניין של רצון ושל כשרון אז מי שבאמת רוצה סבבה

Peach 17

New member
אני מכירה מישהו שיש

לו אולפן ביתי ברמה טובה והוא מקליט ונראה לי עורך ב30-40 שקל לשעה

Bassיסט

New member
כמה עלתה לך?

אתה מבין בקלידים? לי יש קלידים של ימהה PSR 740

1Reebok

New member
בלעט ../images/Emo3.gif מבין בקלידים שלי

וזהו בעצם
לא ממש שימושי. אבל אני סולן בנזנע

הממ

בעיקרון אני "מנגנת" על גיטרה (משהו איום ונורא, עדיף שלא תשמעו), ואני שרה, אבל כרגיל, בגל המחלה אז בגרון איבדתי מעט מהיכולת...אז אם צריך קול ב' או משהואני יכולה לתרום, אבל אני מעדיפה שאפרת תשיר כי לה יש קול יפה, ואני סתם. אני יכולה לסתם לשבת שם, ולתת תמיכה מורלית...

טרושקה

New member
גם אניייייי

אני אעשה תנועות עם הידיים (גלים, חלונות, צלילה... וכאלה) מאחוריכם בזמן שאתם תקליטוווווווווווווו !!!

papal

New member
נהשמע טוב ומעניין אני בעד

ואפילו נעשה מזה אירוע של מאמ"ה- אם אתם אומרים שזה לא יקר- אז זה דןןקא רעיון טוב!! למה לא בעצם? אפשר אולי להתארגן כזה בשביל הכיף

כתמונית

New member
אם רוצים להקליט

אפרת - אי אפשר להקליט אצל גיל לואיס?! (צריך לשאול את עמית!) ויו! זה נשמע נחמד!! הקלטות בלנגים - ומי כותב??!! מממ...יש פה מישהו עם רקע של כתיבה?כי מילים זה שטויות! (חחח.... בשעה ב-2 בלילה...חחח!!! )

Bassיסט

New member
נו אז סבבה

אין לי בעיה שמישהוא ילחין משהוא ממש סבבה (עדיפות אתם יודעים משהוא פאנקי כזה סטייל הדורבנים) רק שידאג ללמד את כולם איך זה הולך ומי זה הגיל לואיס הזה? ושכחנו פרט שולי אם גיטרות יש לנו בס יש לנו קלידים ושירה יש לנו (אפילו ב-2 קולות) חסר לנו רק תופים אז חברה... למי יש תופים????? (שיודע אבל לנגן טוב)

למעלה