חשבון PAYPAL

MiraD1

New member
חשבון PAYPAL

איך פותחים? איך מפקידים בו כסף? האם הוא בטוח? תודה לכל העונים

לי יש. האמת עוד הרבה לפני שעברתי

לקנדה. םותחים... לפי ההוראות באתר. אח"כ משייכים אליו כרטיסי אשראי וחשבונות בנק, אח"כ מבצעים אימות של הזהות. לא צריך להעביר אליו כסף. כשאת קונה משהו במקום שמכבד תשלום בPAYPAL, החשבון שלך יחויב. באיזה שלב את תקועה בפתיחת החשבון?

MiraD1

New member
עדיין לא התחלתי עם התהליך

אז צריך לשייך אליו את חשבון הבנק שלנו, ואז פשוט מחייבים את החשבון בבנק? מניסיון שלך, נתינת הפרטים האלו באינטרנט... כמה הם בטוחים? בעלי לא מבין הרבה (אני זאת שמתחזקת את המחשב בבית וגם זה עם הידע המועט שלי...) והוא נכנס ללחץ כל פעם שצריך לתת פרטים כאלה במחשב... תודה על התשובה, מירה

dannyk27

New member
אין צורך לתת פרטי חשבון

לפחות לא ניתקלתי עד כה באפשרות זו. צריך לזכור שחשבון זה (PAYPALׂ ) משמש הן לקניה והן למכירה, אולי כשתרצי למכור משהו תצטרכי אבל אני מבין שזה לא המקרה לפיכך ובהתאם לאמור לעיל
אתפ פרטי כרטיס האשראי נותנים ל"אתר" ה PAYPAL בלבד וזה לא מגיע למוכר אלא הוא מזוכה בסכום ע"י האתר, וכמו שנכתב לפני מתבצעות גם כמה אימותים ע"י PAYPAL .

אפשר בשתי הדרכים

אפשר להסתפק בנתינת כרטיס האשראי ואז להעביר אליו גם זיכויים. אי אפשר לשייך חשבונות ישראליים, אבל חשבונות קנדיים אפשר (לא חייבים), יש לזה יתרונות מסויימים.

לא יותר ולא פחות בטוח מאשר

לתת את הפרטים האלה כשמזמינים פיצה בטלפון. פעם גנבו לי 1500$US באיזה אתר הימורים באיים הקריביים. בחשבון הבא הם כבר הושבו למקומם. בשביל זה אני משלם את כל העמלות המעצבנות שלהם על הביטוח וכו'.

eig

New member
לא רק בטלפון בכל מקום

זה לא עניין רק של האינטרנט או הטלפון לכל קופאית בסופר שאת נותנת את הכרטיס ולכל מלצר במסעדה המספר שלך ממילא משוטת ומחליף כ"כ הרבה ידיים כל הזמן. את רק צריכה להיות עירנית במה מחייבים אותך. תמיד את יכולה לדרוש ביטול ושימציאו את החתימה שלך מי שמנסה לגנוב.

למעלה