חשבתי להתחיל דיון

seti2

New member
שלי

סדרה:DS9 דמות: דאקס
(ג'דזיה לא המטומטמת השנייה)

elrondd

New member
שמע: ג'רזיה היא אחלה

אבל להתייחס אל הדאקס שלה כמובן מאליו הרי זה כל הקטע של הטרילים אפשר להחליף את הפונדקאים ואזרי חמודה כשלעצמה לא במקום ג'רזיה היא אפילו לא באותו תפקיד...

משימה בלתי אפשרית!!

באמת שניסיתי. אבל זה כמו לבקש ממישהו שאוהב שוקולד להחליט איזה הוא הכי אוהב... מתחרות על המקום הראשון אצלי- TNG ו DS9... אבל הכל תלוי בפרק. לפעמים נראה שDS יותר טובה, ואז פתאום נזכרים בפרק שלוקח אותה\ם בהפוכה... ולהיפך! והדמויות--- בכלל קשה לאללה. דאטה? גיינן? ג'ורדי? קיו? דקס (X2)? קוורק? אודו? הרבה יותר קל למצוא דמות שנואה

itstzar

New member
שוקולד מריר???? :) או אולי טובלרון

טוב הכל חוץ משוקולד לבן
כולם יודעים מה הסדרה המועדפת עלי אז לא נראה לי שאני צריך להזכיר (|שיעול|, TNG |שיעול|
) בקשר לדמות , אין דמות אחת שמועדפת עלי יש כמה, (וספי לפני שתקפוץ, פיקארד הוא הקפטן המועדף עלי, ואחת הדמויות עלי ), פיקארד, דאטה, סקוטי, ספוק, אובריאן, דאקס (קורזון דאקס,
, סתם, האמת שתי הדאקסיות) הדוקטור, 7, ארצ'ר וד"ר פלוקס ושוב, לכל מחרחרי הוויכוחים, זה שאני אוהב שמות מסויימת או סדרה מסויימת, לא אומר שאני שונא את שאר הסדרות/דמויות פשוט אוהב את אלה יותר

Sefy

New member
זה אין לי בעיה, אמרת מועדף עליך ../images/Emo3.gif

כשאומרים באופן כללי אז זה כבר הכרזת מלחמה

Lu Tze

New member
סדרה: TNG,

דמות: קשה... הדמויות האהובות עליי הן (לא לפי סדר מסויים) פיקארד, קירק, ספוק, סקוטי ומקוי.

Sefy

New member
../images/Emo12.gif

תאמר לי, הממ הממ, איך זה שהרוב שם זה הדור הישן :

Lu Tze

New member
כי הדמויות ב-TOS

תלויות אחת בשנייה יותר (שים לב לניסוח הנייטרלי). קשה לי לחשוב רק על דמות אחת בלי לחשוב על כל החבורה.

n i v1

New member
איזו שאלה- 2

דמות- ספוק סדרה- המקורית סדרה שנואה: כן , החלפתי כיוונים- הדור הבא. כי נמאס לי מג'ורדי. הדמות השנואה: מר קראשר הצעיר. ספינה- החללית של בבילון. ואהבתי גם את C חיים? אז חיים עד הסוף.

HyperNovA

New member
איך אפשר לשנוא סידרת ST ?!?!

כולן טובות וגאוניות אחת אחת !! אין סידרה שאני שונא כי אני אוהב את כולן, אבל חלק מהן אני מעדיף יותר בגלל אי אלו מאפיינים...

HyperNovA

New member
הבחירה שלי ../images/Emo6.gif !

סידרה - TOS, יש צורך אפילו להסביר למה בחרתי בה ? עכשיו זה הולך להפתיע אותכם... דמות: פיקארד ! למה ? כי אני אוהכ את חוכמת החיים שלו, הסקרנות שלו לגבי הכל !, הפתיחות המחשבתית שלו וכמובן היכולות הדיפלומטיות הפנומנליות שלו ! עם כל הכבוד לקירק, פיקארד ניחן בחוש דיפלומטי ה-ר-ב-ה יותר טוב והוא גם יותר חכם, אבל קירק מאידך יותר חברתי, אסטרטג מחונן וכמובן שובר לבבות לא קטן...

bewiched

New member
הדמות חייבת להיות מאותה סידרה?

כיTNG אבל הכי אוהבת את הרופא בוויגר. אבל אם לבחור מTNG אז גורדי,הוא כזה חמוד ואף אחד לא שם אליו לב מספיק.

deathcaster

New member
דעתי

דמות ? טוב אצלי זה לא איזו דמות אני הכי אוהב , אלא דמות שאני הכי אוהב לשנוא ! מה לעשות אני אוהב הילים ולא פייסים ( היל - אנטגוניסט - דמות רעה , פייס - פרוטגניסט - דמות טובה ) בין ההילים אני מתלבט בין גאל דוקאט לבין קיו , אבל כף המאזניים נוטה יותר לדוקאט כי קיו למעשה לא ניתן לסווג כהיל טהור , הוא הרי בא לטובת האנושות רוב הפעמים , אז דוקאט המנצח - הוא הנבל האולטימטיבי , קארדסי , פא ריית' , באג'ורני , לא היה פעם אחת שהוא היה טוב חוץ מפעמים שהוא היה טוב מתוך אינטרס ! היל מושלם ! סידרה ? אני אוהב את כל הסדרות ( מלבד אנטרפרייז כי כמעט לא יצא לי לראות אותה לצערי ) אבל אני נוטה לאהוב את TNG יותר מכולן
ולגבי קירק VS. פיקארד ? על ריח ועל טעם מתווכחים כל פעם , אני אישית מעדיף את פיקארד , קירק היה סתם שוביניסט נפוח ! סליחה ספי

bewiched

New member
הא, קיו, אני הכי אוהבת אותו-

שיניתי את דעתי-קיו ללא ספק

למעלה