חשבתי לעצמי

Bassman

New member
חשבתי לעצמי

האם כל החבר'ה שהיו בטוחים כל כך שהמשיח יבוא ויפסיק את התוכנית יפסיקו להאמין עכשיו באלוהים? כנראה שלא. כנראה שהם ימצאו לעצמם תירוצים, סיבות, הסברים... הם פוחדים מלפתוח עיניים ולראות הכל בהגיון. הם לא יחשבו "ואיפה אלוהים שלי היה?" למה? אם תשאלו אותם, אז נסתרות דרכי אלוהים. משיח לא בא, משיח גם לא מטלפן. ארבל.

e9600

New member
הרגע הודיעו בחדשות שהמשיח היגיע

במהדורת חדשות דרמטית ביותר בכל ערוצי השידור דווח על בוא המשיח והתרגשות עצומה אוחזת בציבור נירחב. כרגע מדווח שהוא עוזב את גוש קטיף לקרוילה בכפר חבד.בראיון איתו הוא מסר שהוא מיתנגד לכיבוש ושליטה בעם אחר .והוא בעד שלום.לא על חשבון עם אחר.בתגובה הודיע מנהיג חבד שהמשיח שחיכו לו אלםי שנים יגורש .

מספר דברים ל Bassman

א. עודדת אותי כשראיתי בהודעה הזאת של ההיכרות (איפה שכל אחד כתב על עצמו) שאתה מתקרב לגיל עשרים... כך לפחות אני רואה שאני לא היחידה הגדולה כאן... ב. איפה אתה ממוקם? ז"א- באיזה צד של המפה?

Bassman

New member
../images/Emo13.gif אני שמח שעודדתי אותך.

אני ממקום בצפת. ועל המפה הפוליטית? אני לא כל כך בטוח אני חושב שאני שמאלני לאומני.

Vendetta

New member
שמאלני לאומי

לאומן זה מישהו שמאמין בעליונות הלאום שלו ובזכותו לחיות על חשבון לאומים אחרים. אני מגדיר את עצמי כלאומן אבל לא נראה לי שזה מתאים לך.

Bassman

New member
אני אסביר את עצמי-

אני שמאלני בכך שאני התומך הכי גדול בעולם בזכויות אדם. אני לאומני כי אני נורא גאה בעם שלי ואני באמת חושב שזה אחלה עם
אבל על חשבון אחרים? פה אנחנו נחלקים.

Vendetta

New member
בגלל זה אמרתי שאתה לאומי ולא לאומני

לאומן זה מושג קיצוני יותר.

למעלה