חשבונאות ביניים איזה תרגילים צריך להגיש יום ראשון. ועל הדרך- מה צריך להגיש בביקורת יום שני?
V vakninadi New member 4/1/08 #1 חשבונאות ביניים איזה תרגילים צריך להגיש יום ראשון. ועל הדרך- מה צריך להגיש בביקורת יום שני?
M m o r c o New member 4/1/08 #2 בחשבונאות את חברות "גל"+"משפט וצדקה" ובביקורת אין לי שמץ... אני לא יודעת אם בגלל שזה זשיעור האחרון איתו צריך להגיש רק את התרגיל הבא או את כל מה שנשאר...
בחשבונאות את חברות "גל"+"משפט וצדקה" ובביקורת אין לי שמץ... אני לא יודעת אם בגלל שזה זשיעור האחרון איתו צריך להגיש רק את התרגיל הבא או את כל מה שנשאר...
M m o r c o New member 4/1/08 #3 ביקורת ביום שני הקרוב יש להגיש את תרגילים 9+10 . עד ה17.1 צריך להגיש את התרגילים האחרונים בנושא דגימה (11+12)= לתא של המתרגל או לכתובת המייל: [email protected]
ביקורת ביום שני הקרוב יש להגיש את תרגילים 9+10 . עד ה17.1 צריך להגיש את התרגילים האחרונים בנושא דגימה (11+12)= לתא של המתרגל או לכתובת המייל: [email protected]
T The enter New member 4/1/08 #4 אני זוכרת שהוא ביקש את התרגילים בחשבונאות ליום חמישי... עוד מישהו שמע ככה חוץ ממני? או שאני פשוט חיה בסרט...
אני זוכרת שהוא ביקש את התרגילים בחשבונאות ליום חמישי... עוד מישהו שמע ככה חוץ ממני? או שאני פשוט חיה בסרט...