חשבתי על זה הרבה....

חשבתי על זה הרבה....

אולי אני אתחיל לסוע גם ברולר...זאת אומרת...אני אמשיך בסקייט ופה ושם ברולר...לא אכפת לי מה תגידו אבל פה אני צריך את עזרת הבליידרים: איפה באזור חיפה אני יכול לקנות רולר של סאלומון אגרסיב ובכמה? אני עדיין לא סגור ע ה"מיזוג" אבל ....נראה...

Starfish

New member
רק שתדע...

שגם אני פעם רציתי רולר אז הלכתי לחבר שלי שהוא בליידר ואמרתי לו...תביא לנסות ואז כשניסיתי ליסוע....אמרתי לחברים שלי.."תחזיקו אותי תחזיקו אותי אני נופפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפל".......ואז נפלתי וכאב לי...כנראה שאני לא כישרון ברולר...

חחחח

אני ביקשתי מבן דוד שלי סיבוב והצלחתי לא רע.... כמובן שגם אני נפלתי הרבה פעמים....ויצאו דברים די כואבים...אבל בכל זאת..... בבקשה תענו לי....

אני חוזר----

איפה יש באזור חיפה סאלומון אגרסיב? נ.ב-אתר עם תרגילים של רולר!

Bazooka Joe

New member
אחי

לא צריך כשרון לרולר אני נסעתי 3 שנים עם חברים (בעיקר נסענו ושיחקנו הוקי, רק אני וחבר שלי עשינו קצת "טריקים" אם אפשר לקרוא לזה ככה) קיצר, גם הילד הכי למך נהיה טוב עם הזמן ונסע בסטייל. זה לא קשה, למי שממש ממש גרוע זה ייקח קצת זמן. אז אם אתה רוצה לנסוע ברולר, אל תיתן לנפילה אחת לעצור בעדך אני וויתרתי על זה לגמריי, ההוא מהפרסומת של סוניק סקייטבורדס זה אשכרא אני.

uv sk8er

New member
אחי עזוב אותך מרולר

סקייט זה הדבר בין הטובים בעולם רולר זה די מסריח לדעתי אז תמשיך עם הסקייט ועזוב את הרולר

uv sk8er

New member
אחי עזוב אותך מרולר

סקייט זה הדבר בין הטובים בעולם רולר זה די מסריח לדעתי אז תמשיך עם הסקייט ועזוב את הרולר

למעלה