חשבנו פעם על מפגש?

• פותח הנושא krn
  • פורסם בתאריך

krn

New member
חשבנו פעם על מפגש?

אולי בחופש אפשר לארגן לנו איזה מפגשון? נכון שלא פשוט כי המרחקים גדולים, אבל, אולי..... חשבתי דווקא לא בבית קפה, אלא להפגש ושכל אחת תביא איזה להיט שלה, איזה משהו שהיא עשתה בגן וכולן ישמחו לראות.....

gili111

New member
קרינה, טליה ואני החלטנו שנערוך

מפגש פורום כנראה באוגוסט. מאחר ובנות רבות ביקשו וקדן (נדמה לי) הציעה את יוטבתה בקניון עזריאלי. כפי הנראה נפרסם את המקום והשעה בקרוב. אם למישהי יש אפשרות להזמין למקום אחר נשמח מאד...
גילי

טלגל

New member
במידה ונהיה הרבה בנות למפגש,

אזי באמת נחשוב על מפגש במקום פתוח כמו בפארק או בקיבוץ על הדשא (יש ערימה של חבר'ה....)... לקראת המפגש נברר כמה אנחנו ואז נפרסם. לדעתי קרינה כדאי שזה יהיה מפגש חברתי ולא לימודי ואולי נביא מאכל או משהו, לפחות למפגש ראשון. להלאה אפשרי כבר יהיה להפוך אותו ללימודי יותר....

krn

New member
ברור שחברתי!

חשבתי רק תוספת קטנה של חומרים כיפים, גם לא חייבים! לדעתי בית קפה פחות מוצלח אם אנחנו מעל 10 בנות, כבר אי אפשר לדבר עם כולם כי השולחן ארוך וכו'. אני מזמינה אלי, אפילו שאני רצת צפונה אבל יש כמה אפשרויות, על הדשא, במועדון, בבריכה. אם תרצו, תגידו... אפילו בית נראה לי יותר מתאחם מבית קפה, אם מישהי תהיה מוכנה

דובדבן 1

New member
גם אצלי בצפון אפשר להפגש

מאד מוזמנות אלי הביתה.יש דשא מוצל, וסלון ממוזג...

angel10

New member
ואני מעידה שדובדבן גרה באחד המקומות

המיוחדים והיפהפיים בישראל.

krn

New member
אפשר לעשות רשימת מעוניינות

+מקום מגורים או איזור ואז לראות איפה הכי נוח לכולם. אם יש כמה בנות קצת צפונה אפשר להפגש איפהשהו באמצע. יש מישהי דרומית לתל אביב?

למעלה