חשבון FTP

יעלאיזנ

New member
חשבון FTP

אני מעוניינת להעלות את עץ המשפחה שלי לאינטרנט דרך ג'נופרו. הם מבקשים ממני שם להיות בעלת חשבון FTP. מישהו יכול להסביר לי מה זה ואיך פותחים חשבון כזה? האם יש אפשרות לפתוח חשבון כזה בחינם באיזה אתר או שבכל מקום זה עולה כסף?

יעלאיזנ

New member
אני לא יודעת לענות בדיוק

בעזרה של הג'נופרו כתוב שאפשר להעלות את העץ לאינטרנט כך שבני משפחה אחרים יוכלו לראות אותו. זה נראה לי משהו כמו לפתוח אתר שאליו יכולים להכנס ולראות את העץ. זה נשמע מאד פשוט בהוראות של הג'נופרו אבל בפועל לא הצלחתי. דבר נוסף: האם יש דרך להדפיס את עץ המשפחה מהג'נופרו לא בצורה גרפית אל בטקסט. אבל שיהיה טקסט בצורה ברורה ומסודרת וגם מפורטת ולא בצורה שהם מציעים דרך הוורד.

Melitz

New member
את תמיד יכולה לפתוח אתר משלך בחינם כדיירת משנה באתרים שונים המאפשרים לך להשתקע אצלם כמו למשל Yahoo/Geocities - נפח האכסון שהם מקצים לך הוא לא גדול אך מספיק לקצת כיתוב, גרפיקה לא כבדה, קצת תמונות וקבצים שונים שאת יכולה להעלות לאתר ובמקרה שלך, תוכלי להעלות את עץ המשפחה שלך כקובץ ג'דקום וליצור אפשרות לצפיה בו ע"י DftCom2 למשל או ע"י יצירת קישור להורדת הגירסה החופשית של GenoPro לרוצים בכך. בעלי אתרים דומים, ויש כמה כאלו בפורום, בוודאי יוכלו להרחיב ולעזור יותר

eliyhu

New member
עץ

אני העליתי את עץ המשפחה ל jewishgen רשמתי מזמן ללא תשלום . צריך להכין את נעץ בפורמט gedcom ולא חשוב מתוך איזה תוכנה אמי

wow1

New member
ללא אתר שיאחסן את העץ שלך, לאחר

שתעלי אותו בעזרת תוכנת Ftp, אין טעם לכל המהלך. או במילים אחרות, אם אין לך אתר אינטרנט, אין לך מה לעשות עם ההצעה הנדיבה של גנופרו. איל.

motyka

New member
מאד פשוט וגם חינם

את צריכה לעשות שתי פעולות: להוריד מהאינטרנט ולהתקין תוכנת FTP חינמית למשל WS_FTP LE מכאן: http://www.ftpplanet.com/download.htm ואז למצוא שרת חינם התומך ב FTP יש רשימה כאן: מי אמר איחסון ולא קיבל ואז כל שנותר הוא להעלות את העץ להוסיף דף פתיחה עם קישור וזהו.

Melitz

New member
אני ממליץ גם על CuteFTP לא חינמית אך אם את רוצה, אוכל להשיג לך

motyka

New member
הבדל לא משמעותי

כשמדובר על פעולה חד פעמית או שעושים לעיתים רחוקות. ועדיף להשאר ישרים.

יעלאיזנ

New member
ניסיתי cuteFTP

הבוקר גיליתי שאפשר לקבל אותה חינם (אבל רק ל-30 יום). אבל לא הצלחתי לתפעל את זה. ביקשו ממני כל מיני סיסמאות ושרתים שלא ידעתי מאיפה להביא אותם. אני מקווה שבעזרתו של motyka אצליח. אני כרגע ממתינה לאישור על הקמת אתר פרטי. יו... אני מתרגשת!!! (בתקווה שזה יצליח לי).

תכנת FTP חינמית באופן מוחלט

אני משתמש בה - יש לי תכנה יותר טובה שהיתה חינמית כשהורדתי אותה אבל זאת חינמית לחלוטין FREFTP

יעלאיזנ

New member
עזרה בבקשה!../images/Emo92.gif

עשיתי כל מה שאמרת. הורדתי FTP ומצאתי שרת חינם (coolfreepage). עכשיו אני צריכה to upload my site. מה זה אומר ואיך עושים את זה? האם פיספסתי משהו בהתקנה שהייתי צריכה לעשות ולא עשיתי?

יצר אתר משפחתי

לפי דעתי (ויתקן אותי מישהו אם אני לא צודק וגנופרו עושה את זה בעצמו - אני משתמש בדורותרי) צריך עכשיו תכנה שתהפוך את קובץ גדקום לקובצי HTML . ניסיתי שתי תכנות והחלטתי על השניה שמתאימה לצרכים שלי. צריך ליצור את קבצי HTML בספריה במחשבך ולהעלות את כל הספריה לאתר האינטרנט. אני שלבתי את זה עם ביוגרפיות של הורי ז"ל,מידע נוסף וגם עץ משפחה. ולמדתי לשם כך HTML אבל זה לא הכרחי. בוורד 2000 יש כלים ליצור כתבות יפות לאינטרנט.

ראם ערן

New member
הייתי ממליץ

לעלות את הקובץ לjewishgen מכיון ש: פשוט חינם יביא לחשיפה מירבית ערן

יעלאיזנ

New member
את זה כבר עשיתי

בערך באותה תקופה בה נטעתי את העץ שלי בפורום. אבל היום פשוט גיליתי שאפשר להעביר את העץ מהג'נופרו לאינטרנט ואז כל המשפחה יכולה לראות את העץ בצורה הויזואלית של הג'נופרו - כולל תמונות והכל. זה נראה לי נחמד ואני מנסה לעשות את זה.

ilanr

New member
ההיתי בכל זאת ממליץ לך על GEOCITIES

יש שם שרת FTP פנימי כלומר את יכולה להעלות (UPLOAD) את הקבצים דרך האתר עצמו ולא דרך תוכנה מסובכת (למתחילים). לגבי הצגת העץ את יכולה לראות 2 דוגמאות באתר שלי. אחת כתמונת JPG, והשניה PDF. אשמח לעזור בהמשך...

יעלאיזנ

New member
באמת יפה ומוצלח../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

דבר דומה דימינתי לעצמי לגבי האתר של המשפחה שלי. האם GEOCITIES הוא בחינם? אנסה ללכת בדרכך, אם אצטרך עזרה אדע למי לפנות. תודה

למעלה