חשבתי על איזה משהו...

Queen BItch

New member
חשבתי על איזה משהו...

זה רק אני חושבת ככה או שלשחקנים שהפכו לכוכבים מהסרטים של מלחת הכוכבים יש נטייה מוזרה להעלם מהקולנוע?! לא לכולם, כמובן. חוץ מאלה שכבר היו כוכבים הוליוודים ידועים לפני זה...והאריסון פורד! הילד ששיחק את אניקן הקטן (איך קראו לו?) לא רואים אותו יותר! קארי פישר תיזכר לנצח רק מהסרט הזה מארק האמיל בכלל.. מי עוד זוכר אותו.. נקווה שהיידן לא יעלם! הוא באמת חמוד!!!

האריסון פורד התפרסם בזכות סטארוורז

לפני זה הוא רק הופיע בסרט או שניים, ששניהם היו פרוייקטים של לוקאס ("אמריקאן גרפיטי" ו- "אפוקליפסה עכשיו" של קופולה שלוקאס היה עוזר מפיק בו).

Turambar

New member
האריסון פורד שיחק באפוקליפסה?

באיזה תפקיד? חוץ מזה הוא שיחק בבלייד ראנר המצויין כמובן לפני מלחמת הכוכבים. (אם כי זה בטח לא הסרט שפרסם אותו)

idanyd

New member
בלייד ראנר - 1982

תקווה חדשה - 1977 האימפריה מכה שנית - 1980. אז מה בא קודם? והתפקיד שללא ספק פרסם אותו יותר מכל הוא זה של הארכיאולוג הפטריוט אינדיאנה ג'ונס, ב"שודדי התיבה האבודה" מ-1980.

idanyd

New member
בלייד ראנר - 1982

תקווה חדשה - 1977 האימפריה מכה שנית - 1980. אז מה בא קודם? והתפקיד שללא ספק פרסם אותו יותר מכל הוא זה של הארכיאולוג הפטריוט אינדיאנה ג'ונס, ב"שודדי התיבה האבודה" מ-1981.

Lu Tze

New member
האמיל הופיע באיזה סרט סוג ב'

(שאני דווקא אהבתי) בשם "כשהזמן נגמר". זה היה על נוסע בזמן שהתפדיק שלו זה להכניס מטבע למדחן חנייה ובכך למנוע את הרס כדו"הא (זה נראה הגיוני בסרט) והאמיל שיחק את השותף-לשעבר של הגיבור שבוגד בו בסוף.

Padme Amidala

New member
אתם יודעים מה האמיל עושה עכשיו?!

אני כן יודעת!! מתברר שהבחור (תחזיקו חזק) מדבב את הג'וקר (!!!) בתוכנית הטלוויזיה המצוירת ליגת הצדק...בגרסא האמריקאית כמובן...!

zViper

New member
בוקר טוב אליהו!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אם באמת מישהו לא ידע, אז עכשיו יודע
אגב,בנוסף לסרט שצוין ולדיבוב, הוא שיחק גם במס' סרטים ,איך מוגדרים אצלינו?
סרטים למבוגרים בלבד. הצפע.

Padme Amidala

New member
אלוהים ישמור!!

הסרטים האלו מוגדרים כסרטי פורנו או אימה?! מי לעזאזל ירצה לראות את מרק האמיל בפעולה?! הוא בהחלט השחקן הכושל ביותר מהסאגה...

Padme Amidala

New member
נכון, באמת שכחתי!!

איך יכולתי לשכוח את השחקן החתיך ביותר בתולדות הסאגה...
תרגיע!! הוא רק בתחילת הקריירה שלו, בוא נדבר עוד 20 שנה ונראה אם הוא נכשל!

Turambar

New member
והוא מדבב משחקי מחשב....

איך נפלו גיבורים... חבל, לדעתי הוא דוקא שחקן לא כל כך גרוע... הוא הפך לבדיחה, כמו וויליאם שאטנר

Queen BItch

New member
אני לא מאמינה...!

האמיל?! בסרטי פורנו?!?!?! לא בדיוק הכוכבת האולטמטיבי לסרטים האלה!!! האמת היא שראיתי אותו ב"ג´יי ובוב השקט מכים שנית" שהיה בעצם כולו מאין פארודיה אחת גדולה. גם קארי פישר הופיע שם באחד הקטעים הכי הורסים בסרט, כשג´ייסון מיוז (ג´יי) רוצה לרדת לה באוטו! :)...

Lu Tze

New member
נכון, אבל שם זה היה סתם סצינה אחת

ועוד בפרודיה עצמית. מעניין אם הוא עד כדי כך נואש או שפשוט נתנו לו המון כסף.

Sith Master

New member
הוא גם הופיע ב../images/Emo19.gif

The Big red one שזה סרט על מלחמת העולם השניה. קארי פישר דווקא הופיע באחים בלוז או משהו. ג´ק לויד יה רק בן 10- עכשיו הוא בן 13, כמה הוא כבר יכול להתפרסם- לא כל ילד שחקן הוא היילי ג´ואל סמית´. בלייד ראנר יצא ב85 או משהו כזה.

zViper

New member
לעצם הענין, השחקן הכי נכשל...

בעקבות/לאחר מלחמת הכוכבים הוא האמיל. הצפע.

funkey monkey

New member
באמת פורד הכי התפרסם.

פורד הוא באמת השחקן שהכי התפרסם מ SW. אבל גם אינדיאנה ג´ונס עזר לו. אולי לוקס לקח אותו בגלל שראה עד כמה היה טוב בSW...

nadav2001

New member
הילד הקטן ששיחק את אניקן

שיחק גם בסרט הזה עם הרובוט עם התחונות האנושיות אני לא ממש זוכר תשם אבל זה היה סרט של שפילברג

למעלה