חשבונות PS

strtal

New member
חשבונות PS

אשמח לקבל הסבר או קישור להסבר בנוגע לפתיחת חשבונות.

האם כדאי לפתוח גם חשבון אמריקאי וגם חשבון מקומי (אירופאי?)?
האם צריך כרטיס אשראי אמריקאי ו/או כתובת אמריקאית כדי לפתוח חשבון אמריקאי?
אפשר לשלם ב-paypal?

תודה,
שרון.

la lei lu la

New member
אני ממליץ לך

לצפות בסרטונים בערוץ היוטיוב של מדיה גיים.
יש שם כמה סרטונים שמסבירים דברים על ה ps4 (נדמה לי שלקונסולה הזו אתה מתייחס בשאלה שלך), כולל נושא פתיחת משתמש.

la lei lu la

New member
ובנוסף עוד כמה תשובות -

אין מניעה שתפתח כמה משתמשים מאזורים שונים. כך תוכל תמיד לבדוק מה מציעות חנויות הרשת באזורים שונים ולהחליט מהיכן תרצה לקנות.

כדי לפתוח משתמש מאזור מסוים תצטרך לתת כתובת מאותה מדינה. לא חובה לתת בשלב זה פרטי כרטיס אשראי.

מבחינת רכישה -
רק בחנות הרשת הישראלית תוכל לקנות בכרטיס אשראי ישראלי. בחנויות האחרות לא תוכל. יוצא מן הכלל הוא כרטיס אשראי של אחת מהחברות (נדמה לי מאסטרקרד אבל אני לא בטוח) שמאפשרים לך להוסיף לכרטיס שלך מישראל גם כתובת בארהב ובכך להפוך אותו לכרטיס שיכובד עי החנות האמריקאית.

אפשר לשלם דרך paypal , אבל אני לא בטוח אם כל חנות רשת מכל אזור כבר תומכת בשירות הזה. אז כדאי לברר.

דרך נוספת לרכוש בחנות הרשת היא לקנות בחנויות בארץ או באתרים ברשת כרטיס עם כסף טעון. את הכסף בכרטיס אתה טוען בחשבון שלך באחת החנויות ב psn ויכול לבצע רכישות. שים רק לב שאתה אכן קונה כרטיס עם כסף במטבע שמתאים למטבע שנסחר בחנות שבה אתה עומד לקנות. כרטיס בדולרים לחנות האמריקאית למשל.

דבר חשוב -
תזכור שאם אתה קונה בחנות ה psn תוספת תוכן למשחק מסוים, זה חייב להיות מהחנות שהאזור שלה מתאים למשחק.
אם תרצה למשל לקנות הרחבת תוכן למשחק שקנית בארץ והוא בגרסה ארופאית, תוכל לעשות זאת רק מהחנות הארופאית, אחרת התוכן לא יעבוד על המשחק הזה. ולכן אם החלטת לפתוח רק משתמש אחד כרגע, רצוי שהוא יהיה מהאזור שיתאים לרוב המשחקים שאתה מתכוון לקנות.
אם מדובר בקניה של משחק שלם דיגיטלית, אז לא משנה מאיזו אזור של חנות תקנה אותו.

strtal

New member
תודה על התשובה המפורטת

לגבי כתובת אמריקאית - זו צריכה להיות כתובת שיש לי גישה אליה? זאת אומרת של מישהו שאני מכיר?

אם חנות אמריקאית מקבלת paypal אז לא צריך כתובת?

יש לך דוגמא לאיפוא אפשר לקנות כרטיס נטען? לא מכיר את הנושא.

la lei lu la

New member
בכיף. תשובות נוספות -

כתובת אמריקאית - אתה לא צריך גישה ממשית אליה או של מישהו שאתה מכיר. בחר לך כתובת כולל הקידומת.

לגבי paypal - אל תערבב בין הדברים. אתה צריך כתובת בכדי לפתוח משתמש psn שאותו בכל מקרה תצטרך לפתוח אם תרצה לעשות משהו שקשור לרשת של סוני. זה בלי קשר אם תשתמש ב paypal לקניה או לא.

מקומות שבהן ניתן לקנות כרטיס נטען הן חנויות בארץ כמו מדיה גיים בגבעתיים שאני יודע שמוכרים, אמזון, וגם אתרים כמו maximus cards.

אני גם מזכיר לך שאם אתה רוצה לשחק ברשת עם הפליסטיישן 4, אתה חייב להיות מנוי לשירות ה playstation plus. אתה יכול לקנות מנוי לשירות בחנויות בארץ או דרך חנות האינטרנט של סוני.

למעלה