חשבתי לעצמי,

חשבתי לעצמי,

איזה ניק חסר כאן? אמרתי: מכה רעהו בסתר חסר כאן. הרי בל נכחש, בזמן האחרון נפתחים כאן ניקים אך ורק לשם הכיף שבדבר ואפס זולתו, ואם אכן- אני אמור להשתלב כאן נפלא, הלא כן?

נבלה, זה מה שאתה.

וכמוך גם כל האחרים הפותחים ניקים חדשים והופכים את הפורום למקום מגעיל כמו שהוא לאחרונה.

R a c h e

New member
סתם שאלה:

אתה מתאמץ להמחק/להחסם? רק רציתי לדעת..... רחל

יצאן

New member
מה זה קשור?

וחוץ מזה לפתןח ניק חדש זה לוקח בדיוק 20 שניות... זה בדוק!

מקרא מפורש הוא: "ארור מכה רעהו בסתר

", וע"כ כבר התורה הקדושה מקדמא דנא חזתה כי יבוא יום אחד בר נש ויקרא עצמו מכה רעהו בסתר, ע"כ קיללה אותו מלכתחילה. ראה עד כמה גדול כוחה של תורה. שכן הבריזה עליו כארור מלפני שלושת אלפים שנה ועד שלא בא לפורום כבר נפלו עליו קללות. ממש מעשי ניסים שרואים בחוש, וזה הוכחה גמורה לאמיתות התורה הקדושה, וכשנאמר דע מה שתשיב לאפיקורוס על זה נתכוון, שתביא לו הוכחה זו מפורום יוצאים, ודברי תורה חיים וקיימים.

ההוכחה הניצחת לתורה מן השמים

ישר כח גדול, ר' שלא מרצונו על ההוכחה ודפח"ח. אלא שכאן כבר הקדים ר' נועם ברוח קדשו לפני כמה ימים והעלה השערה שהעולם הוא פורום, ומנהל הפורום הוא אלהים. ועכשיו אני תמיה: אם התורה הקדושה חזתה מראש שיקום בן בליעל וידביק לעצמו ניק של מכה רעהו בסתר, אם כן מי לידינו יתקע שגם לפני 3000 שנה, אותו בן בליעל לא הדביק לעצמו, הוא ולא אחר, את הניק 'אלהים' או 'התורה הקדושה'? אולי הפה שאסר לפני שלושת אלפים שנה לא היה אלא מתחזה עם ניק ישן?

אכן, הפה שאסר הוא הפה שהתיר.

וע"כ קורא אני בזאת לכל קדושי בני ישראל : "הקשיבו הקשיבו," כעת נודע כי הפה שאסר לא היה אלא מתחזה, ע"כ כל שלומי בני ישראל מותרין מכאן ואילך בכל עבירות שבתורה שאותו אלוהים רק קרא עצמו אלוהים. ואיסתרא בלגינא, אני ממש מתלהב מכחא דהיתרא שיש לך, אשריך שגאלת יהודים מסבלם. ברוך מתיר אסורים.

למעלה