חשבתי לתומי...

golf123

New member
חשבתי לתומי...

אם יש פה עוד מישהו שמצא את הביצוע של גדי אלטמן (מבוטן מתוק בקרקס) ל"לא תתפוס אותי" מדהים ומשדרג ברמות??

ברוכה הבאה לפורום.

וכן, כבר דובר פה על הביצוע של בוטן. אבל בשעה כזו לחשוב?!?! ועוד לתומך??!!?

ביצוע ענק...

צריך להבין שבאמת באמת מי שאוהב את מאיר - ועושה את השיר שלו מתוך אהבה ומתחבר לדמויות של השירים ולמאיר הדמות אז הביצועים של תמיד יהיו חריפים יותר מאשר אלו שלמדו אותם שבוע -שבועיים לפניי ערב השנה לזיכרו... וגדי אלטמן - ששמעתי אותו לא פעם - מדבר בזכותו של אריאל מאיר אז - וואללה - זה באמת אחד הביצועים....

garini

New member
ועוד דוגמה יפה לכך

הביצוע של "מים מתוקים" של זמרת נפלאה שאת שמה אינני זוכר, בהופעה האחרונה במשמרות. מרטיט לבבות.

N a V e

New member
למישהו יש איפשהו

דרך לשמוע(ולהשמיע לי) את הביצוע של הזמרת לשיר הנ"ל ?

garini

New member
זה שודר בערוץ שלוש

בתוכנית של גיא פינס, כך שזה חייב להיות איפשהו. אני אישית לא מוצא את עצמי בין הקבצים.

זה רץ ב-24 גם......

פשוט זה לא מתמודד בשעות הפריים וגם לא בתוכנית "ראש בראש"....
לדעתי אם זה יבוא אז רק אחרי איזה 22:00... וגם הכי טוב והכי פשוט - שים לב ברגע שהם מריצים איזה שיר שקשור למאיר בצורה כלשהי אז זה תמיד בא בצרורות - של שניים או שלושה שירים... אין מצב אחר - זה יכול להתחיל באלג'יר ואהוד בנאי לעבור דרך קליפ מתוך הדי וי די של דמעה שקופה ואז עוד קליפ של מאיר או שיר שמאיר כתב..... ב-ד-ו-ק....

N a V e

New member
במקרה הזה,

אני חושב שהצדק לא עימך. שמעתי את אלטמן מתבטא,בכנות מפליאה אגב,שאת החומר של מאיר שמע לראשונה רק כמה חודשים לפני מופע המחווה שבו ביצע את "לא תתפוס אותי".לא הרבה אומנים היו מוכנים להודות בכך שלא נחשפו למאיר(נחשפו כלומר ברמה הסופית) לחומרים,שאותם ביצעו בערבי המחווה לזכרו.

golf123

New member
נחשף או לא נחשף...

טוב שציינת שלא "ברמה הסופית", כי קשה לי להאמין שאלטמן, בן קיבוץ מגל, לא שמע בכלל חומר של מאיר, פשוט לא נראה לי הגיוני. יכול להיות שלא נחשף לכל האלבומים, אבל דווקא כששמע את השיר "לא תתפוס אותי" בפעם הראשונה, הוא דווקא "כן נתפס"
. נתפס עד כדי כך, שהביצוע שהביא היה מהפנט. אני הייתי באחד המופעים לזכרו של מאיר (בבארבי, לפני כשנתיים וחצי), ואלטמן (שעדיין היה אלמוני משהו) חתם את המופע בביצוע כל-כך מדהים, שהקהל סימן אותו ופינה לו מקום בזכרון הדי דחוס גם ככה. לו רק הייתי יכולה לתאר במילים את התחושה שחלפה בי ובסובבי באותו רגע, אבל נראה לי שאסתפק ב- בררררררררררררררררר

כן לתומך....

דווקא אני בזמן האחרון נדבקתי לביצוע של אביב גפן ל"נשל הנחש". ובקשר לבוטן גם יש לענין הזה קליפ לא?

למעלה