אתה תרים את דגל המהפכה שי ותזכה בבת הרב.
P puma141 New member 20/10/13 #13 עני? כתיךט מנ......... חחחחחחחחחחחחחחח יא אפס אני חשבתי על זה שהוא אמר את זה!
W wish2 New member 20/10/13 #21 אבל גם אני הקדשתי לך המון שירים! ואני יודעת מי התחיל את השמועה שאני פרחה. אני ארצח אותו.
מ מכופף ונועץ New member 20/10/13 #14 אני היום חשבתי על הבטן התחתונה של וויש ואני לא מגלה מה קרה אחר כך
W wish2 New member 21/10/13 #26 אני וטום קרוז גמרנו גם הוא לא רצה לתת לי לנהוג. מה יש לגברים האלה?מה?מה?מה? אני רוצה שתחזיר לי את המחשבות עליי.
אני וטום קרוז גמרנו גם הוא לא רצה לתת לי לנהוג. מה יש לגברים האלה?מה?מה?מה? אני רוצה שתחזיר לי את המחשבות עליי.
W wish2 New member 21/10/13 #30 אני חרדה להסתכל חוששת ממשהו נתעב שיפלח את צניעותי. תגיד את זה פה! מול כולם.
מ מכופף ונועץ New member 21/10/13 #35 זו הכוכבית שלי שלך זו הכוכבית הסתמית הזאת שמדגישה מילה. שלי זו הכוכבית שמהווה פעולה. ואת יודעת את זה. את סתם מנסה לריב איתי על הכוכבית שלי כדי שאולי יצא לך משהו מיני מזה.
זו הכוכבית שלי שלך זו הכוכבית הסתמית הזאת שמדגישה מילה. שלי זו הכוכבית שמהווה פעולה. ואת יודעת את זה. את סתם מנסה לריב איתי על הכוכבית שלי כדי שאולי יצא לך משהו מיני מזה.
P puma141 New member 21/10/13 #39 תשאל פה כל אחד- הכוכבית הרבה יותר מתאימה לי מאשר לך! הכוכבית שמהווה פעולה, בכלל שייכת לאלו שכותבים בשור פ.ע.ל גג ב-נ.פ.ע.ל. אני מנסה לעבור איתך לבנין פ.ע.י.ל לא יותר. תהיה פייר!!
תשאל פה כל אחד- הכוכבית הרבה יותר מתאימה לי מאשר לך! הכוכבית שמהווה פעולה, בכלל שייכת לאלו שכותבים בשור פ.ע.ל גג ב-נ.פ.ע.ל. אני מנסה לעבור איתך לבנין פ.ע.י.ל לא יותר. תהיה פייר!!
P puma141 New member 21/10/13 #42 וואלה-בלוק. הוא בבניין מ.ת.ח.ר.פ.ן לדעתי...... *זה הבניין של סוק בעיקרון*